evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δες τις απαντησεις σε αυτο το θεμα..https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=57049
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος

kyriakos014
Νεοφερμένο μέλος
μάλλον το έλιωσε ... αυτα τα λαστιχακια 1 μηνα τα αφήσεις σαπίζουν οποτε μαλλον δεν ειναι ανθεκτικό πλαστικο η νάιλον..
kyriakos014
Νεοφερμένο μέλος
και το γατάκι είναι μια χαρά παίζει τρώει κτλπ...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ...οσον αφορα την αντιληψη οτι οταν το ζωο τρωει ειναι καλα...καθολου απολυτο δεν ειναι...η δικια μου ειχε κοιλη,και μια χαρα ετρωγε και επαιζε κιολας
soulitsa@xd
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το απόγευμα ο γάτος μας έφαγε ένα ολόκληρο παγωτό που του έδωσε ο μικρός μου αδερφός..Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι όπως να δηλητιριαστεί, να κάνε εμετό, να τρελαθεί ή να ψοφήσει?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ξέρω ότι οι γάτες δεν πρέπει να τρώνε ούτε ζάχαρη,ούτε σοκολάτα.Ήταν το 1ο πράγμα που μου είπε ο κτηνίατρος όταν έκανα την 1η επίσκεψη του γατούλη μου ,στο γιατρό.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχουν άμεσα συνέπειες,και μάλιστα όταν ο γάτος έχει φάει μεγάλη ποσότητα.Στη θέση σου θα επικοινωνούσα οπωσδήποτε με τον κτηνίατρο.Εύχομαι να μην είναι τίποτα,αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσέχεται να μην τρώει καθόλου γλυκα.

Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
η σοκολατα ειναι επισης τοξικη. Καλυτερα να την δει κτηνιατρος την γατουλα γιατι μπορει να κινδυνευει

zef
Νεοφερμένο μέλος
Μη τρομοκρατησε...,το ειχα κανει και εγω μικρη
Δε νομιζω να εχει προβλημα αλλιως θα εκανε εμετο ή διαρροια.. Απλα δε κανει να τρωνε ζαχαρη κτλ. Τωρα παλι εξαρταται απο το τι εννοεις ενα ολοκληρο παγωτο.. για ποση ποσοτητα μιλαμε? και ποσο ειναι η γατα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsirene
Νεοφερμένο μέλος
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Και εγώ ξέρω πως δεν πρέπει να τρώνε γλυκά και ειδικά σοκολάτα(κάποιο συστατικό της είναι τοξικό για τις γάτες) αλλά... η δική μου έχει φάει κατα καιρούς (επειδή τα βρήκε κάπου ή επειδή τα πήρε από κάτω πριν προλάβουμε να το μαζέψουμε):
1) Πατατάκια (ruffles μπάρμπεκιου)
2) Ποπ κόρν (κλασσική γεύση)
3) Υπολείματα γιαουρτιού (total 2%)
4) Μελομακάρονο* (σπιτική συνταγή)
...και δηλώνω υπεύθυνα ότι η γάτα μου ζει και δεν είχε καμία παρενέργεια! Παρόλαυτα θα πρέπει να προσέχουμε ώστε να μην τρώει τροφές που δεν προορίζοντια για γάτες!
* το μελομακάρονο το είχε βγάλει η μάνα μου να το δοκιμάσει ο πατέρας μου και μάλιστα είχε απορρήσει που το βρήκε μισοφαγωμένο εγκάρσια (δηλαδή έφαγε το πάνω μισό, που είχε το τριμμένο καρύδι!)
maria_greece
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα,
επειδή δεν βρίσκω την κτηνιατρό μου σκέφτηκα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ.
η γάτα μου έφαγε ένα χάπι βαλεριάνας quiet life το οποίο έπεσε από το κουτί του και δεν την πρόλαβα.
ξέρετε αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάθει κάτι σοβαρό? να την τρέξω κάπου άμεσα?
Ευχαριστώ!
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω εμένα ο γάτος μου καθάριζα χαλιά και έφαγε αφρό από άκρως τοξικό καθαριστικό και όταν πήρα την κτηνίατρο μου είπε να τον προσέχω για εμετό και αν κάνει εμετό να τον πάω αμέσως. Τελικά δεν έκανε και όλα καλά. Το χάπι βιολογικό δεν είναι? Πάρε σίγουρα κτηνίατρο μην στηρίζεσαι στην δική μου γνώμη και μέχρι να την βρεις έλεγχε την γάτα σου για εμετό εγώ αυτό ξέρω

Είχα βάλει θέμα για την βαλεριάνα δες και αυτό τώρα για χάπι να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω
https://www.mypetz.gr/posts/5731390/
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..αλλα μην ξεχναμε οτι η δοση του ενος χαπιου..ειναι για ανθρωπους..οχι για γατες..τεσπα..ελπιζω οτι ολα καλα θα πανε,αλλα να την παρακολουθεις..και οταν μπορεσεις..ρωτα και τον γιατρο σου,ακομα και τηλεφωνικα..δεν πειραζει

A110ALPINE
Νεοφερμένο μέλος
Για σας
σπίτι έχω δυο γάτες περσιας, την barbie που είναι η μάνα και την Λούση την κόρη της
η barbie ηλικίας 6 ετών και στειρωμένη κατά την διάρκεια που ανάβει το τζάκι γλύφει την μουτζούρα από το σίδερο που τακτοποιώ τα ξύλα μέσα στο τζάκι με αποτέλεσμα να κάνει το άσπρο μουτράκι της μαύρο.
αυτό δεν με ενοχλεί, η απορία μου είναι γιατί γλύφει την μουτζούρα, της λείπει κάποια πρωτεΐνη η είναι καποια νεα παραξενια της.
να τονίσω πως αυτό το παρουσίασε μόνο εφέτος, δεν το είχε κάνει ποτέ άλλοτε.
ευχαριστώ.
Ιωσήφ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπερα...μηπως εχει κανεις εμπειρια με καταποση αντικειμενου??σημερα η μιλου καταπιε λαστιχακι μαλλιων...ο γιατρος ειπε να μην κανω κατι σημερα...να παρακολουθησω μηπως κανει εμετο...αυριο να δωσω παστα μηπως και γλυστρισει και το αποβαλλει αλλιως την τριτη να την παω για χειρουργειο...εχω τρελαθει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εκανε εμετους, δεν ετρωγε σχεδον τιποτα και περιμεναμε να το βγαλει με τα κακακια του.
Του εδινα μονο αντιεμετικο σιροπι και ολο αυτο κρατησε 10 μερες. Ειχε αδυνατισει και εξασθενισει αρκετα, υπηρχε και ο κινδυνος να μπλεχτει στο εντερο και να το φραξει μα η γιατρος επεμενε να περιμενουμε.
Τετοιο χειρουργειο ειναι σοβαρο και ηθελε να το αποφυγουμε.
Ευτυχως μια μερα πριν κανονισουμε να τον ανοιξει, βλεπω οτι αρχιζει να εχει λιγη ορεξη παραπανω και καποια
στιγμη παει στη λεκανη του.
Ξαφνικα τον βλεπω να περναει απο μπροστα μου τρεχοντας με 200 και πισω απο το κολαρακι του να κρεμεται το μισο κορδονι!
Δε του ειχε συμβει κατι τετοιο και το ειχε βαλει στα ποδια ο κακομοιρης.
Τελικα τον πιανω, τραβηξα σιγα σιγα το υπολοιπο και ολα καλα.
Ετσι πιστευω πως ενα λαστιχακι θα καταφερει να το αποβαλει σχετικα ευκολα.
Εχει ορεξη η γατουλα σου; κανει εμετους;
Μη βιαστεις για χειρουργειο. Απορω γιατι βιαζεται τοσο ο γιατρος.
Εμενα μου ειχε πει πως αξιζει να περιμενουμε τουλαχιστον μια εβδομαδα και ο γατος θα αντεξει καλυτερα
αυτη την ταλαιπωρια απο την ταλαιπωρια και τον κινδυνο του χειρουργειου.
Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool