brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
19-12-11
13:22
Απάντηση: Βοήθεια....Η Γάτα μου κάνει σαν να πνίγεται!

Το θλιβεροτερο ειναι,η ελλειψη γιατρων στα νησια ,με αποτελεσμα να βασανιζονται και να χανονται ζωες αδικα.

Το θλιβεροτερο ειναι,η ελλειψη γιατρων στα νησια ,με αποτελεσμα να βασανιζονται και να χανονται ζωες αδικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Η Πέγκυ Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
19-12-11
13:41

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
19-12-11
13:43
Πάρα πολύ κρίμα...
Πάρα πολύ κρίμα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
19-12-11
15:02
Δυστυχως δεν ειναι παντα γκαντεμια.Δεν κατηγορω κανεναν..αλλα οφειλουμε να ειμαστε προσεκτικοι.Καποια πραγματα μπορουν να προβλεφτουν.Σε μικρα γατακια δεν δινουμε κοκαλα.Ακομα και ψαχνο να δωσουμε θα πρεπει να ειναι κομμενο σε πολυ πολυ μικρα κοματακια.απ οτι μου ειπε απ το τηλ η μαρω η γκρετα δεν τα καταφερε,''εφυγε''μες στο καραβι,δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα,ποναω γιατι αυτο το γατακι το ειχα αναστησει πολλες φορες και δεν το περιμενα τετοιο τελος,πηγα σπιτι της και ταισα το αδελφακι και τη μαμα του,το εψαχναν.
ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη φετος?στεναχωριεμαι παρα πολυ,και το εχω πει και θα το ξαναπω χιλιες φορες ΠΡΟΣΟΧΗ στα ατυχηματα μεσα στο σπιτι,ουτε νερα απο σφουγκαριστρες,ουτε σκληρες τροφες σε μικρα γατακια,ουτε απορυπαντικα,ουτε πορτες ανοιχτες,ουτε αιχμηρα αντικειμενα,γαμωτο,το ξερω ειναι να μη σου τυχει αλλα ποναω,καναμε τοσα για να το μεγαλωσουμε και...

Να εισαι καλα ψυχουλα μου εκει που πηγες τωρα..

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
28-12-11
18:27
Τώρα διάβασα όλο το ποστ! Πολύ λυπάμαι! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!!

Τώρα διάβασα όλο το ποστ! Πολύ λυπάμαι! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki