mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Τί μπορεί να συμβαίνει;Τί να κάνω;Είναι επικίνδυνο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μου ακουγεται επικινδυνο.Γρηγορα στον κτηνιατρο!Βρήκα 1 αδέσποτο ηλικίας 1 μήνα περίπου κ έκανε λίγη διάρροια.Μετά άρχισε σταδιακά να κοκκινίζει το μάτι του παράξενα..δεν ματώνει,φαίνεται σαν κόκκινο φιλμ.Τί μπορεί να συμβαίνει;Τί να κάνω;Είναι επικίνδυνο;;
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Μήπως το γατάκι σας είναι λευκό/ανοιχτόχρωμο; 
Τα μόνα θηλαστικά που μπορεί να έχουν κόκκινα μάτια είναι οι αλμπίνοι (έχω δει κουνέλια,κοάλα,ποντίκια,καγκουρό,σκίουρους, σκαντζόχοιρους,κλπ)
Νομίζω ότι υπάρχουν και άνθρωποι αλμπίνοι. Αν θυμάμαι καλά,είναι μια κληρονομική ασθένεια και τα κύτταρα του ζώου δεν παράγουν μελανίνη. Όμως αυτά τα ζώα γεννιούνται έτσι. Αυτό ονομάζεται αλφισμός ή αλμπινισμός.
Οι αλμπίνοι έχουν κόκκινα ή μπλε μάτια.
Ορισμός:
αλμπίνος: άτομο ή ζώο που πάσχει από έλλειψη της χρωστικής στο δέρμα, στα μάτια και στο τρίχωμα
Αλλά όπως είπα πριν (απ' όσο ξέρω) γεννιούνται έτσι,δεν γίνονται. Πρέπει να πάτε σε κτηνίατρο....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μέσα στο μάτι στην ίριδα κ γύρω από αυτή.
Δεν ήξερα που να το πάω μέσα στη μαύρη νύχτα.1 φορά είχα πάει σε κτηνίατρο που εφημέρευε κ δεν ήταν στο ιατρείο,τον πήρα τηλ. κ βαριόταν να έρθει όπως μου έδωσε να καταλάβω.Που μπορώ να το πάω τώρα Κυριακή;Πείτε μου όσοι ξέρετε γιατί ίσως έχει 1 πιθανότητα να σωθεί.Δεν κουνιέται κ καθόλου,δεν ξέρω αν είναι απλά τρομαγμένο.
Δακρίζουν κ τα μάτια του.
Ξέχασα να πω ότι απ'όσο έψαξα υποψιάζομαι ότι έχει κερατίτιδα,αλλά θέλω να το πάω στο γιατρό να το δει κ να το φροντίσει.
marso
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Από τραυματισμό μας είπαν το έπαθε κ τώρα βάζουμε σταγονίτσες στα μάτια για να γιάνει!Είναι ήδη καλύτερα τα ματάκια του.Το δεξί δηλαδή,γιατί το αριστερό δεν ξέρω αν θα επανέλθει.Ο γιατρός πάντως είπε ότι σε 10 μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα...Τώρα βλέπει μόνο σκιές.Δυστυχώς ο γάτος μας δεν το πάει 1,όσο κ αν τον καλοπιάνουμε κ του δίνουμε λιχουδιές
Το έχουμε λοιπόν περιορισμένο.Είναι ένα κουκλάκι,ακόμη κ με τα κόκκινα ματάκια του!Θα το φροντίσουμε για την ώρα κ έπειτα βλέπουμε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum