kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω δεν ειμαι πολλα χρονια μελος γιαυτο δεν ξερω.Αλλα τωρα τα'χω παιξει,σοβαρα σου μιλαω.Βρηκε και μια παλια μου συμμαθητρια γατακι στην Αμφισσα σε καδο σκουπιδιων μεσα με τη σακουλα σφιχτα δεμενη!Της ειπα καποια πραγματα και μαλλον θα το κρατησει,εχει ηδη ξετρελαθει!Ελενα αυτη η χρονια δεν ειναι τιποτα,εχουν υπαρξει και πολυ πολυ χειροτερες,δε μπορεις να φανταστεις...
Καλη τυχη!
Αλλα πολλα μωρα ρε γμτ,παντου ακουω για μωρα απο σκουπιδια!Γεννανε οι καδοι μωρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλό κουράγιο κ καλή τυχη στα μικρουλάκια..να κρατήσεις οπωσδήποτε κάποιο...δεν θα το μετανιώσεις ποτέ είναι υπέροχο συναίσθημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
οχι δεν μπορω να ανεβασω την μια και μοναδικη φωτογραφια μας
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θες στειλε μου τη με mail να σου την ανεβασω,ισως ειναι μεγαλη.Αν κοιμουνται ολα μαζι ειναι γιατι θελουν ζεστασια και να αισθανονται σαν να ειναι η μαμα τους μαζι.Δοκιμασε να βαλεις ενα αναλογικο ρολοι σε ενα λουτρινο αρκουδακι και να τους το βαλεις στο κουτι.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
Πως θα στειλω το μαιλ?
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα, μολις βρηκα στην εισοδο της πολυκατοικιας(εχω παρκο μπροστα) πεταμενα - σκορπια- γατακια μαλλον ημερας. αφου εκανα φασαρια με κατι τσιγγανους που παιζαν με τα γατακια ριχνοντας τα απο ψηλα στο εδαφος για να δουνε αν πονανε η αν αντιδραν, τα πηρα σπιτι και τα εβαλα σε μια κουτα! προσπαθησα να τα ταισω με (με βοηθεια κολλητου) γαλα νουνου αραιωμενο με το καλαμακι(δεν βρησκω φαρμακειο ανοιχτο λογω απεργιας)! δεν γνωριζω τιποτα απολυτως. τα εχω μεσα σε ενα φουλαρι τυλιγμενα κ στην κουτα που απο κατω εχει φελιζολ (λεω μηπως τα κραταει ζεστα περισσοτερο) καποια απο αυτα εφαγαν καποια οχι. συνολικα ειναι 4. σας παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος να ταιζει η μπορει να τα φροντισει ασ με παρει τηλεφωνο. 6986732608
και μολις ειδα οτι εχω λαθος το νουμερο τηλεφωνου!!!! πανω στη βιασυνη μου εκανα λαθος. 6986-73.23.08
aporw
Διακεκριμένο μέλος

αναμενουμε φωτογραφια για το γνωστο χαλβαδιασμα!

Για να ενεργηθουν τριψτους το ποπουδακι με ενα βαμβακι!

karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελαβα τη φωτογραφια αλλα δε φαινεται τιποτα,πιθανον να συμπιεστηκε και στο μειλ...
Προσπαθησε να βγαλεις καποια που να φαινονται,και ξαναπαρε την Ασημινα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
επικοινωνησαμε χθες. δυστυχως δεν μπορουν να κανουν κατι. ειναι γεματοι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ουτε να σου δειξουν πως να τα ταϊζεις ή να τα ταϊζει καποιος οσο λειπεις;
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
μου ειπε τηλεφωνικα ο κτηνιατρος πως θα τα ταιζω. στην αφοδευση τους εχω προβλημα. τιποτα απο χθες. οχι δεν μπορει καποιος να αναλαβει ευθυνη για το ταισμα λογω του οτι ειναι παρα πολυ μικρα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τσισα τους κανουν;Ισως επειδη ειναι πολυ μικρα και πινουν μονο γαλα να μην κανουν σταθερα κοπρανα.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Dηλαδη θα τα πεταξεις στο δρομο αν δεν βρεθει καποιος να τα "φορτωθει"? Τι λεμε τωρα ρε παιδια! Εκανες ενα καλο και τα εσωσες,καντο σωστα. Εδω εμεις ολοι ειμαστε γεματοι μωρα,να τρεξουμε να παρουμε κι αλλα 4 επειδη δεν μπορεις να τα φροντισεις μεχρι να απογαλακτιστουν και να τα δωσεις?δεν αντιλεγω. προφανως να μην επιστρεψω καθολου σπιτι σημερα παραμονο το βραδυ. αν μπορει καποιος να τα παρει καλως. αλλιως δε ξερω καποια αλλη εναλλακτικη.
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι πολλοι αυτοι που μπαινουν στο σαιτ με το σκεπτικο "εγω τα εσωσα,αν δεν ερθετε να τα παρετε τωρα εσεις θα τα παρατησω στο δρομο"!δεν διαφωνω μαζι σου. "σωζεις" τα γατακια - σκυλακια οτι ζωακι κ αν ειναι αυτο, νομιζοντας οτι ολα ειναι ροδινα και τα σωματεια αλλα και οι εθελοντες ειναι ελευθεροι για οποιαδηποτε φιλοξενια. δεν γνωριζεις τι γινετε απο εξω. αν δεν ζησεις το προβλημα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool