Paraskevoulla
Νεοφερμένο μέλος
Ο Paraskevoulla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
26-06-08
07:33
Εδώ και δύο μέρες χάθηκαν τα ίχνη του αγαπημένου μου γάτου. Είναι αρσενικός και δεν είναι στειρωμένος. Τον βρήκα αδέσποτο πριν 7-8 μήνες περίπου και από τότε απέκτησε μόνιμο σπίτι. Δυστυχώς, τώρα έχει χαθεί και είμαι σε κατάσταση κρίσης. Δεν αντέχω στην ιδέα ότι μπορεί να υποφέρει κάπου ή ότι μπορεί να έχει πάθει κάτι κακό. Είμαι μονίμως ή έξω στην αυλή για να δώ μήπως έρχεται ή στο αυτοκίνητό μου να τον ψάχνω. Σας έτυχε κάτι παρόμοιο; Πόσο καιρό μπορεί να του πάρει για να γυρίσει; Πόσο μακρυά μπορεί να παέι; Να περιμένω ότο θα τον ξαναδώ ή να δεχτώ ότι έφυγε για πάντα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
26-06-08
08:13
Γεια σου.
Καταρχάς μην πανικοβάλεσαι.
Το θέμα ότι είναι αστείρωτος τον κάνει να περιπλανιέται πολύ και ναι, μπορει να πήγε και αρκετά μακριά για αναζήτηση θηλυκού. Τα αστείρωτα αρσενικά που ζουν στο δρόμο είναι συνήθως τα πιο επιρρεπή σε ατυχήματα, δυστυχώς, όπως έχει δω...
2 μέρες δεν είναι πολύ καιρός να λείπει αν όντως έχει φύγει για να ζευγαρώσει. Κόλησε αφίσες στην γειτονιά, σε περίπτωση που τον είδε κανείς. Συνέχισε να ψάχνεις και να τον φωνάζεις και καλό θα ήταν να ψάξεις και στα γύρω τετράγωνα.
Εύχομαι όλα να πανε καλα
Καταρχάς μην πανικοβάλεσαι.
Το θέμα ότι είναι αστείρωτος τον κάνει να περιπλανιέται πολύ και ναι, μπορει να πήγε και αρκετά μακριά για αναζήτηση θηλυκού. Τα αστείρωτα αρσενικά που ζουν στο δρόμο είναι συνήθως τα πιο επιρρεπή σε ατυχήματα, δυστυχώς, όπως έχει δω...
2 μέρες δεν είναι πολύ καιρός να λείπει αν όντως έχει φύγει για να ζευγαρώσει. Κόλησε αφίσες στην γειτονιά, σε περίπτωση που τον είδε κανείς. Συνέχισε να ψάχνεις και να τον φωνάζεις και καλό θα ήταν να ψάξεις και στα γύρω τετράγωνα.
Εύχομαι όλα να πανε καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-06-08
08:28
Καλημέρα!
Όπως σου είπε και η drusilia, είναι μικρό το διάστημα. Οι γάτοι που φεύγουν για να ζευγαρώσουν μπορεί να απομακρυνθούν αρκετά και να λείψουν για μεγάλο διάστημα.
Δες αυτό το άρθρο, για συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν και... καλή τύχη, στο γατούλη σου και σ' εσένα.
(Όταν με το καλό επιστρέψει, μήπως να σκεφτόσουν να τον στειρώσεις; Για τη δική του υγεία και ασφάλεια και για να μην αυξάνονται τα αδέσποτα γατάκια, είναι κρίμα)
Όπως σου είπε και η drusilia, είναι μικρό το διάστημα. Οι γάτοι που φεύγουν για να ζευγαρώσουν μπορεί να απομακρυνθούν αρκετά και να λείψουν για μεγάλο διάστημα.
Δες αυτό το άρθρο, για συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν και... καλή τύχη, στο γατούλη σου και σ' εσένα.
(Όταν με το καλό επιστρέψει, μήπως να σκεφτόσουν να τον στειρώσεις; Για τη δική του υγεία και ασφάλεια και για να μην αυξάνονται τα αδέσποτα γατάκια, είναι κρίμα)
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
26-06-08
09:16
Μην ανησυχείς, έχουν πολύ καλό προσανατολισμό. Μόλις ζευγαρώσει και "χορτάσει"
θα ξαναγυρίσει σίγουρα. Εδώ η δικιά μου που είναι και θηλυκή και τον Ιανουάριο που ήθελε να ζευγαρώσει, πέρα από τις επισκέψεις αρσενικών που είχαμε κάθε μέρα, εξαφανίστηκε για 2 μέρες! Ο δικός σου που είναι και αρσενικός καταλαβαίνεις!
Μέχρι που την έκανα στείρωση και ησύχασα και εγώ και αυτή. Μόλις επιστρέψει με το καλό σκέψου το..
θα ξαναγυρίσει σίγουρα. Εδώ η δικιά μου που είναι και θηλυκή και τον Ιανουάριο που ήθελε να ζευγαρώσει, πέρα από τις επισκέψεις αρσενικών που είχαμε κάθε μέρα, εξαφανίστηκε για 2 μέρες! Ο δικός σου που είναι και αρσενικός καταλαβαίνεις!
Μέχρι που την έκανα στείρωση και ησύχασα και εγώ και αυτή. Μόλις επιστρέψει με το καλό σκέψου το..
Paraskevoulla
Νεοφερμένο μέλος
Ο Paraskevoulla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
26-06-08
10:38
Καλημέρα!
Πολύ βοηθητικό το άρθρο. Δυστυχώς, εδώ στην κύπρο είναι τόσα πολλά τα αδέσποτα γατιά και τόσοι πολλοί οι αναίσθητοι ανθρώποι, που η μέθοδος της αφίσας δεν νομίζω να λειτουργήσει. Τις πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα γυρίζω στους δρόμους, φωνάζω το όνομά του και κτυπώ στο αυτοκίνητο το μεταλλικό του μπωλ ( πράγμα που έκανα όταν ήταν η ώρα να τον ταίσω), αλλά τίποτα. Το άλλο μου το γατάκι, το αρσενικό που το είχα από μωρό, το στείρωσα και σκόπευα να κάνω το ίδιο και στον Κολλητσίδα. Αυτό που χάθηκε. Αλλά δεν πρόλαβα...
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
26-06-08
11:15
Θα σου πώ δύο περιπτώσεις που μου έχουν συμβεί.
Η μία ήταν με τον Σίμπα που είχε εξαφανιστεί και μετά απο μέρες μας είπε η γειτόνισσα ότι τον βρήκε χτυπημένο απο αμάξι
τον έθαψε και μετά μου το είπε για να μην τον δώ σε άσχημη κατάσταση
Η δεύτερη είναι η κίκο που την βρήκε ένας κύριος να ναι καλά ο άνθρωπος και διάβασε την ταυτότητα στο λαιμό της πήρε τηλ και πήγαμε και την πήραμε
Συγνώμη αν σε απογοήτευσα αλλά θέλω να λέω την αλήθεια γιατί εγώ αυτήν αποζητώ...
Η μία ήταν με τον Σίμπα που είχε εξαφανιστεί και μετά απο μέρες μας είπε η γειτόνισσα ότι τον βρήκε χτυπημένο απο αμάξι
τον έθαψε και μετά μου το είπε για να μην τον δώ σε άσχημη κατάσταση
Η δεύτερη είναι η κίκο που την βρήκε ένας κύριος να ναι καλά ο άνθρωπος και διάβασε την ταυτότητα στο λαιμό της πήρε τηλ και πήγαμε και την πήραμε

Συγνώμη αν σε απογοήτευσα αλλά θέλω να λέω την αλήθεια γιατί εγώ αυτήν αποζητώ...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki