Βοήθεια! Πληγή στην πλάτη

KiRiLoS

Νεοφερμένο μέλος

Ο KiRiLoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα,εδώ και λίγο καιρό έχω μια γατούλα 4 μηνών περίπου.Το πρόβλημα είναι ότι μια μέρα που ξύπνησα είδα στην πλάτη της μια μικρή πληγή με λίγο αίμα.Η γάτα καθώς πέρναγε η ώρα είχε φαγούρα σε εκείνο το σημείο και "γιαυτο" την πήγα σε κτηνίατρο...
Μέχρι να την πάω όμως είχε κάνει την πληγή της διπλάσια σε μέγεθος από το γδάρσιμο!Την πήγα λοιπόν στον γιατρό του pet city την εξέτασε και μου είχε ότι έχει κολλήσει μύκητα και ότι πρέπει να τις δίνω 1 χάπι κάθε μέρα και να αλείφω την πληγή με ένα άλλο.Εγώ άκουσα τον γιατρό και έκανα ότι μου είπε για καιρό.Το πρόβλημα ήταν όμως ότι η γάτα είχε ακόμα φαγούρα και άνοιγε όλο και περισσότερο την πληγή!
Αποφάσισα να την πάω σε άλλο γιατρό να την κοιτάξει...Έτσι λοιπόν την πήγα σε άλλον γιατρό την είδε και μου είπε πως τελικά δεν είναι μύκητας(δεν μου διευκρίνισε και τι είναι όμως! ),της έβαλε ένα μπλε φάρμακο στην πλάτη,μου είπε να τις δίνω άλλο χάπι και να συνεχίσω να βάζω το άλλο φάρμακο στην πληγή!Του είπα για την φαγούρα και μου είπε πως θα υποχωρήσει με τον καιρό.
Η κατάσταση χειροτέρευε και δεν ήξερα τι να κάνω!Έτσι πείρα την πρωτοβουλία να της δίνω τα φάρμακα αλλα να καλύπτω την πληγή!Βάζω ένα κομμάτι βαμβάκι μαζί με την αλοιφή,το βάζω στην πληγή και το καλύπτω με μια γάζα.Η πληγή έχει πετρώσει από πάνω και η γάτα δεν την ξύνει τόσο πολύ τώρα αλλα όταν δοκίμασα να την αφήσω ανοιχτή την πληγή της έδωσε μια και είχαμε αίματα πάλι :(
Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον!Να πάω σε άλλον γιατρό πάλι?Να το αφήσω έτσι όπως είναι μέχρι να κλείσει τελείως και να ξανά βγάλει τρίχα?Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι!A,και κάτι που ξέχασα,μια φίλη που έχει αρκετή εμπειρία με gates μου είπε ότι μπορεί να έχει γίνει γιατί λέει τις έκανα μάλλον νωρίς εμβόλια...Τα εμβόλια τα είχε κάνει άλλος,τρίτος γιατρός....
Help!
Οποιος γνωρίζει κάποιος κάτι,η έχει να προτείνει κάτι ας το κάνει!Δεν αντέχω να την βλέπω να βασανίζεται:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγαινε στον Αίλουρο, θα γλιτώσεις το γατάκι σου από την ταλαιπωρία. Αξίζει τον κόπο!
Περαστικά σας :happy:
(Αυτό με τα εμβόλια μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ Αίλουρος με 1000 έχει σώσει πολλά γατάκια από δύσκολά πράγματα

Σε αυτή τη φασή, πρέπει οπωσδήποτε να την πας σε άλλο κτηνίατρο. Μην το αφήσεις να περιμένεις να δεις αν θα βελτιωθεί.
Και κατά τη γνώμη μου, κι εγώ πιστέυω πως ο Αίλουρος είναι η καλύτερη λύση, ή το Κέντρο Γάτας.
Το γρηγορότερο το καλύτερο για να βρεθεί λύση. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back