Βοήθεια....έχασα την ντίβα μου... ..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

netri

Νεοφερμένο μέλος

Η netri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
εχω μια γατα 9 μηνων,μενω σε ρετιρε στον 5 οροφο..εχω τον δισκο της στο μπαλκονι οποτε οπως καταλαβαινετε εχει αμεση προσβαση στον εξω χωρο...συχνα εβγαινε εξω απο το μπαλκονι στο περβαζι και εκανε βολτες οταν την ειδα να το κανει εκλεισα ολο το μπαλκονι με πολυ ψηλα καλαμια.δν μπορουσα να μην την αφηνω να βγαινει εξω καθολου γιατι γινοταν επιθετικη...τωρα τελευταια αρχισε να λειπει αρκετη ωρα.φανταστηκα οτι ειναι απεξω και απλα καθεται,οπως φαινεται μαλλον εφευγε για τσαρκες στις διπλα βεραντες.Λειπει 5 μερες τωρα.Ουτε φωνη ουτε ακροαση.Την φωναζουμε συνεχεια,και κουναμε κ το καμπανακι της,εχουμε βαλει χαρτια παντου.Κοντευω να τρελαθω.Τιποτα απο πουθενα......οποιαδηποτε προταση θα ητανε σωτηρια για μενα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απο οτι καταλαβα..εχετε βαλει αφισες.Αυτο ειναι πολυ καλο..επισης ενημερωστε και τους γειτονες να το εχουν υποψην τους.Επισης καλο θα ειναι να ψαχνετε και εσεις στην περιοχη..
Σε καταλαβαινω απολυτα που δεν ηθελες να την περιορισεις..αλλα δυστυχως...η περιφραξη πρεπει να ειναι φρουριο..για να μην φυγει η γατα..οταν το συνηθιζει...:(
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να την βρεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι παναγια μου...αδεσποτο την βρηκα 3,5 μηνων και ημουν πολυ χαρουμενη που της εδωσα ενα ζεστο σπιτι..μακαρι να γυρισει αν και δεν ξερω ποσες ελπιδες υπαρχουν πια...μιλησα με τον γειτονα και ειναι ενημερωμενος..μακαρι να μην την πειραξε κανεις..

Γραψε σε ποια περιοχη εισαι,βαλε μας και καποια φωτογραφια της...Ευχομαι γρηγορα να τη βρεις.

Ανέβασε κ εδω μια φωτογραφία της και γράψε και σε ποια περιοχή είσαι.
Μπορει να έχει παγιδευτεί σε κάποια ταράτσα ή σε κάποιο μπαλκονι κ να μην μπορει να βρει διέξοδο.
μακάρι να πανε όλα καλα και να την βρεις σύντομα!!

μενω στο γουδι στην οδο μικρας ασιας...επειδη δν γνωριζω πως να περασω φωτογραφια της μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Bάλε φωτογραφία της στα νοσοκομεία παίδων στην πλατεία του Αγίου Θωμά (έξω από την εκκλησία) καθώς και στις αρχές Παπάγου (στις αρχές του ΙΚΑ).

Φωτογραφία μπορείς να ανεβάσεις από το www.imageshack.us (έχει οδηγίες) πατάς browse επιλέγεις την photo upload και τέλος.

η περιοχή πέρσι είχε πάρα πολλές γάτες αδέσποτες φέτος έχει πάρα πολυ λιγες (μπορεί να τις μαζεύουν)

σου στελνω πμ πως να βαλεις φωτο...αν και ειναι λιγο απιθανο..καποιος απο το σαιτ να τη βρει..αλλα ποτε δεν ξερεις.
Παντως το πιο σημαντικο..ειναι το ψαξιμο με τα ποδια..:)

diva.jpg

Έτσι να χαθεί από τον 5ο όροφο ?. Ψάξατε μήπως είναι στη ταράτσα πάνω από το δώμα η μέσα στο δωμάτιο του ασανσέρ (αλλά πάλι 5 μέρες και δεν πείνασε να επιστρέψει η να νιαουρίζει? ) Η ταράτσα της πολυκατοικίας σας είναι ισοϋψής με τις γειτονικές? Αν ναι έχω την εντύπωση πως πρέπει να ειδοποιήσεις και τις γειτονικές πολυκατοικίες.
Κάνε κουράγιο. Και βρες αν υπάρχει φιλοζωικός σύλλογος κοντά σας να τον πληροφορήσετε και πάρε τηλέφωνο κάθε γειτονικό κτηνίατρο μήπως του τον έφερε κανείς
Τώρα είδα και τη φωτογραφία του. Κουκλάκι είναι. Κι αν έχει και το περιλαίμιο οι πιθανότητες κάποιος να τον προσέξει είναι περισότερες.

πραγματικα σας ευχαριστω ολους αρχικα για το ενδιαφερον.η πολυκατοικια μου ειναι στο ιδιο ακριβως υψος με αλλες 5-6,κανει γωνια και πιανει σχεδον ολοκληρο το τετραγωνο.η μητερα μου ανεβηκε στην ταρατσα και ναι ισως παρανομα αλλα αυτη τη στιγμη ποιος νοιαζεται?πηδηξε σε ολες τις ταρατσες και κοιταξε και φωναζε παραλληλα,γιαυτο σας λεω δεν εχουμε κατσει απραγες και γιαυτο εχω τρελαθει γιατι εξαντλω ολες τις πιθανες λυσεις.....εγω με την γατα μου εχουμε φοβερη επικοινωνια,οπου και να ειναι οταν την φωναζα παντα μου νιαουριζε....φοβαμαι για το χειροτερο...ξερετε τι κακος κοσμος υπαρχει....φολες και κακο...

Ελπιζω να τη βρεις συντομα...Ευχομαι να γυρισει πισω και να ειστε παλι καλα.
Θα αναμενουμε νεα σας

Μένω στη Μιχαλακοπούλου κοντά στο Βερόπουλο
οπότε είμαστε πολύ κοντά κι αν θέλεις βοήθεια επικοινώνησε μαζί μου με ΠΜ
βάλε περισσότερες αφίσες και στα σούπερμάρκετ και σε όλα τα μαγαζιά και τις κολόνες
υπάρχουν πολλές κυρίες στην περιοχή που ταίζουν αδέσποτα
κι ένα γατάκι με κουδουνάκι στο λαιμό θα κάνει εντύπωση σε όποιον το δει.
Να βγαίνεις βράδυ αργά με την ησυχία για να σε ακούσει να τη φωνάζεις
επίσης ένας τρόπος είναι να σκορπίσεις σε διάφορα σημεία κοντά στο σπίτι σας λίγη απο τη χρησιμοποιημένη άμμο της ωστε να την οδηγήσει η μυρωδιά της.
Να ξέρεις επίσης οτι οι γάτες κατεβαίνουν στα υπόγεια οπότε ψάχνε προς τα εκεί.
Αν δεν ήταν στειρωμένη η γατούλα σου ίσως έφυγε προς αναζήτηση και αυτό που εσύ εκλάμβανες ως επιθετικότητα ήταν οίστρος, τέλος πάντων υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί και να επιστρέψει γι αυτό μην απελπίζεσαι και συνέχισε να ψάχνεις καθημερινά.
Κυρίως περισσότερα αφισσάκια παντού με το τηλέφωνό σου.
ΥΓ φόλες ευτυχώς τόσα χρόνια δεν έχουν διαπιστωθεί στην περιοχή γι αυτό μην φοβάσαι.

με μεγαλη μου χαρα ηθελα να σας πω πως βρηκα την ντιβα μου μετα απο 2 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι όμορφα νέα είναι αυτά! Καλώς τη δεχτήκατε πίσω. Να έχετε πολλά ευτυχισμένα γατοχρόνια μαζί της στο εξής!

Μακάρι να επιστρέψουν και όσα άλλα γατάκια έχουν χαθεί από τα σπίτια τους. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο μα ποσο χαιρομαι!:clapup::clapup:...και μετα απο 2 μηνες..απιθανο!!

Μα δεν έχει λεπτομέρειες;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back