Βοήθεια για Κέρκυρα

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Παιδιά
μου ρθε το παρακάτω μαιλ, απο μια οργανωμένη με τα φιλοζωικά φίλη μου, του εξωτερικού. Το βάζω αυτούσιο, όποιος/α θέλει ας υπογράψει, ή αν μπορεί και είναι απο Κέρκυρα, και ξέρει κάτι να μας ενημερώσει τί γίνεται..:hmm:

Julia,
It has just come to my attention that an animal carer on the island of Corfu is being prosecuted for 'caring for animals' Her name is Marj Pandi, a well respected and caring woman who has given much to help Greek strays. She is now in a serious situation. She too has a petition on line
https://www.thepetitionsite.com/2/stop-the-persecution-of-animal-protectors-in-greece
She is someone who now is in desperate need of help as well as the strays she cares for. PLease help all you can, writing to the govenor of Corfu as a greek person really does help...........please do what you can to get help from Greek people,
stop the persecution of animal protectors in Greece - The Petition Site

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι και μικρα και αγγλικα...Λες τι λεει λιγο σε λιγα λογια και σε ελληνικα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου ζητάει την βοήθεια, να το διαδώσω, και να υπογράψουν Έλληνες, κατα προτίμηση ένα petition (το λινκ). Πρόκειται για μια κυρία στην Κέρκυρα την οποία διώκουν και κυνηγούν να την κλείσουν, γιατί διατηρεί ένα καταφύγιο αδεσπότων. Στο λίνκ περιγράφεται με λίγα λόγια η κατάσταση.

Γιατί διώκεται αυτή η γυναίκα δεν κατάλαβα..επειδή προστατεύει τα ζώα;:mad::mad::mad::mad:Και από ποιόν;

Τρελοι ειναι; Αφου το να σωζουμε ζωακια ειναι το παν...Τι εκανε η γυναικα αυτη και την καταδικαζουν;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back