Βοήθεια! Να τον αφήσω στη μαμά μου για 2 μήνες ή όχι, λόγω ταξιδιού;

tia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!:)
είμαι στην Ελλάδα με τον γάτο μου για τις γιορτές και σκεφτόμουν να τον αφήσω στην μαμά μου για τους επόμενους 2 μήνες...Διότι, σε μια βδομάδα θα επιστρέψω στην Ιταλία και όλο στον Μάη θα λείπω σε επαγγελματικά ταξίδια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και με το που επιστρέψω τον ιούνιο (ιταλία)έχω μετακόμιση...Ελλάδα θα γυρίσω μέχρι τις 5 ιουλίου.Απο την μια δεν θέλω να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία με τα συνεχεί αεροπλάνα , ξενοδοχεία (οπου θα είναι και μόνο το ζώο την πιο πολύ ώρα) κτλ κτλ ..και ξέρω ότι με την μαμά μου θα περάσει σούπερ θα έχει και παρέα την γατούλα της με την οποία είναι αυτοκόλλητοι.... αλλά απο την άλλη δεν τον έχω αφήσει ποτέ μόνο του..πάντα είμαστε μαζί και δεν ξέρω αν μπορώ και να το κάνω για τόσο πολύ καιρό...είμαι πολύ δεμένη μαζί του και θα μου κακοφανεί τρελά..και δεν ξέρω και αυτός πως θα νοιώσει χωρίς εμένα...δεν θέλω να νομίζει οτι τον εγκατέλειψα...:/:
εσείς τι λέτε?
τι θα ήταν καλύτερο γι' αυτόν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!!!!

πάντως μαζί σου δεν μπορείς να τον πάρεις;
και οι δύο μήνες είναι πολύς καιρός...
πιστεύω πως πρέπει να τον αφήσεις στην Ελλάδα. δε νομίζω πωςθα μπορείς να τον έχεις μαζί σου στο ταξίδι... και το γατάκι θα τρόμαζε οπότε μάλλον πρέπει να τον αφήσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!Να τον αφήσω στη μαμά μου για 2 μήνες ή όχι,λογω ταξιδιού;

Ότι σου είπε ο Μαυρούλης ειναι κατά τη γνώμη μου και το σωστό. Θα ταλαιπωρηθεί ο γατούλης από τα ταξίδια. Κι αφού είσαι σίγουρη πως με την μητέρα σου θα περάσει σούπερ δεν νομίζω πως πρέπει να στεναχωριέσαι καθόλου. Μόνο για να μη μείνει με την εντύπωση πως την εγκατέλειψες άφησε στη μητέρα σου κανένα παλιό σου ρούχο εκεί που θα κοιμάται για να έχει συντροφιά τη μυρωδιά σου.

καλό ταξίδι! (όποτε κι αν πας)

σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back