Βοήθεια, γεννάμε!!!!!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φυσικα και υπαρχει τροπος να καταλαβει κανεις αν κατι παει στραβα στην εγκυμοσυνη,τα μικρα δεν κουνιουνται,η γατα εχει υγρα...Ελπιζω να ειναι καλα εκει που ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την γατα οσο ηταν μικρη την ειχα μεσα στο σπιτι,αργοτερα οταν ανοιξε ο καιρος ηθελε να βγαινει κ εξω να κανει βολτες..οταν ηθελε να μπει μεσα στο σπιτι ερχοταν κ νιαουριζε εξω απο το παραθυρο κ εμεις της ανοιγαμε..ειναι λογικο μετα απο καιρο να εχει τις δικες τις κρυψωνες κ να μενει εκει οταν εμεις φευγαμε για την δουλεια κ δεν ηθελε να μεινει μονη της μεσα στο σπιτι,την γατουλα την ειχαμε βρει αρρωστη στην αυλη μας κ με ενα σορο γατους να της επιτιθονται.ο κτηνιατρος τοτε μας ειχε πει οτι ειναι λογικο να της επιτιθονται οι γατες γιατι οταν ενα μικρο ειναι αρρωστο τα δυνατα μελη της αγελης προσπαθουν να τα εξωντοσουν.οποτε πιστευω ειναι λογικο η μικρη να θελει να βγαινει κ στην αυλη οταν αρχισε να νιωθει δυνατη..δεν νομιζω να πεφτω σε αντιφασεις οταν λεω οτι ειχε κ εξωτερικες κρυψωνες απο μονη της.αφου εκει μεσα γεννησε το πρωτο κ μετα το αφησε κ ηρθε μεσα στο σπιτι για να την χαιδεψουμε ενω γεννουσε..δεν αγκιξα τα μικρα επειδη ηθελα..η κτηνιατρος μας ειπε να τα παρουμε απο κοντα ης γιατι ηταν νεκρα..εβαλα φαγητο κ νερο παντου..ακομα κ γαλα..τιποτα ομως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moukelis τα μικρα κουνιοντουσαν συνεχεια κ δεν ειχε καθολου υγρα,ουτε αιμα..ηταν πληρως ανεπτηγμενα.

Τοτε τι εγινε και γεννηθηκαν νεκρα;Ο γιατρος τι σας ειπε;

δεν μπορει να καταλαβει..απλα μας ειπε οτι ημασταν τυχερη που ενα απο αυτα ηταν ζωντανο για να προκαλεσει την εγκυμοσυνη..φανταζομαι οτι αν την πηγαιναμε ξανα χτες το απογευμα μετα την εγχειρηση της θατην εξεταζε καλυτερα..moukelis να σου πω κατι μου ειναι πολυ δυσκολο να φανταστω οτι την εχασα για παντα γιατι νιωθω οτι ειναι καπου κοντα..εχω την ελπιδα οτι θα κρυφτηκε καπου μεχρι να συνελθει κ θα ξαναρθει..η γιατρος ειπε οτι ηταν πολυ μικρη για ολο αυτο που της συνεβη..θα ερθει παλι να νιαουρισει κατω απο το παραθυρο μας..ειναι πολυ δυσκολο να δεχτω οτι εφυγε..

Μου φαινεται πολυ παραξενο να ηταν ολα καλα μεχρι τελευταια στιγμη και να γεννηθηκαν νεκρα τα μωρα...Κι οντως,οι γατουλες σε μικρη ηλικια εχουν εγκυμοσυνες πολυ δυσκολες,που συχνα αποβαινουν μοιραιες για αυτες και τα γατακια.Γνωμη μου ειναι οτι αφου θελατε να βγαινει κι εξω,επρεπε να την ειχατε στειρωσει.Ή τουλαχιστον αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα,να την ειχατε κρατησει μεσα στο σπιτι καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσυνης και της γεννας φυσικα.Τι να πω,ελπιζω να ειναι καλα οπως ειπα και πιο πανω.

μακαρι να ειναι καλα κ να γυρισει..τα θελαμε τα γατακια,μενουμε σε μονοκατοικια με αυλη κ μπορουσαμε να τα φροντιζουμε..νομιζαμε τουλαχιστον..

η γατα γυρισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια φαινεται ταλαιπωρημενη κ πεινασμενη αλλα γυρισε....το πρωι θα την παμε στον γιατρο...

Ειναι φουσκωμενη;Εχει αιμορραγια;Φροντιστε να την κρατησετε μεσα και κανονιστε τη στειρωση της...

..moukelis να σου πω κατι μου ειναι πολυ δυσκολο να φανταστω οτι την εχασα για παντα γιατι νιωθω οτι ειναι καπου κοντα..εχω την ελπιδα οτι θα κρυφτηκε καπου μεχρι να συνελθει κ θα ξαναρθει..η γιατρος ειπε οτι ηταν πολυ μικρη για ολο αυτο που της συνεβη..θα ερθει παλι να νιαουρισει κατω απο το παραθυρο μας..ειναι πολυ δυσκολο να δεχτω οτι εφυγε..

Ήμουν έτοιμη να σου γράψω ότι αφού είχε συνηθίσει να ζει "μέσα-έξω" πως κι εγώ πιστεύω πως θα γυρίσει, και... τσουπ! Μας το λες παρακάτω!!! :up:
Τέλος καλό, όλα καλά!
Περιμένουμε τώρα νέα για την κατάστασή της!
:)

λοιπον την πηγαμε στον γιατρο πρωι πρωι οπου την εξετασε κ μας ειπε οτι γεννησε κ τα αλλα εκει που πηγε,μας εδωσε σαν αντιβιωση την augmentine για μια βδομαδα κ πολυ καλο φαγητο μεχρι να συνελθει ξανα κ μετα ειπε στειρωση γιατι δεν θα μπορεσει να γεννησει παλι ξανα στο μελλον..την εχουμε μεσα στο σπιτι κ κοιμαται ηρεμα..οσο για την αιμοραγια μας ειπε οτι θα την εχει για λιγο καιρο γιατι μολυνθηκε η μητρα της..αλλα ολα θα πανε καλα αφου γυρισε κοντα μας..:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back