Βοήθεια! Ο μικρός αυθαδιάζει στην "παλιά"!

nenetian

Νεοφερμένο μέλος

Η nenetian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Ο μικρός Μπιμπίκος (5 μηνών περίπου πια...) υιοθετήθηκε σ' ένα σπίτι όπου υπήρχε ήδη μια γατούλα (9 ετών), μια γλύκα σκέτη, μια τζουτζούκα, το γατί-ζυμάρι. Εννέα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να την ακούσουμε να κάνει "χχχχχ"... Ενώ η έρμη δείχνει καλές προθέσεις αυτός ο χουλιγκάνος της ορμάει άνευ λόγου και αιτίας... Φοβάμαι πως η Ζιζίκα θα μας ζητήσει λεξοτανίλ σε λίγο... Τι μπορούμε να κάνουμε; Θα του περάσει αυτή η παλαβομάρα; Θα βελτιωθεί με τη στείρωση; Βοήθεια! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά θα βρουν τις ισορροπίες τους. Συνήθως βέβαια ειναι ο "παλιος" αυτος που τσαμπουκαλεύεται... Πόσο καιρο συνεχίζεται η κατάσταση αυτη;

Δεν έχω πολύ εμπειρία απο τέτοιες καταστάσεις, αλλά βλέποντας άλλες περιπτώσεις εδώ στο σάιτ, 90% τα πράγματα πάνε πολύ καλά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά! Θέλουν λίγο χρόνο να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον! Στη χειρότερη περίπτωση, απλά δεν θα μιλιούνται..... :P
Μάλλον είναι λίγο δύσκολο για τη μεγάλη που ήταν τόσα καιρό μόνη της να πρέπει να "ανεχτεί" το νέο μέλος... Η Τάρα μου πάντως, σε παρόμοια περίπτωση, απλά δεν ασχολείται με κανέναν από τους νεοφερμένους. Μην ξεχνάς όμως να της δείχνεις όλη την αγάπη σου για να μη νιώσει ότι την παραμελείς....

Ξέχασα να αναφέρω ότι το γατί-ζυμάρι είχε παρέα μια άλλη γατούλα, που τη χάσαμε φέτος το Μάιο, δυστυχώς :( Οπότε, όλη της τη ζωή ήταν μαθημένη με παρέα. Γι' αυτό της φέραμε και τον "Τάταρο", για να έχει γατίσια παρέα. Η κατάσταση με τις επιθέσεις του Τάταρου-Μπιμπίκου πάει τώρα 3 μήνες... Τα 'χει παίξει η καημένη η Ασπρούλα...

Ωχ την καημένη... Αντι να δειχει αυτη τα νύχια της... Και εδώ στην ασπρη μου Μπιάνκα φάπες δεινει τελικά η μικρη αυθάδης μα'υρη και βρωμικη Σακιρα:( Απλά σαν να αραιώνουν πια... Και η Μπιάνκα αλλιως ήταν μαθημενη απο τη Μέλανι. Καλά που καρτάει η Καρμελα τις ισοροπίες.
Τον αερα θελει να της πάρει που λες ο Μπιμπίκος και να εχει αυτος το πάνω χέρι. Σαν να τα καταφερνει μου φαίνεται. Αν η άλλη το δεχεται καλώς. Απλά να της δειχνετε περισότερη αγάπη:happy:

:hmm:συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.δώστους χρόνο.εμένα είναι 9 ετων η μεγάλη και 3 μηνών η μικρή .η μεγάλη μου μεγάλωσε μόνη (μέγα λάθος μου)και δεν πίστευα οτι θα δεχότανε με τίποτα την πιτσιρίκα.τώρα συμβιώνουν 2 μήνες και πάμε πολύ καλά .

Ωραια ολα αυτα, παντα ζηλεύω τις επιτυχημένες συμβιώσεις! :)

μιλάμε οτι πίνουν νερό η μια απο το μπωλ της άλλης.και η μικρούλα πάει και της τρίβεται χωρίς ούτε καν η μεγάλη να της κάνει χχχχχχχχχχχχχχχχ:).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back