RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Πηγαμε στο γιατρο και μου ειπε πως μαλλον εχει ωτιτιδα...Βαζουμε πλεον στα αυτακια μας ενα υγρο το οποιο την ταλαιπωρει πολυ αλλα τι να κανω;;;
Τωρα με βλεπει και κλαιει ...Τρωει καλα ...πηγαινει στην τουαλετα ... Ολα τελεια αλλα μου κλαιει!!!
Τι να κανω;;;
Ειπα να την βγαλω μια βολτα εξω στον κηπο την εβγαλα μυριζε και παραλληλα εκλαιγε!!!
Ελειπα για λιγο απο το σπιτι και μου ειπε η αδερφη μου πως εκλαψε σαν μωρο...
Τι να εχει το καλο μου ;;;
Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη,δεν ξερω τι να κανω και τρελαινομαι!!!
Λετε να την ποναει κατι και να μην το εχω καταλαβει;
Παρατηρω καθε της κινηση αλλα δεν καταλαβαινω τι μου λεει...
Αφηστε που ωρες ωρες θελει να απομονωνεται σαν να μην θελει να την βλεπουμε...
Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω;
Εχω αναγκη απο καποια βοηθεια πραγματικα γιατι τις τελευταιες μερες ειμαι σε απογνωση και στεναχωρια...
Οποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ας μου πει τι να κανω..
Ειναι η πρωτη μου γατουλα και τρελαινομαι για αυτην!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Παντως απο οτι εχω διαβασει καποιες ορμονες δεν φευγουν αμεσως παρα τη στειρωση.
Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Απλα ειχα ακουσει για τον συγκεκριμενο γιατρο ...
Μενω Γιαννενα και κοιταω απο το αρθρο που εχει ανεβει στο σιτε για τους γιατρους και για την πολη μου δεν βρηκα τιποτα....
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο γιατρος εκανε ολικη αφαιρεση;
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Να σου πω την αληθεια,θα την πηγαινα και σε αλλο γιατρο,διοτι ,χωρις να ειμαι ειδικος βεβαια,μονο κλαμα..δεν νομιζω οτι εχει να κανει με τη στειρωση και τις ορμονες.Σαφεστατα και μπορει να κανω λαθος..απλα θα το εψαχνα και εγω..μηπως ποναει πουθενα.Ευχομαι να πανε ολα καλα..

moukelis
Επιφανές μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Παιξαμε λιγο παρεα...
Αλλα εμφανισαμε κατι καινουργιο....τριβεται πανω μου!!!!
Κανει ναζακια...
Ο γιατρος της μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο την ωτιτιδα και αποτελεσματα απο το σπρει φαινοται μετα απο 3 μερες...
Θα περιμενω 2 μερες ακομα γιατι αρχιζω να βλεπω μια βελτιωση...
Θα κανω καλα ή οχι;;;
Τι λετε και εσεις;
Και κατι αλλο...θελω να της κανω εξετασεις αιματος και μου ειπε 20 ευρω για τις απλες και 40 για τις βιοχημικες...
Στις βιοχημικες ειναι μεσα και για AIDs και για ολα τα νοσηματα τις γατας;
Ή ειναι σε ξεχωριστη εξεταση;Ειναι μεσα και η ναρκωση εαν δεν κατσει;;;;;
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool