stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλειααααααα!!!
Αφού πήραν τα πάνω τους και ζωήρεψαν αυτό είναι καλό σημάδι
Συνέχισε έτσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βικάκι23
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν τα μωρούλια μας πάνε από το καλό στο καλύτερο, φτου φτου σκόρδα!!! Τρώμε αρκετά, γύρω στα 17ml σε κάθε γεύμα (όλα μαζί)! Νομίζω ότι είναι δύο αρσενικά και ένα θηλυκό. Το θηλυκό τρώει και κοιμάται πιο πολύ από όλα αλλά είναι και το πιο μικρόσωμο! Σήμερα την έγλειφε ο Τσάρλι αρκετή ώρα και έβγαλε ένα κουράδι πάνω από 5 εκατοστά! Συγγνώμη τώρα που μπαίνω σε τέτοιες "ανατριχιαστικές" λεπτομέρειες αλλά πρέπει να μάθω!! Ήταν καφέ ανοιχτό και είχε απαλή υφή, δηλαδή ούτε σκληρή ούτε διάρροια. Είναι καλό αυτό; Το μεσημέρι ήταν φουσκωμένη η κοιλίτσα του και αμέσως ξεφούσκωσε!!! Τα δύο αρσενικά νομίζω πως προσπαθούν να μου τραβήξουν την προσοχή! Κλαίνε μέχρι να τα πάρω αγκαλιά
)))Λοιπόν και οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα! Τσάρλι και γατάκια δεν έχω καταφέρει ακόμα να τους απαθανατίσω μαζί αλλά επιφυλάσσομαι για αργότερα!!
Καπεταν-Φασαρίας και Ασπρόμαυρος!!! (έτσι τα ξεχωρίζουμε μέχρι στιγμής)
Καπεταν-Φασαρίας
Και τα τρία μωρούλια, το θηλυκό κλασικά κοιμάται στο βάθος, πάνω στις κάλτσες και κάτω από το αρκούδι!!!
και για το τέλος.......Τσάρλι, ο καλόκαρδος λαίμαργος γίγαντας!!!!
Καλό βράδυ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πανεμορφα ειναι ολα...και ο τσαρλυ!!!!!!!!
....αντε..ολα καλα θα πανε...
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άχου άχου άχου κάτι γατούλια

τρρρρρρρρελλλλλλλαίαίαίνομαιαιαιαιαιαιαι..... ποιός τη χάρη σου τυχερή!!!!Όρισμένες φορές τα πιό μικρόσωμα έχουν αυξημένες ανάγκες σε σχέση με τα άλλα,θέλουν πιο πολύ φροντίδα,χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο!!!!
Το ότι τρώνε και ενεργούνται είναι πολύ ενθαρρυντικό σημάδι!Το μασαζάκι τους να μήν ξεχνάς,μήν επαναπαύεσαι μόνο στο σκυλάκο!!!

Βικάκι23
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα ήρθαμε στο μαγαζί πάλι, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε το μπαμπάκα μας, ο οποίος τους αγόρασε και αερόθερμο για να μην κουβαλάμε τη σόμπα! Δεν το παραλείπουμε το μασαζάκι τους, ούτε εγώ ούτε ο Τσάρλι μας! Α! Ήδη έχουμε βρει δύο ανάδοχες οικογένειες και αναμένουμε για την τρίτη χωρίς άγχος! Τους είπα ότι σε ένα μήνα περίπου από τώρα θα είναι έτοιμα για να τα πάρουν, σωστά ή πρέπει να μεγαλώσουν κι άλλο;
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπεροχα τα νεα σας! ο σκυλος σου ειναι αξιολατρευτος!!!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κουκλάκια τα μωλά!!! Να σας ζήσουν!
Πολλά φιλούνια στον σκυλάκο σου!!!
Βικάκι23
Νεοφερμένο μέλος
Τα νέα από τα γατούλια συνεχίζουν να είναι καλά!! Τρώνε πολύ, αφοδεύουν 1-2 φορές τη μέρα, κινούνται πολύ, σκαρφαλώνουν παντού...όλα πάνε κατευχήν!!!
Μας έκαναν κατάληψη και στο κρεβάτι, μόνο εκεί ηρεμούν και κοιμούνται τώρα (με τον Τσάρλι δάσκαλο τι να κάνεις)!!!
Λοιπόν, άντε να πάμε παρέλαση

lili.
Δραστήριο μέλος
βικακι ποσο ημερων ειναι? οταν λες τρωνε πολυ, ποσο περιπου δηλαδη και ποσες φορες την ημερα?(ρωταω για να ξερω και για το δικο μου μικρουλακι που μεγαλωνω).. μπραβο σου που ανελαβες τετοιο εγχειρημα και απο οτι βλεπω παει και τελεια.. πολυ χαρουμενα νεα πραγματικα!
Βικάκι23
Νεοφερμένο μέλος
Βαγγελίτσα μου είναι περίπου 5-6 ημερών! Τρώνε το πολύ 20ml τη φορά και τα ταϊζω κάθε 4 με 4,5 ώρες από χτες (γιατί πριν τα τάιζα κάθε 2,5 με 3 αλλά τους έπεφτε πολύ από ό,τι έδειχνε). Εσένα πόσο είναι; Πάντως τα δικά μου έχουν γίνει σωστά διαολάκια!!!

Ευχαριστώ πολύ...και σε σένα μπράβο, θέλει πολλή ψυχή τελικά να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά στο ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο... Εγώ πολλές φορές όταν τρώνε με όρεξη συγκινούμαι!!!
lili.
Δραστήριο μέλος
εμενα ειναι 4 ημερων. δεν τρωει πανω απο 2ml την φορα και το ταιζω ανα 2 ωρες ..και μια ειναι 48 γραμμαρια, μια 49 (οταν τρωει)..δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω...

Βικάκι23
Νεοφερμένο μέλος
Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
αλλα ολα πανε καλα λοιπον τα μωρακια 8ελουν πολυ φροντιδα πρωτα φαι :μια καλη λυση ειναι να παρεισ απο το φαρμακειο το ορμιλακ κιττεν το οποιο ειναι σκονη που την διαλυεισ σε ζεστο νερο (λιγο υψηλοτερο απο την θερμοκρασια του γατιου)το ταιζεισ με το μπιμπερο που εχει η συσκευασεια (επισησ περιεχει δυο θηλεσ τισ οποιεσ πρεπει να κοψεισ το κεφαλακι)για να το τα'ι'σει με ευκολια πιαστο λιγο απο το σβερκακι.
βημα δευτερο μολισ φανε πρεπι με βαμβακι και ζεστο νερο να τουσ κανεισ μασαζ στην κοιλια φια να ενεργειθουν.το βραδυ να τουσ βαζεισ κατω απο πετσετουλεσ μια θερμοφορα!!! καλη επιτυχια !!!!
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Πονεσε η καρδια μου και δε μπορουσα με τιποτε να τα αφησω ετσι να κλαινε ολη νυχτα κι εγω να κοιμαμαι αμεριμνος.. Τα αφησα καμποση ωρα εκει μηπως και ερθει καποια αδεσποτη γατουλα και τα βοηθησει αλλα επειδη ειδα οτι αυτο δε γινονταν αποφασισα να τα παρω... Τα τρια ειχαν βγει απο τη σακκουλα ενω το τεταρτο ειχε μεινει μεσα, με αποτελεσμα οπως βγηκαν τα αλλα, καθισαν πανω απ'τη σακκουλα και το εκλεισαν μεσα. Βεβαια , ηταν ακομη ζωντανο οταν το εβγαλα αλλα ανεπνεε με δυσκολια και ηταν καπως πρισμενη η κοιλιτσα του και ετσι αποφασισα να το αφησω εκει γιατι καταλαβα οτι δε θα τα καταφερνε να ζησει
Πηρα λοιπον τα αλλα τρια τα οποια τα εχω απο εχθες στο σπιτι μου. Ετρεχα το βραδυ να βρω διανυκτερευον φαρμακειο για να παρω σηρυγγα να τα ταισω. Ζεστανα λιγο γαλα εβαπορε και με πολλη δυσκολια τα ταισα. Σημερα τα καταφερα καπως καλυτερα, περασα και απο μια κτηνιατρο που μου εδωσε μερικες συμβουλες για το τι να κανω, διαβασα κι εδω παρομοιες περιπτωσεις και συνεχιζω τη προσπαθεια για τη σωτηρια των μικρων. Η κτινιατρος μου ειπε οτι οι πιθανοτητες να ζησουν ειναι 50-50. Ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι ειναι κριμα να χαθουν ετσι αυτες οι αθωες ψυχουλες... Καθε δικη σας βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη για να μπορεσω να κανω οσο το δυνατον καλυτερο αυτο που δε μπορεσε να κανει η μανουλα τoυς...Ειναι απανθρωπο παντως να βαζουν ψυχουλες μεσα σε σακκουλες και να τα πετανε σαν να ειναι αψυχα αντικειμενα... ντροπη τους...
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λιγο που πηγα να τα ταισω, το βρηκα πεθαμενο... Ειμαι πολυ στεναχωρημενος ... Ελπιζω να μπορεσω να σωσω τα αλλα δυο... Μηπως χρειαζονται περισσοτερη ζεστη βρε παιδια?? Τα εχω μεσα σε μαλλινη μπλουζα και απο πανω τους αναβει συνεχως ενα φωτιστικο γραφειου για να τα κραταει ζεστα... Χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? Τι λετε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Εφοσον τα εχεις μεσα στο σπιτι,πουλοβερ και λαμπα...πιστευω οτι ειναι οκ απο αποψη ζεστης.Μπορεις να βαλεις και ενα μπουκαλι με ζεστο νερο..αλλα οχι καυτο..προσοχη σε αυτο.
Τελικα..τους δινεις γαλα εβαπορε; ή πηρες ειδικο γαλα απο τον κτηνιατρο; Τα τριβεις στην κοιλιτσα χαμηλα για να ενεργηθουν;
Δες και εδω..αν δεν το εχεις δει δηλαδη..
Ειναι δυσκολο εγχειρημα,διοτι τα βρηκες σε ασχημη κατασταση.
..μακαρι να ζησουν τα υπολοιπα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι μωρε...εγω δεν το ζεσταινα καν..παγωμενο να μην ειναι...κοιτα,ειναι ενα εγχειρημα,οπως σου ειπε και ο γιατρος...50/50....εσυ κανε οτι καλυτερο,και μακαρι να πανε ολα καλα.Απο εμας,οτι βοηθεια θες..και ολες τις ευχες μας.

mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Σ'ευχαριστω ειλικρινα... αυτο ευχομαι κι εγω... εστω να σωθουν αυτες οι δυο ψυχουλες.
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Ελπιζω να μπορεσω να σωσω εστω αυτο το ενα που απομεινε... Και ειναι τοσο γλυκο βρε παιδια... Ειναι τοσο μικρο, περιπου τριων ημερων το υπολογιζω κι ομως σημερα το ειδα μετα που το ταισα, να προσπαθει να καθαρισει τα ποδαρακια του και επισης μολις το παρω αγκαλιτσα και το χαιδεψω αρχιζει να γουργουριζει και να με ζυμωνει με τα πατουσακια του! Κανετε ολοι σας μια ευχη σας παρακαλω να σωθει, δε θελω να χαθει κι αυτο.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool