Εδώ και ένα μήνα, φιλοξενώ στον κήπο μου έναν πραγματικά πανέμορφο γάτο.. δεν μοιάζει να είναι αδέσποτος και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν τον έκλεισα μέσα στο σπίτι.. Του βάζω καθημερινά τροφή και νερό και ένα δοχείο με άμμο, κι εκείνος όταν τελειώσει τις βόλτες του, έρχεται τρώει και κοιμάται στον κήπο.. Είναι πολύ φιλικός και χαδιάρης. Όλα αυτά μέχρι εχθές.. ήρθε κανονικά το βραδάκι αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.. μούγκριζε και έδειχνε να πονάει.. τον έπιασα και άρχισα να τον ψάχνω αλλά πονούσε και δεν με άφηνε.. εκτός από ψύλλους πού ανακάλυψα κάτω από το μακρύ και πυκνό του τρίχωμα δεν βρήκα κάτι άλλο εμφανές. Νομίζω όμως πώς πονάει στην κοιλιά του.. και από εχθές δεν έχει φάει τίποτα. Δεν με αφήνει πια να τον πλησιάσω.. φοβάμαι πως του συμβαίνει κάτι πολύ κακό..
Φαντάζομαι πως θα μου πείτε πως όλα αυτά πρέπει να τα πω σε έναν γιατρό και όχι σ' εσάς.. κι εδώ αρχίζουν οι προβληματισμοί μου..
Από την εποχή που είχα σπίτι μου μια γατούλα, η κάθε επίσκεψη στον κτηνίατρο, μαζί με εξετάσεις και κάποια θεραπεία στοίχιζε το λιγότερο 200e.. χρήματα τα οποία δεν διαθέτω αυτή την εποχή.. αν το ζωάκι χρειαστεί να το πάρω μόνιμα μέσα στο σπίτι, για να γίνει καλά, υποθέτω πως θα πρέπει να του κάνω εμβόλια, ίσως να το κουρέψω και να του κάνω θεραπεία για τους ψύλλους και ίσως ακόμη να χρειαστεί να τον στειρώσω για να συγκατοικήσει μ' εμένα και το παιδί μου χωρίς προβλήματα στο μέλλον. Όλα αυτά, με τις τιμές του κτηνίατρου που γνωρίζω είναι απαγορευτικά. Πείτε μου σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω, που μπορώ να τον πάω να τον βοηθήσουν, είναι πραγματικά ένα υπέροχο ζώο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ελεγα να τον πατε σε ενα γιατρο,δεν ειναι ολοι ιδιοι,κι εγω προσωπικα ποτε δεν εχω πληρωσει για επισκεψη 200 ευρω.Προς το παρον πειτε του απλα να τον δει και να του κανει ενα γενικο ελεγχο.Αμπουλα για τους ψυλλους και χαπι για τα ενδοπαρασιτα μπορειτε να του δωσετε μονη σας και να μην σας κοστισει σχεδον τιποτα,και το εμβολιο μπορει να περιμενει.Μπορειτε να βρειτε εναν οικονομικο γιατρο,που θα κανει τη στειρωση με 50 ευρω.Εξαλλου προεχει να γινει καλα ο γατουλης.

Ριξτε μια ματια στη λιστα κτηνιατρων που προτεινουν τα μελη του φορουμ,ισως βρειτε καποιον οικονομικο και καλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν μας πεις σε ποια περιοχή βρίσκεσαι, ίσως κάποιο από τα μέλη μας να έχει να σου προτείνει έναν έμπιστο και οικονομικό κτηνίατρο κοντά σου.
Voula
Διάσημο μέλος
Αλλά σίγουρα 200 € είναι υπερβολικό ποσόν. Τόσο θα κόστιζε εγχείρηση όχι απλά μια επίσκεψη.

Λυπάμαι αν σας μπέρδεψα μέσα στον πανικό μου.. όταν αναφέρθηκα στο ποσό των 200e, δεν εννοούσα για μιά απλή επίσκεψη.. αλλά στο παρελθόν, όσες φορές κι αν είχα πάει τον σκύλο μου στον συγκεκριμένο γιατρό, πάντα του έκανε εξετάσεις, ποτέ δεν ήταν μια απλή επίσκεψη, όσο απλό κι αν ήταν το σύμπτωμα.. και δεν τον κατηγορώ, απλώς εγώ δεν μπορώ να καλύψω αυτήν την εποχή τις οικονομικές απαιτήσεις του.
Μένω στα Βριλήσσια και θα παρακαλούσα εν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό στην γύρω περιοχή. Αλλιώς θα επιλέξω κάποιον από την λίστα σας, για να τον πάω σήμερα.. και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν θες βοηθεια στην μεταφορα, μενω συνορα Χαλανδριου- Βριλλησια.

Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φωτογραφία του, αν και δεν ξέρω τον τρόπο 
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και υπόσχομαι να μελετήσω όσα υπάρχουν εδώ, γιατί οι γνώσεις μου περιορίζονται στην σωστή φροντίδα των σκύλων, αλλά από γατούλες έχω μαύρα μεσάνυχτα. Μια ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να αποφύγω την πραγματικά δυσάρεστη μυρωδιά του?

Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Στα σημεία που ψεκάζει τα πλένουμε με ξύδι...για να μην ξαναπάει και να μην μυρίζει.
Είναι κουκλί!!!!

Voula
Διάσημο μέλος
Σας σκεφτόμουν σήμερα το πρωί κι αναρωτιόμουν τι γινήκατε.Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά με τον γατούλη κι εμείς είμαστε εδώ για να λύνουμε τυχόν απορίες. Και μεις δεν ξέραμε, στην πορεία μάθαμε.
Για την μυρωδιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρχικά μωρομάντηλα. Περίμενε όμως 1-2 μέρες γιατί η αμπούλα είναι πρόσφατη.
Μετά από 1 εβδομάδα και πριν κάνει εμβόλιο, μπορείς να τον κάνεις μπάνιο με χλιαρό νερό. Προσοχή, θέλει καλό σκούπισμα.
Voula
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ο μικρός μου θέλει να τον ονομάσουμε Νώε.. πως σας φαίνεται ?![]()
Πρωτότυπο και πολύ ωραίο

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool