nenetian
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν έχω πολύ εμπειρία απο τέτοιες καταστάσεις, αλλά βλέποντας άλλες περιπτώσεις εδώ στο σάιτ, 90% τα πράγματα πάνε πολύ καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον είναι λίγο δύσκολο για τη μεγάλη που ήταν τόσα καιρό μόνη της να πρέπει να "ανεχτεί" το νέο μέλος... Η Τάρα μου πάντως, σε παρόμοια περίπτωση, απλά δεν ασχολείται με κανέναν από τους νεοφερμένους. Μην ξεχνάς όμως να της δείχνεις όλη την αγάπη σου για να μη νιώσει ότι την παραμελείς....
nenetian
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε, όλη της τη ζωή ήταν μαθημένη με παρέα. Γι' αυτό της φέραμε και τον "Τάταρο", για να έχει γατίσια παρέα. Η κατάσταση με τις επιθέσεις του Τάταρου-Μπιμπίκου πάει τώρα 3 μήνες... Τα 'χει παίξει η καημένη η Ασπρούλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά σαν να αραιώνουν πια... Και η Μπιάνκα αλλιως ήταν μαθημενη απο τη Μέλανι. Καλά που καρτάει η Καρμελα τις ισοροπίες. Τον αερα θελει να της πάρει που λες ο Μπιμπίκος και να εχει αυτος το πάνω χέρι. Σαν να τα καταφερνει μου φαίνεται. Αν η άλλη το δεχεται καλώς. Απλά να της δειχνετε περισότερη αγάπη

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.δώστους χρόνο.εμένα είναι 9 ετων η μεγάλη και 3 μηνών η μικρή .η μεγάλη μου μεγάλωσε μόνη (μέγα λάθος μου)και δεν πίστευα οτι θα δεχότανε με τίποτα την πιτσιρίκα.τώρα συμβιώνουν 2 μήνες και πάμε πολύ καλά .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum