Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμένα τον τελευταίο καιρό η δική μου, έχει αρχίσει να δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ...μπατονέτες, χρησιμοποιημένες και μη
Προσέχω βέβαια όσο μπορώ να μην αφήνω έκθετα τα αντικείμενα "υψηλού κινδύνου", αλλά προχθές που τύλιξα μια μπατονέτα σε χαρτί τουαλέτας μέχρι να την πετάξω στα σκουπίδια, πήγε ξετύλιξε το χαρτί, την άρπαξε και... μόνο να'σαστε απο μια μεριά να βλέπατε το θέαμα, να την κυνηγάω αλλόφρων στα δωμάτια, κι εκείνη με τη μπατονέτα-λάφυρο άνάμεσα στα δοντάκια της να τρέχει...![]()
Παντα με τα πιο ακαταλληλα πραγματα θυμουνται να παιξουν τα ατιμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleonoract
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να ψάχνεις τα κακάκια του γιατί σε κανα δυο μέρες θα το βγάλει. Αν δεν το βγάλει τότε να πάτε στον κτηνίατρο. Κι εμένα έχει φάει και το έβγαλε, μην πανικοβάλεσαι. Τα λαστιχάκια και τα κορδόνια είναι αγαπημένα παιχνίδια.
eleonoract
Νεοφερμένο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
, ενώ εντωμεταξύ ενεργούνταν κανονικά...Μόνο σε περίπτωση που δεις σημάδια δυσφορίας γενικότερα θα πρέπει να θορυβηθείς και να αναλάβει ο κτηνίατρος έπειτα, δε νομίζω όμως να χρειαστεί 
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα: μια απο τις γατες που φροντιζω εμφανιστηκε προ ωρας με κατι στο στομα της (εγω οπως το βλεπω μου κανει τμημα απο ραχοκοκκαλια ψαριου) το οποιο δεν της επιτρεπει να το κλεισει και εχει κολλησει! Αδυνατει να φαει και της σταζουν σαλια. Σημειωτεον, δεν μπορεις να την πλησιασεις ουτε στο μετρο και μου ηταν αδυνατον να την πιασω με τα χερια μου. Φυσικα δεν σταματουν οι προσπαθειες..
Υπαρχει τροπος να την πιασω; καπου ειχα πληροφορηθει για ενα εργαλειο σαν διχτυ με κονταρι, που γραπωνει τις γατες..
μπορειτε να με βοηθησετε; που το βρισκουμε; πώς λεγεται; τη βλεπω και παθαινω σοκ, θελω να της το βγαλω...

ευχαριστω..
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ποιος τις εδωσε ψαροκοκκαλα να φαει ,απαγορευεται οι γατες να τρωνε κοκκαλα απο κρεας η ψαριων γιατι μπορει να τους τραυματισουν το στομαχι η τα εντερα η να πνιγουν.
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν δελεαζεται.. πλησιαζει μεχρι ενα σημειο δικης της ασφαλειας και με το που δει κινηση, εχει τιναχτει αυτοματα σαν ελατηριο δεκα μετρα μακρια.. μιλαμε για περιπτωσαρα γατας! δεκα φορες προσπαθησα, την
ακουμπησα κ ξεγλιστρησε πριν καλα-καλα κλεισω την παλαμη μου.. και τωρα εχει εξαφανιστει.. ενα δραμα!!!
Να υποθεσω η γατα ειναι αδεσποτη,αρα ειναι αγρια.Αφησε την να ηρεμησει και αργοτερα οταν πεινασει ,ξαναπροσπαθητε,ομως να μην σας βλεπει πανικοβλητους,ειναι διαισθητικες τα καταλαβαινουν ολα,θα την πλησιασεις με το φαγητο μια κονσερβα που ειναι δελεαστικη και θα της μιλας γλυκα για πολυ ωρα και μετα καποιος αλλος ξαφνικα θα της πεταξει τη κουβερτα επανω της και θα την γραπωσεις εσυ.Αλλα να σου πω και αυτο χρειαζεται γρηγορα αντανακλαστικα και αν δεν πειρα δεν μπορεις ευκολα να το κανεις.Το καλυτερο ειναι να ειναι συνεργασιμη η γατα,δεν ξερω αν τα αλλα μελη εχουν να σου προτεινουν κατι καλυτερο και πιο αποτελεσματικο.

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ιστορια ειχε αισιο τελος, το οποιο ανετα μπορει να γινει θριλερ ταινια.
Αφου εφτασα στο αμηηην για να την πιασω με καποιο τροπο, καταφερα να τη δελεασω με φαγητο λιγο πιο μεσα απο την εξωπορτα του σπιτιου μου, οπου και μπηκε ενω εγω ημουν κρυμμενη πισω απο την πορτα και τηρουσα σιγη ιχθυος (γιατι αυτες και το πεταρισμα των βλεφαριδων το ακουν-ενα παραξενο πραγμα
)Με μια αστραπιαια κινηση προλαβαινω να κλεισω την πορτα, ενω αυτη εχει φρικαρει με το γεγονος οτι δεν προλαβε (!) να φυγει (ξεγλιστρησει).
Και μετα.....ηρθε το τελος μου. Αφου τη στριμωξα (που στο καλο να κρυφτει μεσα σε ενα σπιτακι; ) για τα καλα, την επιασα και τωρα που σας γραφω μετραω 2 κιλα κατεστραμμενου δερματος απο τα χερια μου. Ειδικα στο δεξι χερι, μου εκανε τρυπες (!)! Τρυπες κανονικοτατες, μου πιασε και ενα νευρο, αλλααααα βγηκε το κοκκαλο απο το στομα της!

Μου ριξε τοσο μισος ('ΚΧΧΧΧΧ') που απο το σφιξιμο της ξεμπλοκαρε το κοκκαλο και μου χεσε και το σπιτι (οχι φανταστειτε πιεση..)!
Νταξει, φρικαρε, αλλα ηταν μονο για το καλο της εν τελει. (Καπου μεσα της δεν μπορει, θα με ευγνωμονει! χαχα)
Να σας φρικαρω λιγο;
Εχω κανει ποσες επαλειψεις με betadin και σκεφτομαι λιγο τον τετανο

αλλα αισιο τελος, ολα καλα

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλά έκανες και μπράβο σου και χαλάλι τα παράσημα, γιατί για παράσημα πρόκειται...παιδια, επανερχομαι.
Η ιστορια ειχε αισιο τελος, το οποιο ανετα μπορει να γινει θριλερ ταινια.
Αφου εφτασα στο αμηηην για να την πιασω με καποιο τροπο, καταφερα να τη δελεασω με φαγητο λιγο πιο μεσα απο την εξωπορτα του σπιτιου μου, οπου και μπηκε ενω εγω ημουν κρυμμενη πισω απο την πορτα και τηρουσα σιγη ιχθυος (γιατι αυτες και το πεταρισμα των βλεφαριδων το ακουν-ενα παραξενο πραγμα)
Με μια αστραπιαια κινηση προλαβαινω να κλεισω την πορτα, ενω αυτη εχει φρικαρει με το γεγονος οτι δεν προλαβε (!) να φυγει (ξεγλιστρησει).
Και μετα.....ηρθε το τελος μου. Αφου τη στριμωξα (που στο καλο να κρυφτει μεσα σε ενα σπιτακι; ) για τα καλα, την επιασα και τωρα που σας γραφω μετραω 2 κιλα κατεστραμμενου δερματος απο τα χερια μου. Ειδικα στο δεξι χερι, μου εκανε τρυπες (!)! Τρυπες κανονικοτατες, μου πιασε και ενα νευρο, αλλααααα βγηκε το κοκκαλο απο το στομα της!
Μου ριξε τοσο μισος ('ΚΧΧΧΧΧ') που απο το σφιξιμο της ξεμπλοκαρε το κοκκαλο και μου χεσε και το σπιτι (οχι φανταστειτε πιεση..)!
Νταξει, φρικαρε, αλλα ηταν μονο για το καλο της εν τελει. (Καπου μεσα της δεν μπορει, θα με ευγνωμονει! χαχα)
Να σας φρικαρω λιγο;
![]()
![]()
![]()
Εχω κανει ποσες επαλειψεις με betadin και σκεφτομαι λιγο τον τετανο
αλλα αισιο τελος, ολα καλα![]()
Κάποτε είχα βρει μια γατούλα που είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε ένα κονσερβοκούτι και στην προσπάθεια να της το βγάλω μου έκανε το χέρι καλοκαιρινό. Πήγα στο φαρμακείο θυμάμαι και μου έβαλαν μια σκόνη επάνω και δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο. Το ωραίο όμως είναι πως την ώρα που της το έβγαλα έφυγε σφαίρα αλλά για μια στιγμούλα απειροελάχιστη, έμεινε απέναντι και μου έριξε ένα βλέμμα. Δεν θα το ξεχάσω, από τότε κάθε μέρα ερχόταν να την ταίσω και την είχα βγάλει Μίο.
Να είσαι σίγουρη πως σε ευγνωμονεί.

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποσο πιο 'μεγαλη' νιωθω οταν καταφερνω να ελευθερωσω καποιο ζωακι απο κατι που το βασανιζει...
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσο πιο 'μεγαλη' νιωθω οταν καταφερνω να ελευθερωσω καποιο ζωακι απο κατι που το βασανιζει...
Μπραβο Ναταλι εισαι αξια συγχαρητηριων!

rouli726
Δραστήριο μέλος
δεν είχα ιδέα ότι οι γάτες τρώνε ξένα σώματα όπως οι σκύλοι! πόσο μάλλον συστηματικά.
εν προκειμένω, εγώ είμαι πάντα υπεραγχώδης οπότε δεν αφήνω πράγματα εκτεθειμένα, πριν μισή ώρα όμως συνέβη κάτι περίεργο.
είχα πάρει μπισκότα(αυτά που είναι γεμιστά μην κάνω διαφήμιση).
τράβηξα λοιπόν μια λωριδίτσα από το πλαστικό που έχει για να τα ανοίξεις(τύπου κορδελίτσα, γύρω στα 5 εκατοστά είναι αν δεν κάνω λάθος το μήκος και πολύ λεπτό σε πάχος) και την έδωσα στον ίνκυ να παίξει.
καθόταν μαζί μου στο κρεβάτι, εγώ έτρωγα τα μπισκότα κι αυτός είδα να μασουλάει την κορδελίτσα, υποθέτωντας πως παίζει. μετά από λίγο όμως τον είδα να γλύφεται(όπως συνήθως κάνει όταν έχει φάει) και η κορδελίτσα άφαντη.
έχω τρομοκρατηθεί είναι η αλήθεια, αλλά η διάθεσή του δεν έχει κάτι το περίεργο.αυτός πάντως αν τον ενοχλεί το στομάχι(αν φάει πολύ και απότομα πχ) κάνει εμετό, οπότε θα τον παρακολουθώ και ο Θεός βοηθός!
υ.γ.θα με πεθάνει αυτό το γατί!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αν πάλι όντως δεν υπάρχει, εντός των ημερών (όχι απαραίτητα αύριο) θα βρεθεί ανάμεσα στα "κακά" του, αν υποθέσουμε οτι την κατάπιε. Εφ'όσον το γατούλι δείχνει καλά και συνεχίζει τις δραστηριότητές του κανονικά, δεν νομίζω να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.
Πάλι καλά που η ταινία ήταν κάτω από 10 εκατοστά, επειδή για παρόμοιο λόγο (στην περίπτωσή μας η δική μου όταν ήταν μικρή, μάσησε και κατάπιε μια κλωστίτσα), απασχόλησα την κτηνίατρό μας και μου είπε οτι εξαρτάται από το μήκος, γιατί αν είναι αρκετά μεγάλο, υπήρχε κάποια πιθανότητα να "μπλοκάρει" το εντεράκι της.
Ωστόσο συνέχισα να παρακολουθώ τη μικρή σε περίπτωση που είχε ύποπτα συμπτώματα να την τρέξω στο ιατρείο και παρότι δεν κάθησα να ψάξω τα κακάκια της, όλα πήγαν καλά. Πιστεύω το ίδιο και για σας

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ειδικά με τον μεγάλο μου έχω σοβαρό πρόβλημα.
Τρώει από καλαμάκια του καφέ,μέχρι κλωστές,κορδόνια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ειδικά με το τελευταίο δεινοπαθήσαμε φέτος. Ευτυχώς αύριο θα ξεστολίσω όποτε πάει αυτός ο Γολγοθάς.
Παλιά που κάπνιζα,τον είχα πιάσει να τρώει τη ζελατίνα από τα φιλτράκια με τα φιλτράκια μαζί.Όπως και χαρτάκια.
Θέλουν μεγάλη προσοχή.
Λογικά θα το αποβάλει με τα κόπρανα,αν δεν το έχει αποβάλει ήδη.
Ο δικός μου συνήθως το κάνει εμετό αλλά παλιά που είχε φάει το καλαμάκι,του τραυματίστηκε το έντερο και αιμορραγούσε λίγο. Έψαξα τα κακά του και βρήκα το κομματάκια από το καλαμάκι που είχε καταπιεί!!
χαχαχαχα τι χαζούλια που είναι!
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλή σου μέρα. Πότε έγινε αυτό;Παιδια σος η γατα μου εφαγε ενα κορδονι γυρω στα 8 εκατοστα ηταν σατεν λεπτο κ για την ακριβια ηταν δυο κορδονια δεμενα μεταξυ τους. Τα ειχα κανει για να παιξουμε κ η αρτεμις το εφαγε! Κ φταιω εγω γτ πανω στο παιχνιδι την ειδα να το μασουλαει αλλα νομιζα οτι το εκανε επειδη επαιζε. Γυρναω την πλατη μου για δυο λεπτα κ το κορδονι εξαφανισμενο. Πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο κ μου ειπε να της δωσω παστα να τα κανει στα κακακια της. Της εδωσα με χιλια ζορια κ πηγε κ κρυφτηκε γτ φοβηθηκε. Τρ της εδωσα τονο να φαει για να βγει απο το δωματιο κ μπας κ παει στην τουαλετα. Εχω αγχωθει παρα πολυ και φοβαμαι μη παθει τιποτα, παρακαλω απαντηστε μου.
Αν έγινε σήμερα, ακόμα και χθες το βράδυ, μην τρομάζεις τόσο πολύ ειδικά την στιγμή που είσαι σε επαφή με τον κτηνίατρο. Θέλει κάποιες ώρες για να φτάσει η όποια τροφή και να βγει. Κάποια στιγμή θα πάει στην άμμο της και αν δεις πως δυσκολεύεται, ή δεν δεις το κορδόνι στα κακάκια της, επικοινώνησε ξανά με τον κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool