Βοήθεια! Μια γάτα στο πιάτο μου!

παντως και εμενα η πουπυ ητανε γεματη σκουλικια...μιλαμε οτι τα εβλεπα να βγαινουν απο τον κ...με ενα χαπι ντρονταλ,για την ακριβεια μισο την 1η μερα και μισο την 2η...ουτε που ξαναφανηκε τπτ...ομως πρεπει να ειναι πανω α[πο καποια κιλα το γατακι....:)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο σαραντα ημερων και πανω κι εγω το εχω δωσει,σε παρομοια περιπτωση που ειχαμε δοκιμασει τις παστες και ειχαν βγει τα σκουληκια και εκτος εντερου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εχω την τελεια λυση! Τενεκεδακι κοκα κολας με 2 κερματα μεσα. Το κουνας...και η γατα εξαφανιζολ!!! Κανε το μερικες φορες-ταυτοχρονα ομως τη στιγμη που θα ανεβαινει-και θα συνδεσει τον παγκο με τον απαισιο ηχο απο το τενεκεδακι.
Δεν εχω συναντησει γατα που να μην φοβαται αυτο τον ηχο.
Ειναι πολυ μικρο το γατακι σου ακομα και λογικο ειναι να ειναι τοσο ενεργητικο. Μολις περασει τους 5 μηνες θα δεις την αδρεναλινη να πεφτει κατακορυφα και θα νοσταλγεις τις καλες εποχες που επαιζε και σκαρφαλωνε παντου.Το μονο που θα κανει ειναι να κοιμαται 14 ωρες το 24ωρο και τις υπολοιπες να τρωει.

Θα σου προτεινα να παρεις δευτερο γατακι τωρα που ειναι μωρο το δικο σου και θα εχει να ασχολειται και θα κανει και λιγοτερες ζημιες στο σπιτι και ετσι θα κοινωνικοποιηθει και σωστα.Ο,τι και να κανουμε εμεις,οσο παρεα και να τους κανουμε,ποτε δεν θα μπορεσουμε να αντικαταστησουμε την παρεα με τους ομοιους τους.
Για να σε κολασω λιγο: https://www.mypetz.gr/threads/Θα-σας-κλέψουν-την-καρδιά.227320/

Δώρα, το γατάκι ζυγίζει 1,5 κιλό. Τώρα που το αναφέρετε, σαν κάτι να θυμάμαι τον κτηνίατρο να λέει ότι είναι πολύ μικρό/ ελαφρύ ακόμα για χάπι. Πάντως έχω δει βελτίωση με τη νέα κρέμα, αν και όχι 100% επιτυχία. Έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάμε κτηνίατρο την άλλη βδομάδα για εμβόλιο, οπότε στη χειρότερη μου δίνει τότε το χάπι. Τι είναι 5 μέρες ακόμα? 2 έξτρα γενικά καθαρίσματα το σπίτι για μένα! :P

Κουνελάκι, δελεαστική η πρόταση, δε λέω! Δείχνουν πολύ φατσούλια και τα δύο τα μωρά. Όμως δε θέλω να πάρω άλλο γατί. Όσο για το τενεκεδάκι κοκακόλας, δεν υπάρχει φόβος να κοπεί το χαζοπούλι? Εδώ κοβόμαστε εμείς που ξέρουμε να προφυλαχτούμε κιόλας.

Τελικά διάλεξα τον εξής τρόπο μαλώματος! Όταν ανεβεί στον πάγκο, την πιάνω σταθερά και με τα δύο χέρια, τη σηκώνω απαλά, την πλησιάζω κοντά μου και της λέω δυνατά "Όχι!" και μετά την αφήνω στο πάτωμα. Αυτό το μάλωμα μοιάζει με το μάλωμα του σκύλου κι έτσι δεν το ξεχνάω, να κάνω άλλα τη μια μέρα κι άλλα την άλλη! Πρέπει να της τη σπάει της γάτας το όλο σκηνικό γιατί δε γουστάρει δυνατούς ήχους και δε γουστάρει να βρίσκεται στο πάτωμα και να χάνει όλα τα επεισόδια που εκτυλίσσονται πάνω στον πάγκο, 1 μέτρο ψηλότερα! :P
Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες! :)

Δώρα, το γατάκι ζυγίζει 1,5 κιλό. Τώρα που το αναφέρετε, σαν κάτι να θυμάμαι τον κτηνίατρο να λέει ότι είναι πολύ μικρό/ ελαφρύ ακόμα για χάπι. Πάντως έχω δει βελτίωση με τη νέα κρέμα, αν και όχι 100% επιτυχία. Έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάμε κτηνίατρο την άλλη βδομάδα για εμβόλιο, οπότε στη χειρότερη μου δίνει τότε το χάπι. Τι είναι 5 μέρες ακόμα? 2 έξτρα γενικά καθαρίσματα το σπίτι για μένα! :P

Κουνελάκι, δελεαστική η πρόταση, δε λέω! Δείχνουν πολύ φατσούλια και τα δύο τα μωρά. Όμως δε θέλω να πάρω άλλο γατί. Όσο για το τενεκεδάκι κοκακόλας, δεν υπάρχει φόβος να κοπεί το χαζοπούλι? Εδώ κοβόμαστε εμείς που ξέρουμε να προφυλαχτούμε κιόλας.
Το τενεκεδακι εσυ το κουνας καθε φορα που ανεβαινει στον παγκο.

Τελικά ο γιατρός μου έδωσε το Drontal για τα σκουλήκια, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει το σωληνάριο της κρέμας είπε. Δεν πειράζει, θα γίνει καλά το λούτρινο κουκλί! :)

Με τον πάγκο κάτι πάμε να κάνουμε! Το "Όχι!" αποδίδει! Πολλές φορές η μικρή το ακούει και σταματάει αυτό που κάνει (σάλτα στον πάγκο μου) και με κοιτάει με απορία. Κι εγώ από την πλευρά μου έχω πάρει χαμπάρι ότι η όποια πρόοδος θα γίνει αργά, πολύ αργά, σα χελώνα με κράμπες στα πόδια! Στο μεταξύ, βλέπω ακόμα τη γάτα να "στραγγίζει" τον εαυτό της δίπλα στα ποτήρια μου!..

Τελικά ο γιατρός μου έδωσε το Drontal για τα σκουλήκια, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει το σωληνάριο της κρέμας είπε. Δεν πειράζει, θα γίνει καλά το λούτρινο κουκλί! :)

Με τον πάγκο κάτι πάμε να κάνουμε! Το "Όχι!" αποδίδει! Πολλές φορές η μικρή το ακούει και σταματάει αυτό που κάνει (σάλτα στον πάγκο μου) και με κοιτάει με απορία. Κι εγώ από την πλευρά μου έχω πάρει χαμπάρι ότι η όποια πρόοδος θα γίνει αργά, πολύ αργά, σα χελώνα με κράμπες στα πόδια! Στο μεταξύ, βλέπω ακόμα τη γάτα να "στραγγίζει" τον εαυτό της δίπλα στα ποτήρια μου!..
λοιπον..εχει πολυ πλακα..γιατι απο τοτε που εγραψες αυτο το θεμα,η δικια μου την εχει πιασει μανια με τον παγκο...μιλαμε ξημεροβραδυαζεται με τις ωρες...δικαιολογηται βεβαια,διοτι εκει εχει και το παραθυρο,οπου ανεβαινει για να κανει το σχετικο κουτσομπολιο..:hehe::hehe::hehe:..το κακο ειναι οτι μετα,κανει και μια περατζαδα απο...τα πιατα...:crazy::crazy::crazy::crazy:
ΥΓ..παντως,μου φαινεται λιγακι υπερβολικο,τοσο καιρο παστα...να την τελειωσει κιολας..και μετα ντρονταλ...φαρμακα ειναι γμτ...:hmm:

λοιπον..εχει πολυ πλακα..γιατι απο τοτε που εγραψες αυτο το θεμα,η δικια μου την εχει πιασει μανια με τον παγκο...μιλαμε ξημεροβραδυαζεται με τις ωρες...

Είδες? Εσύ να τα δεις, που σου έλειπαν οι γατοβόλτες στον πάγκο σου! :P

το κακο ειναι οτι μετα,κανει και μια περατζαδα απο...τα πιατα...

Εγώ βρήκα τη λύση να σκεπάζω το στραγγιστήρι με τα καθαρά πιάτα με μια πετσέτα. Όσο και να σουλατσάρει η μικρή, οι τρίχες κρατιούνται μακριά από τα πιάτα και τα ποτήρια μου. :)

Η Λάρα ακόμα ανεβαίνει στον πάγκο, και πλέον παρασύρει και τον Άλεξ στις κακές συνήθειες! Αλλά δεν πειράζει. Πήρε το Drontal και της πέρασαν επιτέλους τα σκουληκάκια, επομένως το μόνο που μαρτυράει την παρουσία της στον πάγκο είναι μικρές γατοπατημασιές και λίγες τρίχες εδώ κι εκεί. Αλλά έχω χαλαρώσει πολύ κι εγώ με το θέμα και έχω κάνει ειρήνη με το γεγονός ότι ανεβαίνει και (μάλλον) ΘΑ ανεβαίνει.. :) Φυσικά, όταν το κάνουν μπροστά μου τα μαλώνω και τα κατεβάζω κάτω και τα δύο τους, αλλά για τον υπόλοιπο καιρό τι να κάνω? Δεν είμαι και παντοδύναμη! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back