vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος
πριν λιγο εβαλα ενα απο τα γατακια της γατας που γεννησε στον κηπο μεσα στο σπιτι. ειναι 2 μηνων περιπου.
θελω να το κρατησω μεσα, του εχω βαλει φαγακι και νερακι αλλα αυτο δεν σταματαει το νιαουριτο.
τι να κανω? το χω βαλει στο χολ, ειναι μεγαλο χολ, με πορτα κλειστη, εχει χωρο, εχει το σπιτακι του αλλα νιαουριζει πολυ!!!
κανω οτι το αγνοω μηπως σταματησει αλλα συνεχιζει να νιαουριζει, αυτο γινεται κανενα μισαωρο τωρα και φοβαμαι μην μου κανει παρατηρηση η σπιτονοικοκυρα.
εντομεταξυ οταν το πρωτοβαλα μεσα μυρισε τον χωρο, και ηταν ησυχο μετα το ειδα πως ξυνεται και η βλαμενη το ψεκασα με το υγρο των ψυλλων και αυτο μαλλον το τρομαξε. το ειχα ξαναψεκασει πριν μια βδομαδα αλλα απο οτι φαινεται δεν εκανε δουλεια, και το ξαναψεκασα τωρα λες και δε μπορουσα να περιμενω μια μερα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος

αλλα μετα με πηραν τηλεφωνο και ξυπνησε και ξαναρχισε να κλαιει, το λυπηθηκα πολυ και το ξαναβγαλα εξω στη μαμα του, ισως αν το βαζω αρχικα λιγο λιγο μεσα ισως του ερθει πιο ευκολα, αν εχει κανενας σχετικη εμπειρια με αυτο please ας μου πει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φροντισε να δωσεις και τα αλλα καια να στειρωσεις και τη γατουλα η εστω να περνανε καλα εκει στον κηπο σου τα αλλα. Πολλες φορες να θυμασαι τα γατακια δειχνουν τι θελουν και δεν ξερουμε αν σε συμπαθησε κι αυτο οπως κι εσυ ακομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος
γι αυτο ειπα να βαλω και τη μικρη μεσα.
τα αλλα δυο θα τα δωσω αυριο σε μια κοπελα που τα θελει, οσο για τη μανα δεν μπορω να της κανω στειρωση, δεν ειναι δικια μου απλα γεννησε στον κηπο του σπιτιου που νοικιαζω.
αν δω βεβαια μεχρι αν ερθει η στιγμη που θα φυγω γιατι θα κατσω αλλους 5 μηνες εδω οτι περισσοτερο καθεται στη βεραντα μου παρα εκει που ανηκει θα την παρω μαζι μου στο πατρικο μου και τοτε θα μπορεσω να της κανω στειρωση.
σας βαζω φωτο απο τους δυο ψιψινους που πηγα στους γονεις μου.
αριστερα ειναι ο φρόιντ και δεξια ο παολο.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και κατι ακόμα ασχετα που δεν ειναι δικη σου καλο ειναι να την πας για στειρωση ως αδεσποτη γιατι σε πεντε μηνες μπορει ηνα εχει γεννησει εως και δυο φορες ακομη αν μεινει ετσι δυστυχως ...
vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος

ναι περναω μια φαση περιεργη, εχω αρχισει και διαβαζω paulo coelho και διαφορα αλλα
θα το σκεφτω καλυτερα για την στειρωση της γατας, φαινεται σπιτιου αλλα και παλι απο την ημερα που την ταιζω εγω φευγει ελαχιστα
πιστευω παντως οτι αυριο που θα φυγουν και τα αλλα δυο αδελφακια της μικρης μου οτι θα ειναι πιο ευκολη η προσαρμογη της μεσα στο σπιτι.
μου σπαραζε την καρδια ετσι οπως εκλαιγε, εκανα πως δεν την ακουγα αλλα εσπαγα και πηγαινα και την χαιδευα και μου γουργουριζε συνεχεια, ομως οταν εφευγα παλι ξεκινουσε το κλαμα χωρις σταματημο
αχχχχχχ δεν ξερω τι θα κανω!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αν ειναι αλλουνου η γατουλα χαρη θα του κανεις να τη στειρωσεις γιατι δεν φερεται υπευθυνα με τα μικρα της
prince
Διάσημο μέλος
Αλήθεια πόσο κοστίζει η στείρωση; Είχα κανονίσει να πάω τον δικό μου για στείρωση (πριν του βρώ γάτα να το ζευγαρώσω, γιατί σκόπευα να του πάρω άλλο ένα γατάκι για συντροφιά, αλλά τελικά αν ζευγαρώσει θα κρατήσω ένα γατούνι του) και μου είχαν πει 90 ευρώ. Καλά είναι ή είναι υπερβολικό το ποσό;
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Και η αδερφή μου στην Γερμανία ακριβώς τα ίδια!

vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος
το εβαζα μεσα με το που γυρνουσα απο τη δουλεια και το εβγαζα αργα το βραδυ, χθες κοιμηθηκε για πρωτη φορα μεσα και εχει συνηθισει πια, δε θελει να βγει εξω, του αρεσει μεσα, βεβαια το πρωι με ξυπνησε απο τις 6 ηθελε παιχνιδια

σημερα πηγαμε και καναμε και το πρωτο εμβολιο και ηταν κυρια η γλυκεια μου.
εχω βεβαια εν μικρο προβληματακι εδωσα και τα αλλα δυο σε μια συναδελφο κ η μαμα του νιαουριζει για το γατι, αλλα αυτο δε δειχνει βεβαια να συγκινείτε και πολυ αλλα την λυπαμαι, το πρωι το εβγαλα εξω οσο ελειπα στη δουλεια γιατι την λυπηθηκα.

moukelis
Επιφανές μέλος

vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool