Serios
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον η γατα μου τη Δευτερα το βραδυ ενω ηταν ετοιμη να γεννησει
εξαφανηστηκε και εχω να τη δω απο τοτε
Εψαξα παντου αλλα δεν τη βρηκα
Tι να συνεβη?
Σχολιαστε και βοηθηστε με.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γέννησε, και όλα καλά, και κάποια στιγμή θα γυρίσει
Γέννησε και κάτι δεν πήγε καλά... και μπορεί να γυρίσει μπορεί και όχι
Δεν πρόλαβε να γεννήσει γιατί έγινε κάτι...
Με τι αρσενικό ζευγάρωσε? Ήταν μεγάλο?
Ακτινογραφία και έλεγχος της εγκυμοσύνης έγινε?
και πολλά άλλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serios
Νεοφερμένο μέλος
αν γυρισει ποτε περιπου θα γυρισει?
δεν ξερω για το αρσενικο να σου πω σιγουρα
ουτε εκανα καποια ακτινογραφια
λειπει απο τη τριτη το πρωι
julia
Διακεκριμένο μέλος

συνήθως αυτές που γεννάνε αλλού και είναι σπιτιού, θα γυρίσουν να φάνε ΑΜΕΣΑ.. μόλις ταΐσουν και κοιμηθούν τα μικρά..
Ρωτάω για μέγεθος αρσενικού.. γιατί αν ήταν μεγάλο μπορεί να υπήρχε επιπλοκή στην γέννα...
Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα.. και κατα την διάρκεια της γέννας, και μετά για την υγεία της μάνας, και των μικρών...δυστυχώς.
Ας ευχηθούμε να γυρίσει.. και βλέπουμε...
Πάντως είναι πολλές οι μέρες, εκτός και αν τρώει απο αλλού..
Serios
Νεοφερμένο μέλος
δε νομιζω να τρωει απο αλλου
εψαξα ολο τον κηπο και πουθενα.......
αν γυρισει..... ποτε αραγε?
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω οτι αντιλαμβανεσαι την κατασταση. Η γατουλα ειτε που γεννησε, που σημαινει οτι θα κατσει θηλασει τα μωρα της μεχρι να πεινασει, οποτε και θα βγει προς αναζητηση τροφης, ειτε που υπηρξαν επιπλοκες οποτε εγω στην θεση σου δεν θα ειχα πολλες ελπιδες. Ακομα και αν γεννησε, το να κυκλοφορει στους δρομους προς αναζητησει τροφης δεν ειναι οτι πιο ελπιδοφορο, με τα αμαξια, τα αδεσποτα σκυλια και τις φολες. Δεν καταλαβαινω την επιμονη σου για το ποτε θα γυρισει, το οτι θα σου φυγει για να γεννησει δεν το σκεφτηκες να της φτιαξεις ενα χωρο και να την περιορισεις? Και αν δεν ησουν προετοιμασμενος γιατι την αφησες να μεινει εγκυος εξαρχης?
Serios
Νεοφερμένο μέλος
παντως ειναι η δευτερη φορα που γεννα
moukelis
Επιφανές μέλος
Και αυτο τι σημαινει;Δεν λεει τιποτα το οτι ειναι η δευτερη φορα που γεννα,καθε γεννα ειναι διαφορετικη και εχει τους κινδυνους της,οπως και καθε ζευγαρωμα,και καθε εξοδος της γατας εκτος σπιτιου.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποίον κήπο...? Είναι περιφραγμένος? Αν δεν είναι έχει φύγει προφανώς.. και η περιοχή μιας γάτας είναι τετραγωνικά χιλιόμετρα... όχι ένα κηπάκι...

Βγές το βραδάκι, πάρε τους δρόμους και φώναζε την.. ίσως κάπου είναι χτυπημένη, ίσως κάπου ακούσεις τα μικρά...
Βάλες αφισούλες.. και ρώτα στην γειτονία, κοίτα κάτω απο αμάξια.. μπορεί να έχει κλειστεί κάπου.. σε υπόγεια, σε αποθήκες.. παντού.
Serios
Νεοφερμένο μέλος
επισης της ειχα φτιαξει φωλια με ολα τα απαραιτητα υλικα
ειμαι εξω απο την πολη χωρις σκυλια και φολες
και η γατα ποτε δεν απομακρυνθηκε
και αν πεθενε 8α την εβρισκα
αλλα δεν ειναι πουθενα
εχω φαει ολο τον τοπο
Serios
Νεοφερμένο μέλος
τα χω κανει ολα εκτος απο τισ αφισες και τους γειτονες
ναι ειναι περιφραγμενο
καθε μερα τη φωναζω και τη ψαχνω
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εάν είσαι σίγουρος, τότε είναι κάπου μέσα.. ή και μέσα στο σπίτι, στους στάβλους ή δεν ξέρω γω τί...

Εαν είναι καλά, και μπορούσε να γυρίσει ή να έρθει, θα το είχε κάνει.. δεν υπάρχει περίπτωση.. έχει πεινάσει πλέον ΠΟΛΥ.

Εκτός και αν στην έκλεψαν....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ολιγον ασχετο αυτη τη στιγμη...αλλα επειδη αναφερθηκε,να πω οτι απαγορευονται οι ακτινογραφιες σε εγκυους γυναικες....και φανταζομαι και στα ζωα....μονο υπερηχοι γινονται...εκτος αν κανουμε ακτινογραφια με σκοπο την στειρωση...![]()
Ναι, σωστό...
Υπέρηχο ήθελα να πω..

Είχαμε κανένα νέο τωρα για την γατούλα???
Λογικά έχεις και άλλες γάτες, είναι όλες οκ, ή έχεις και εκεί απουσίες?

Serios
Νεοφερμένο μέλος
μου το πε χθες ενας φιλος μου οτι την ειδε
εχω ακομα μια γατα που την ειχε γεννησει αυτη που εχασα
ειναι κι αυτη εγκυος 4-5 εβδομαδων
πηρα το μαθημα μου και απο εδω και περα θα τις κλεινω στην αποθηκη (τις εγκυες)
ευχαριστω για τη συμπαρασταση
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχως παιδια βρεθηκε χτηπημενη-νεκρη απο αυτοκινητο την πεμπτη το βραδυ
μου το πε χθες ενας φιλος μου οτι την ειδε
εχω ακομα μια γατα που την ειχε γεννησει αυτη που εχασα
ειναι κι αυτη εγκυος 4-5 εβδομαδων
πηρα το μαθημα μου και απο εδω και περα θα τις κλεινω στην αποθηκη (τις εγκυες)
ευχαριστω για τη συμπαρασταση
πωπω....πολυ λυπαμαι...

.....ομως...μηπως θα επρεπε να σκεφτεις και την στειρωση;....εκτος του οτι την προστατευεις απο διαφορες αρρωστιες που μπορει να κολλησει απο τα αρσενικα και που μπορει να αποβουν μοιραιες...γλυτωνεουμε και απο ανεξελεκτες γεννες και απο διαφορους καρκινους,οπως της μητρας κλπ....επισης δεν θα εχει ετσι και την αναγκη να τρεχει απο εδω και απο εκει...
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, καλύτερα να τις στειρώσεις γιατί έτσι θα περιορίσουν τις επικίνδυνες περιπλανήσεις σε αναζήτηση γαμπρού, αλλά και επειδή είναι δύσκολο να κρατάς ένα ζώο που κυοφορεί (και μπορεί να θέλει να κάνει φωλιά αλλού) σε μια αποθήκη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serios
Νεοφερμένο μέλος
ηθελα να γεννησει
γιατι ηθελα γατακια
και δε μου αρεσει να επεμβαινω στο εργο της φυσης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool