Βοήθεια - γατάκι σε κάδο

με την ηλιαννα δε βρεθηκαμε γιατι ηταν σε αλλη περιοχη (εκεινη κεντρο εγω αποκεντρο λολ)
ηλιαννα σορι που δεν σε πηρα χτες αλλα ξεμπερδεψα πολυ αργα κ ειδα οτι ησουν οφλαιν!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To γατάκι πόσο μικρό είναι;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα το υπολογιζω περιπου 2 μηνων ειναι καπου 2 παλαμες

Απλώς ρωτάω γιατί αν είναι μικρό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να επιβιώσει, ίσως την ζημιά που θα του έκανε ο κάδος να γίνει από σκύλο, από αυτοκίνητο κ.τ.λ.:/:. δεν μπορείς να το κρατήσεις σπίτι σου και να του βάλεις μια αγγελία;

αν ειναι φιλικο, βγαλτε το φωτο, κ προοθηστε το για υιοθεσια, κριμα ειναι να μεινει εξω..

παιδια φροντ λαιν μπορω να του βαλωω η ειναι μικρο ακομα?

αν ειναι πανω απο κιλο δεν υπαρχει προβλημα..

κονστανς εχεις απολυτο δικιο-επρεπε ομως να φυγω απο το σπιτι κ δεν μπορουσα να το αφησω μονο του καθως δεν εχω ακομα γατα ουτε αμμολεκανες τροφες κλπ,η κυρια φανηκε ομως καλη μου ειπε οτι θα το φροντισει εκεινη(τουλαχιστον μεχρι να γυρισω φανταζομαι)
εβελιν να το καθαρισω πρωτα αν και δε νομιζω οτι ειναι ετοιμο για μπανιο,προς το παρον με κανα βρεγμενο πετσετακι και μετα φωτο!!!!!!!!!!!!!!!

αν ειναι φιλικο και μικρουλι κριμα ειναι να μεινει εξω..αν μπορεις να πας να παρεις τα απαραιτητα κ το φιλοξενησεις μεχρι την υιοθεσια του θα ηταν το καλυτερο..θα σου ελεγα να το επαιρνα εγω, αλλα ηδη εχω μια γατα, και φιλοξενω αλλες 2 οποτε δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο..

Ευτυχώς που το βρήκες το καυμένο μέσα στα σκουπίδια!!!:):):) Καλύτερα να μην του δίνετε γάλα γιατί οι γάτες έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα.;);) Υπάρχει ειδικό γάλα για γάτες αν και είναι αρκετά μεγάλο να φάει κροκέτες.:):):)

οκ θα παω να παρω αμμολεκανη ουτως η αλλως εχω σκοπο να παρω γατουλα οποτε....<br>αμμολεκανη αμμο μπολακια φροντλαιν εχω γαλατακι σκονη και τι αλλο?<br><br>θα το απομονωσω σε ενα κλουβακι προς το παρον <br><br>

ναταλουκο μες το αγριο χαραμα δεν ειχα τπτ αλλο-ευτυχως που ειχα κ γαλα...<br>

βεβεαια τωρα που το σκεφτομαι ισως κ να χεις δικιο γιατι τραβηξε μετα μια διαρροια.....πφφφφ...αλλο πραγμα<br>

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γι αυτό στο είπα γιατί αν τα πιάσει διάρροια δεν σταματάει τόσο εύκολα.:):):) Πάντως αν είναι 2 μηνών δεν χρειάζεται να πίνει γάλα.:):)Μια χαρά θα τρώει τις κροκετούλες για μωρά!!!:P:P:P

ειναι αδυναμο το μαυρο...για να δουμε

ειναι αδυναμο το μαυρο...για να δουμε
Μια χαρά θα γίνει, αφού θα το φροντίσεις!!!:):):) Πήγαινε το και μια βόλτα από έναν κτηνίατρο για να δει σε τι κατάσταση είναι και να του δώσει και παστούλα για τα σκουλικάκια!!!:):):)

αυτο εννοειται...

Φοβαμαι οτι αυριο θα ειναι πολυ αργα.Ακομα και το σκουπιδιαρικο να προλαβεις...το γατακι δε ξερω αν θα το προλαβεις...
Σκεψου εσυ και πνιγηκες απ την μυρωδια...εκεινο το καημενακι μια σταλια πως να αντεξει? Αν ειναι βεβαια μεσα οπως πιστευεις.
Τι να πω...Δεν εχεις και καποιον να σε βοηθησει...κριμα ειναι...
Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ νά κάνουν ...άνθρωποι (...είναι άραγε ;;;)τέτοιες ενέργειες !!!:mad: Πώς πάει τό χέρι τους εκεί ;;; Κάποτε, έτυχε μπροστά μου, ένα απορ./φόρο,που άδειαζε τούς κάδους στό φορτηγό, καί ήτανε δύο εργάτες,που οδηγούσαν τους κάδους πρός τα κεί Εγώ, περίμενα μέσα στό αυτοκ. μου νά τελειωσουν γιά να φύγω, καί τότε,ειδα ΜΕ ΦΡΙΚΗ ,να παλεύει ένα μικρό γατάκι νά κρατηθεί από τόν κάδο, καί ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΟΣ,νά προσπαθεί, νά τό ρίξει μέσα στό φορτηγό !!! Κόντεψα νά βγώ από τό τζάμι όταν τόν είδα, πετάχτηκα σάν τρελλή έξω, τον έπιασα από τήν μπλούζα καί βρίζοντάς τον, τού τό άρπαξα από τά ....βρωμώχερά του!!!!!:mad:.Δέν τόν άγγιξε ΤΙΠΟΤΑ !!!! Γελούσε καί μέ κοιτούσε σάν ...βλ.... Τί περιμένουμε μετά ;;;:mad:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ όσο μπορείς, καί ζήτα από κανένα βοήθεια ,άν μπορείς:confused:Εύχομαι, τό επόμενο μην.σου,:worry: νά είναι ευχάριστο !!!! :worry:

Προς Θεου δεν σε αδικω, ουτε να σε θιξω θελω και μπραβο σου που το εσωσες.
Ας ειναι το καημενουλι.

Παιδια τι σας εκπλησει????????????
Αμφιβαλετε οτι καποιοι ανθρωποι ειναι τερατα???????????????
Εδω εχουμε ακουσει για μωρακια πεταμενα σε καδους σκουπιδιων.
Να θυμηθω την αλλη, στην Γερμανια ηταν νομιζω, που εψησε ζωντανο το μωρο της στον φουρνο????
Να θυμηθω τα οσα βλεπουμε καθε τοσο στην τηλεοραση για κακοποιησεις βρεφων ειτε απο baby sitters, ειτε απο τους ιδιους τους τους γονεις????
Οταν ο ανθρωπος κανει τετοια τερατουργηματα στο δικο του ειδος, στα ζωα θα διστασει?????

Αποκομησα ενα ωραιοτατο κρυωμα κ ενα σουπερ πονοκεφαλο και ειμαι χαλια απο ξενυχτι κ μποχα αλλα το βγαλα το σκασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Δεν ηταν δεμενο στη σακουλα-σφηνωμενο ηταν σε κατι κουτες.
τεσπα το αφησα στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας την ωρα που εφυγα το πρωι με μια κυρια απο την απεναντι πολυκατοικια.
ηπιε γαλατακι απο μονο του με το ζορι βεβαια.

μιρελλα μη με αδικεις....δεν εχω βρεθει σε παρομοια περιπτωση κ τα χασα...........πισσα ηταν το σκοταδι κ καθολου περαστικοι μες τη νυχτα
Μπράβο σου, μπράβο σου, μπράβο σου !!!!!¨εκανες τό Θαύμα σου !!!!:clapup:

οκ θα παω να παρω αμμολεκανη ουτως η αλλως εχω σκοπο να παρω γατουλα οποτε....<br>αμμολεκανη αμμο μπολακια φροντλαιν εχω γαλατακι σκονη και τι αλλο?<br><br>θα το απομονωσω σε ενα κλουβακι προς το παρον <br><br>

Μπραβο που το εσωσες. Τωρα για τη συνεχεια κατι θα γινει. Αμα ειναι τυχερο θα βρει σπιτι.

Σχετικα με το frontline ξερω οτι αν το ψεκασεις τοτα θα το κανεις μπανιο 3 μερες μετα. Αν λογω σκουπιδιλας βρωμαει (...το καημενο) το καντο μπανιο και ψεκασε το 3 μερες μετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back