Βοήθεια! Η γάτα εξαφανίστηκε πριν γεννήσει

Καλα ο,τι θελετε λετε?
δηλαδη τι θα κανουμε θα τα στειρωσουμε
ολα για να μη δημιουργησουν αδεσποτα???
δε ξερω τι κανουν τα αλλα
τα δικα μου ποτε δεν τα παρατησα στο δρομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω τα φροντζω
ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
οταν τα βαζω μεσα στο σπιτι χτυπανε την πορτα να βγουνε εξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ο,τι θελετε λετε?

αυτο ακριβως. Τα στειρωνουμε.
Οντως εσυ δεν τα παρατησες στον δρομο γιατι ηδη γεννηθηκαν στον δρομο. Και αν πιστευεις οτι ειναι εναντια στην φυση της γατας να την εχουμε στο σπιτι και να την στειρωνουμε, τοτε βρες μια μπανανια και επεστρεψε και εσυ στην φυση σου. Γιατι να ζουμε εναντια στην φυση μας;

Καλα ο,τι θελετε λετε?

μπορεις να διαβασεις διαφορα αρθρα...για να δεις γιατι ΠΡΕΠΕΙ να στειρωνουμε τα ζωα...εισαι αρνητικος..χωρις να εχεις ασχοληθει καθολου με το ζητημα..και εγω σου λεω...γιατι να μην τα στειρωνουμε;...ξαναλεω οτι οι γατες δεν ειναι ανθρωποι να παθουν ψυχικο τραλαλα..επειδη δεν θα γινουν μαναδες και πατεραδες....δεν βλεπεις γυρω σου τι γινεται;..την τραγικη κατασταση με τα αδεσποτα δεν την βλεπεις;....ειναι καλυτερα δηλαδη να υποφερουν χιλιαδες ζωακια...επειδη καποιοι αντιδρουν στη στειρωση ,,και για ποιο λογο παρακαλω;...ποια φυση;....τι λεμε τωρα...οταν εγω βλεπω γατι να λιμοκτονει..τρελλαινομαι..γιατι;..για ποιο λογο να υποφερουν τοσα ζωα;

Χμ...αρα καλυτερα εγκυος και χαλκομανια και αυτη και τα μωρα της παρα σε προφυλαγμενο περιβαλλον;Ξερω κι εγω κοσμο που εχει τις γατουλες του σε εξωτερικο χωρο με προσβαση μεσα στο σπιτι οποτε το προτιμουν.Στις περιπτωσεις ομως αυτες υπαρχει ασφαλης περιφραξη που δεν επιτρεπει σε ξενα ζωα να μπουν,και στα δικα τους να βγουν και να κινδυνευσουν.Σε αυτη την περιπτωση τους βγαζω το καπελο,οι γατες τους ειναι λες και ζουν πραγματικα στη φυση τους,με τα δεντρακια τους,τα ζουζουνια τους για να κυνηγουν,τον ηλιο τους...Εχεις κανει κατι τετοιο;Προφανως οχι,αλλιως η γατουλα θα ηταν μαζι σου τωρα,και αυτη,και τα μωρακια της,που δεν προλαβαν καν να γεννηθουν.Φανταζομαι οτι και οι ιδια και τα μικρα της θα ηταν πολυ πιο χαρουμενα να ειναι διπλα σας,στη ζεστασια του σπιτιου,παρα νεκρα στο δρομο.Αλλα μαλλον τα δικα μας θελω και οι ιδεες μας υπερεχουν της αξιας της ζωης ενος πλασματος.Εμεις μπορουμε να συνεχιζουμε αυτη την κουβεντα εδω επ'αοριστον,απαριθμωντας τα υπερ και τα κατα της ζωης στο διαμερισμα,της ζωης στην αυλη,κρατηστε ομως κατα νου οτι η ζωη αυτης της γατουλας που εξεταζουμε αν θα ηταν καλυτερα ή χειροτερα εχει χαθει πια.Κι αυτο για μενα ειναι πιο σημαντικο απο καθε προσωπικη μου αποψη,καθε επιχειρημα,και καθε σκεψη που με "βολευει" για να κοιμαμαι ησυχη τα βραδια θεωρωντας πως εχω κανει το σωστο.Σκεφτειτε το απλα για λιγο.

και παλι δεν μου απαντας...ρωτησες,,πως συμβαλεις εσυ στα αδεσποτα..και σου απαντησαμε...οτι τα γατακια που θα γεννηθουν..θα βγουν εξω...και θα δημιουργησουν αλλα αδεσποτα...ειναι συμβολη λοιπον αυτο στα αδεσποτα;...:)

Χμ...αρα καλυτερα εγκυος και χαλκομανια και αυτη και τα μωρα της παρα σε προφυλαγμενο περιβαλλον;Ξερω κι εγω κοσμο που εχει τις γατουλες του σε εξωτερικο χωρο με προσβαση μεσα στο σπιτι οποτε το προτιμουν.Στις περιπτωσεις ομως αυτες υπαρχει ασφαλης περιφραξη που δεν επιτρεπει σε ξενα ζωα να μπουν,και στα δικα τους να βγουν και να κινδυνευσουν.Σε αυτη την περιπτωση τους βγαζω το καπελο,οι γατες τους ειναι λες και ζουν πραγματικα στη φυση τους,με τα δεντρακια τους,τα ζουζουνια τους για να κυνηγουν,τον ηλιο τους...Εχεις κανει κατι τετοιο;Προφανως οχι,αλλιως η γατουλα θα ηταν μαζι σου τωρα,και αυτη,και τα μωρακια της,που δεν προλαβαν καν να γεννηθουν.Φανταζομαι οτι και οι ιδια και τα μικρα της θα ηταν πολυ πιο χαρουμενα να ειναι διπλα σας,στη ζεστασια του σπιτιου,παρα νεκρα στο δρομο.Αλλα μαλλον τα δικα μας θελω και οι ιδεες μας υπερεχουν της αξιας της ζωης ενος πλασματος.Εμεις μπορουμε να συνεχιζουμε αυτη την κουβεντα εδω επ'αοριστον,απαριθμωντας τα υπερ και τα κατα της ζωης στο διαμερισμα,της ζωης στην αυλη,κρατηστε ομως κατα νου οτι η ζωη αυτης της γατουλας που εξεταζουμε αν θα ηταν καλυτερα ή χειροτερα εχει χαθει πια.Κι αυτο για μενα ειναι πιο σημαντικο απο καθε προσωπικη μου αποψη,καθε επιχειρημα,και καθε σκεψη που με "βολευει" για να κοιμαμαι ησυχη τα βραδια θεωρωντας πως εχω κανει το σωστο.Σκεφτειτε το απλα για λιγο.

συμφωνω..ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου...η απαντηση σου..τα ειπε ολα..

Καλα ο,τι θελετε λετε?

Απλά μαθηματικά είναι.
Η εγκυμονούσα σου γάτα αν γεννάει δύο φορές το χρόνιο κατά μέσο όρο 4-5 γατάκια, και οι θηλυκές που θα προκύψουν από τις γέννες θα γεννάνε και αυτές με την ίδια συχνότητα.:hmm:
Μετά από κάποιο διάστημα, νομίζω ότι θα βγουν στον δρόμο ....γιατί απλούστατα δεν θα χωράνε στο οικόπεδο σου.:(
Εκτός αν έχεις την μαγική συνταγή να βρίσκεις καλά σπιτάκια για όλα τα γατάκια που θα γεννιούνται.:hmm:

Απλά μαθηματικά είναι.
Η εγκυμονούσα σου γάτα αν γεννάει δύο φορές το χρόνιο κατά μέσο όρο 4-5 γατάκια, και οι θηλυκές που θα προκύψουν από τις γέννες θα γεννάνε και αυτές με την ίδια συχνότητα.:hmm:
Μετά από κάποιο διάστημα, νομίζω ότι θα βγουν στον δρόμο ....γιατί απλούστατα δεν θα χωράνε στο οικόπεδο σου.:(
Εκτός αν έχεις την μαγική συνταγή να βρίσκεις καλά σπιτάκια για όλα τα γατάκια που θα γεννιούνται.:hmm:

μα..δεν χρειαζεται να γεμισει το οικοπεδο για να βγουνε εξω...ήδη βγαινουν..αν δεν εβγαιναν..δεν θα ηταν νεκρη η γατα,....:(

κοιτα...απο τη μια δεχομαι το οτι δεν βαζεις στο σπιτι τις γατες εφοσον εχεις οικοπεδο τεσσαρων στρεμματων,θα προτεινα με χιλια στειρωση στα ζωακια σου αλλα αν ειναι εντελως καθετος(δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι αλλα τεσπα)τουλαχιστον κρατα τα γατακια.
επιπλεον αν σου αρεσουν τα μικρα γατακια και γι αυτο τις βαζεις και γεννανε,μπορεις να τις στειρωσεις και να παιρνεις γατακια απο αυτα που χαριζονται και μετα να τα στειρωνεις κι αυτα.
Μπορει να λεω και βλακειες αλλα ειναι κριμα μωρε να ναι αστειρωτα και να γεννοβολανε συνεχεις και να ψοφανε αδικως...

ενταξει δε λεω πως εχετε αδικο με τη στειρωση
και η στειρωση καλη ειναι και η ελευθερια επισης
και εχω αρχισει να σκεφτομαι αφου γενννησει η γατα μου να τη στειρωσω οπωσ και τα γατακια που θα κανει
οσο για το μεροσ που μενω ειναι πολυ καλο για γατες αλλα ο δρομος οσο μακρια και να ειναι
καποια στιγμη η περιεργη γατα θα τον περασει.................
μια φιλη μασ που ειχε ενα γατο και τον στειρωσε
ειχε γινει παρα πολυ χοντρος
μηπωσ εφταιγε η στειρωση????
κατι τετοιο μας ειχε πει

κοιτα...απο τη μια δεχομαι το οτι δεν βαζεις στο σπιτι τις γατες εφοσον εχεις οικοπεδο τεσσαρων στρεμματων,θα προτεινα με χιλια στειρωση στα ζωακια σου αλλα αν ειναι εντελως καθετος(δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι αλλα τεσπα)τουλαχιστον κρατα τα γατακια.
επιπλεον αν σου αρεσουν τα μικρα γατακια και γι αυτο τις βαζεις και γεννανε,μπορεις να τις στειρωσεις και να παιρνεις γατακια απο αυτα που χαριζονται και μετα να τα στειρωνεις κι αυτα.
Μπορει να λεω και βλακειες αλλα ειναι κριμα μωρε να ναι αστειρωτα και να γεννοβολανε συνεχεις και να ψοφανε αδικως...

εγω ουτε αυτο δεχομαι γιατι δεν ειναι περιφραγμενο. Η γατα μπορει να βγει, αλλα ζωα μπορουν να κανουν το ιδιο και να μπουν. Και οι επομενες γατες του την ιδια καταληξη θα εχουν. Θα γεννανε, τα αρσενικα θα φευγουν ή θα ζευγαρωνουν με την μανα και τα αδερφακια τους, αλλα θα σκοτωνονται και κατα τα αλλα η γατα του θα ζει ευτυχισμενη στην φυση της :/:

και εχω αρχισει να σκεφτομαι αφου γενννησει η γατα μου να τη στειρωσω οπωσ και τα γατακια που θα κανει
οσο για το μεροσ που μενω ειναι πολυ καλο για γατες αλλα ο δρομος οσο μακρια και να ειναι
κατι τετοιο μας ειχε πει

αν τρεφεται με ειδικη τροφη η γατα για στειρωμενα...και με συγκεκριμενες ποσοτητες..δεν παχαινει...αλλα..ακομα και ετσι να ηταν,που δεν ειναι....καλυτερα μια χοντρη γατα..παρα νεκρη....εσυ..τι λες;:)

κατι τετοιο μας ειχε πει

εφταιγε το οτι δεν προσεχε τι και ποσο ταιζει τον γατο και φυσικα δεν τον γυμναζε. Εμεις εχουμε στειρωμενα και ειναι αδυνατα. Η αληθεια ειναι οτι με την στειρωση πεφτει ο μεταβολισμος τους και τρωνε λιγοτερο, γι' αυτο και εμεις δεν τους δινουμε να τρωνε οπως ετρωγαν και πριν!

μια χαρα περιφραγμενο ειναι και με φραχτες και με μαντρα και με καγκελα
αλλα δεν ειναι 10 μετρα ψηλα
και δεν ειναι κλουβι υπαρχουν πορτες ,καγκελα οπως προειπα
καποια στιγμη θα βγει..........
πως μπορω να αποφυγω να βγει??

κατι τετοιο μας ειχε πει

Δεν έφταιγε η στείρωση από μόνη της, η φίλη σου έφταιγε που έδινε ανεξέλεγκτη ποσότητα τροφής στον γάτο της.:(
Αν τρώει όσο θέλει και όποτε θέλει και οποιαδήποτε τροφή, φυσικό είναι να γίνει υπέρβαρο.:hmm:
Οτι δηλαδή ισχύει για τα περισσότερα ζωντανά πλάσματα.:hmm:

μα και βεβαια ζωντανη απλα αργοτερα πεθανε απο καρκινο
και νομιζα πωσ εφταιγε η στιερωση και το παχος του

μια χαρα περιφραγμενο ειναι και με φραχτες και με μαντρα και με καγκελα
αλλα δεν ειναι 10 μετρα ψηλα
και δεν ειναι κλουβι υπαρχουν πορτες ,καγκελα οπως προειπα
καποια στιγμη θα βγει..........
πως μπορω να αποφυγω να βγει??

μπορεις να μου εξηγησεις το λογο..που αντιδρας τοσο στη στειρωση;...το οτι πας εναντια στη φυση...νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι δεν ειναι λογος..γιατι τπτ δεν ειναι οπως στην εποχη του νεαντερταλ...:)

Οχι,αυτο δεν ισχυει,μπορεις να δεις το γατουλη μου το Σειριο που ειναι εναμισι χρονο ηδη στειρωμενος και ζει μεσα,ειναι μια χαρα στα κιλα του.Και υπαρχουν πολυ καλες λυσεις για περιφραξη,που θα επιτρεψουν στις γατουλες σου να χαιρονται τον κηπο χωρις κινδυνους.

λοιπον εχω αναθεωρησει για τη στειρωση και απο δω και περα
θα στειρωνω και εγω τισ γατεσ μου
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back