Βοήθεια - έγκυος 65 ημερών

ioanna k

Νεοφερμένο μέλος

Η ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
η γατουλα μου ειναι εγκυος 65 μερων.ειναι η πρωτη της φορα και να σας πω οτι ειναι 1 χρονου και κατι μερων.ειναι λογικο να μην εχει γεννησει ακομα?τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βοηθεια γρηγορα

Καλημερα.
Η γατουλα ειναι εμβολιασμενη;Το ζευγαρωμα ηταν προκαθορισμενο;Γιατρος την εχει εξετασει;Εχουν σπασει τα νερα,εχουν αρχισει συσπασεις;Ξερετε ακριβως την ημερομηνια του ζευγαρωματος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα....η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια που χρειαζεται...ο γιατρος την εχει εξετασει και ειχε πει οτι ειναι μια χαρα η εγκυμοσινη της....δεν εχουν σπασει τα νερα ουτε εχει συσπασεις....επιδη ειχε οιστρο φεραμε ενα γατο στο σπιτι.... στις 9-10 ιανουαριου εγινε η δουλεια

Αφου την ειδε γιατρος και ειπε οτι ειναι καλα,εμεις δεν ειμαστε γιατροι και μεσω ενος φορουμ δε μπορουμε να πουμε κατι διαφορετικο...

την ειχε δει γιατρος τον πρωτο μηνα......επισησ ειναι μακρια απο το σπιτι μου ο κτηνιατρος και φοβαμαι να την μετακινισω.μεχρι ποτε γεννανε οι γατεσ?

Το τηλεφωνο του δεν το εχεις;Εξαρταται απο τη γατα,τη φυλη,την εγκυμοσυνη,τα γατακια...

οκ τον πηρα τηλ. και μου ειπε πως μπορει να γεννησει μεχρι και στισ 68 μερες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back