Βοήθεια!! Η γατούλα μου έπεσε...

marina2

Νεοφερμένο μέλος

Η marina2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Επεσε η γατούλα μου από το μπαλκόνι μου...k σήμερα το βραδυ τον είδα k βγάζει λίγο αιματάκι στα γεννητικά του όργανα d έχει ουρήσει όλη μέρα απλώς του φεύγουν κάτι υγρά...τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Boitheia!! h gatoula m epese..

να το πας στον κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Boitheia!! h gatoula m epese..

Ναι, νομίζω πως είναι απαραίτητο να πας στο κτηνίατρο. Είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Χρειάζεται να το πας στον κτηνίατρο άμεσα.
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά.

τελικα τι εγινε με το γατακι σου;ειναι καλα;αχ κι εμενα επεσε απο το μπαλκονι αλλα ηταν παρα πολυ τυχερος γιατι προσγειωθηκε σε τεντα και μετα σε δεντρο.δεν επαθε ουτε γραντζουνια ευτυχως μονο κατι μολωπες ειπε ο γιατρος.ο γιατρος μου ειπε οτι εφοσον επεσε μια φορα θα ξαναπεσει κι αλλη.τον στειρωσαμε και του καναμε τα εμβολια του.προς το παρον εχουμε κλειστα τα παντα περιοριζοντας ολους τους ενοικους του σπιτιου απο τα μπαλκονια μεχρι να ηρεμισει και να τα φραξουμε ολα.

σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το γατακι σου.δε θα το ξεπερασω ποτε που τον ειδα να πεφτει.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back