18-06-11
13:36
Η γατούλα μου απο μερα σε μερα προκειται να γεννησει για πρωτη φορα ....ειναι μολις πεντεμιση μηνων περιπου...τι θα πρεπει να κανω εγω οταν ερθει η ωρα κ μετα με τα μικρα της;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
21-06-11
19:27
προσεχως γεννα......!!!!
η 5,5 μηνων γατουλα μου γενναει απο μερα σε μερα...σας παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω γιατι μεχρι τωρα ειχα μονο αρσενικα γατακια και δεν ξερω.....α και κατι τελευταιο μου ειχαν πει πως θελουν να ειναι ζεστα εκει που θα γεννησουν...μηπως ομως τωρα το καλοκαιρι θελουν καποιο πιο δροσερο μερος???σας παρακαλω πειτε μου.....ευχαριστω εκ των προτερων........
η 5,5 μηνων γατουλα μου γενναει απο μερα σε μερα...σας παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω γιατι μεχρι τωρα ειχα μονο αρσενικα γατακια και δεν ξερω.....α και κατι τελευταιο μου ειχαν πει πως θελουν να ειναι ζεστα εκει που θα γεννησουν...μηπως ομως τωρα το καλοκαιρι θελουν καποιο πιο δροσερο μερος???σας παρακαλω πειτε μου.....ευχαριστω εκ των προτερων........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
21-06-11
20:52
25-06-11
10:25
ευχαριστω...η γατουλα μου γεννησε χθες το βραδυ χωρις καποιο προβλημα η' βοηθεια απο μενα...εκανε 6....ειναι πανεμορφα.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
25-06-11
10:39
Απάντηση: Βοήθεια,γέννα προσεχώς!!
Να τα χαιρεσαι..
Να τα χαιρεσαι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum