Βοήθεια!! Η γάτα μου κατάπιε κάτι... και δεν ήταν φαγητό!

Το λίφι είναι φυτικό μωρέ, λογικά θα πολτοποιηθεί στο στομάχι. Είναι εκείνο το άγριο που βρίσκεις σε φαρμακεία και είδη υγιεινής διατροφής. Πόσο να'φαγε πια? Εδώ τόση τρίχα δικιά τους χωνεύουν... Κοίτα και τα κακά του αύριο, μήπως είναι δυσκοίλιος. Αλλά δε νομίζω να πάθει κάτι, και το παιδί μου να'τρωγε λίγο δε θα ανησυχούσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπασσέτ τρώει κορδόνια, σπάγγους, τρίχες και ξύλα. Επίσης, χθες την σταμάτησα στο τσακ ενώ μάσαγε έναν πλαστικό συνδετήρα.:(:(Τα παραπάνω που κατάπιε, τα έκανε εμετό 10 μερες μετά όχι αμέσως.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπασσέτ τρώει κορδόνια, σπάγγους, τρίχες και ξύλα. Επίσης, χθες την σταμάτησα στο τσακ ενώ μάσαγε έναν πλαστικό συνδετήρα.:(:(Τα παραπάνω που κατάπιε, τα έκανε εμετό 10 μερες μετά όχι αμέσως.:(

Σ'ευχαριστώ, Ελενάκι. Θα περιμένουμε, λοιπόν. Πάντως στην προσπάθειά μου να "ξεαγχωθώ", ανακάλυψα ότι το λίφι (λούφα... whatever!) είναι στην πραγματικότητα ένα είδος αποξηραμένου αγγουριού! :P
Κατά συνέπεια, τουλάχιστον δεν είναι τοξικό. Σας ευχαριστώ όλους. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Eνας γατος π ειχα παλια μεσα στο σπιτι,ο Τομ,ειχε καταπιει ενα ποντικακι απο αυτα που πουλανε στα πετ σοπ.Με τη γουνα,που εχουν μια περιεργη μυρωδια.:blink:

Περαστικα!:D

Σήμερα φάγαμε, παίξαμε, ενεργηθήκαμε κανονικότατα και γενικώς είμαστε μια χαρά. Τι να πω... Προφανώς τα γαστρικά υγρά του Στέφανου διέλυσαν το "κακό" σφουγγάρι. :hmm:

Το σφουγγάρι, είναι και αφρώδες, έφαγε και λίγο, μην ανησυχείς. Το κορδόνι, που είχε καταπιεί η κυρά Μπασσέτ ήταν ένα μέτρο:eek::eek::eek::eek:

Σοβαρά; Και το έκανε εμετό; Πώς ήταν ως τότε; Τι έπαθε η κουκλίτσα σου!

Λοιπον η νουνα εχει φτασει στο απροχωρητο!Βλεπω τη φωτο στο αβαταρ και παθαινω κριση!Ποτε θα τον δουμε επιτελους τον βαφτισιμιο;;;;

Έλα, βρε νονάααααααααααι! Μη θυμώνεις... Τα χαΐρια μας τα έμαθες: τρώμε ό,τι να'ναι (εκτός από τις κροκέτες μας). Μέχρι το πρωί θα τελειώσω την εργασία (λέμε τώρα) μου και από αύριο θα κάτσω να κάνω ένα θεματάκι με το Στέφανο-δεν-είναι-γάτα-είναι-ο-διάβολος-της-Ταζμανίας! Εσύ καλά; Τα μωρά σου; Κάτι για γατοεκθέσεις πήρε το αυτί μας... Επειδή είμαστε τελείως off-topic, θα τα πούμε μέσω PM. Kisses & hugs.

Μιας και δεν επαθε κατι το γατακι σου, μηπως πρεπει να αρχισεις να κρυβεις απο το σπιτι σφουγγαριστρα, σφουγγαρι πιατων, wetex, ε και για καλο και για κακο και τη σκουπα! :lol::lol::lol:

Μην το γελάς καθόλου, Alice! Το έχω κάνει ήδη. Επίσης μόλις μου έβγαλε (και μασούλησε λίγο, αλλά δεν έφαγε) τους σελιδοδείκτες από τις σημειώσεις μου (πώς θα ξαναβρώ τώρα αυτά που ήθελα για την εργασία μου;!). Δεν ξέρω πότε προλαβαίνει: ένα λεπτό αρκεί για την καταστροφή. Είναι ΤΡΕΛΟΣ ο Στέφανος! Μη σας ξεγελάει η photo στο avatar... He's not that innocent!

Μην το γελάς καθόλου, Alice! Το έχω κάνει ήδη. Επίσης μόλις μου έβγαλε (και μασούλησε λίγο, αλλά δεν έφαγε) τους σελιδοδείκτες από τις σημειώσεις μου (πώς θα ξαναβρώ τώρα αυτά που ήθελα για την εργασία μου;!). Δεν ξέρω πότε προλαβαίνει: ένα λεπτό αρκεί για την καταστροφή. Είναι ΤΡΕΛΟΣ ο Στέφανος! Μη σας ξεγελάει η photo στο avatar... He's not that innocent!

Συγγνωμη αλλα δε μπορω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγω βρηκα το πρωι ολο το ρολο χαρτι υγειας σε ολο το σπιτι!!!!
Αλλα (ειναι λιγο σιχαμνεο αυτο που θα πω) καποια στιγμη στο προηγουμενο σπιτι μου ειχα βρει αναποδα το κουβαδακι στο μπανιο και ολα τα λερωμενα χαρτια σε ολο το σπιτι
icon15.gif
:mpliaks::mpliaks::mpliaks:
Btw στο avatar εχει αυτο το υφος "ποιος? εγω? οχι κανετε λαθος!"

Τώρα με καθησύχασες! Και φαίνονται τόσο αθώα τα δικά σου! Πάντως το έχει αυτό το ύφος, η αλήθεια είναι. Και όσοι έρχονται στο σπίτι και κάνουμε τα κόλπα μας (π.χ. πετάω το μπαλάκι, τρέχει, το βάζει στο στόμα του και μου το φέρνει πίσω) λένε: "Τι τέλειο γατί! Γατόσκυλο!" και δευτερόλεπτα μετά τους ορμάει και τους δαγκώνει - μην τους διαψεύσουμε κιόλας! Μόνο στο κρεβάτι τον πιάνουν οι γλύκες του και μου κάνει χρρρρρ, πατουσάκια και μυτούλες (λέτε να είναι gay ο Στέφανος?!)...

αδικιαααααααααααααα, ο δικος μου το μονο που εχει φαει ειναι το εξωφυλλο απο ενα ολοκαινουριο mammals of N. America field guide, το καλωδιο του φορτιστη του laptop και ενα ξερο κομματακι απο κλαδακι απο καποιο δεντρο που ειχε κολλησει στο παπουτσι μου και μετα εψαχνα για ωρες να δω απο τι δεντρο ηταν και αν ηταν τοξικο. Γιατι ειναι τοσο χαζος; Ουτε τις κουρτινες δεν εχει πειραξει :down:

Α ο Στεφανος ειναι σαν τη Μόιρα,που την εχει δει αρουραιος και δεν εχει αφησει χαρτι για χαρτι μεσα στο σπιτι...:lol:
Ηρθε το αυριο το πρωι,και η νουνα καραδοκει,κανονισε!:mad:

Αυτη τη στιγμη εχει στο Σκαϊ (με τη βοηθεια του Χαρρυ) ενα γατο που κλεβει σφουγγαρια απο τη γειτονια.... :lol::lol::lol::lol::lol:
Ο δικος σου ειναι? :lol::lol::lol::lol:

:D Ωχ! Σοβαρά; :lol: Δεν ήταν ο δικός μου! Κανένας Αυστραλός τρελόγατος θα ήταν. Μήπως όμως δόθηκε η εξήγηση; Είπαν γιατί το κάνει;

Ειπε οτι επειδη ειχε αποχωριστει τη μαμα του νωρις του τη θυμιζαν. Αν θυμαμαι καλα γιατι δεν προσεχα τελειως. Αυτος μαζευε τα σφουγγαρια απο ολη τη γειτονιε, τα πηγαινε στο σπιτι, τα ζυμωνε κοιμοταν μαζι τους και οταν του τα επαιρναν αγριευε! Δεν τα ετρωγε ομως!!! :lol::lol::lol::lol:
Και η συμβουλη τη Χαρυ ηταν να μην τον αφηνουν να βγαινει το βραδυ εξω και οτι η συμπεριφορα του ειναι φυσιολογικη! ;)

Του θυμίζει τη μάνα του, λοιπόν... Γι'αυτό το αγαπάει (το σφουγγάρι). Ο δικός μου που το έφαγε όμως, σημαίνει μήπως ότι "έκοψε τον ομφάλιο λώρο" και ξεπέρασε με αυτό τον τρόπο το οιδιπόδειο; :cool:
Thank you, Alice. Νομίζω ότι το μυστήριο λύθηκε, τελικά!

Του θυμίζει τη μάνα του, λοιπόν... Γι'αυτό το αγαπάει (το σφουγγάρι). Ο δικός μου που το έφαγε όμως, σημαίνει μήπως ότι "έκοψε τον ομφάλιο λώρο" και ξεπέρασε με αυτό τον τρόπο το οιδιπόδειο; :cool:
Thank you, Alice. Νομίζω ότι το μυστήριο λύθηκε, τελικά!

Η Μηδεια στο εντελως αναποδο! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back