toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς η μέρα μου ξεκίνησε άσχημα. Το πρωί κατεβαίνοντας από το σπίτι για να φύγω για το γραφείο πέρασε από μπροστά μου το γνωστό σκυλί-δολοφόνος της γειτονιάς κυνηγώντας μια γάτα. Με τις φωνές μου ανάγκασα τον ιδιοκτήτη του να το σταματήσει. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται οι βόλτες του πιτ-μπουλ ξανάρχισαν απλά άλλαξε η ώρα. Να θυμίσω ότι από τον ίδιο σκύλο είχα γλιτώσει το Μιουτ το καλοκαίρι. Ο ιδιοκτήτης του είναι περίπου 20-22 ετών με ψυχολογικά προβλήματα από όσο γνωρίζω και αυτό κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Σήμερα όμως το σκυλί "συνοδευόταν" από τον αδελφό του ιδιοκτήτη ο οποίος δυστυχώς θεωρείται φυσιολογικός (αν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικός άνθρωπος ένας που ήταν έτοιμος να δει μπροστά του το βρωμόσκυλο να κατασπαράζει τη γάτα). Βλέποντας το συμβάν έσπευσε και ο πατέρας τους τον οποίο απείλησα με καταγγελία στην αστυνομία και μου απάντησε λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και άμα τολμάω να το κάνω.
Έγραψα αυτό το θέμα εδώ γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει καλύτερα παρόλο που αυτό που θέλω τελικά είναι βοήθεια για να καταφέρω να πιάσω τις γάτες. Τη σύσταση από την αστυνομία θα την αναλάβει ο σύζυγός μου και ότι άλλο χρειαστεί. Αυτό που επείγει είναι να σωθούν. Στην συνέχεια θα στειρωθούν και θα μεταφερθούν σε μια γειτονιά που τουλάχιστον δε θα κινδυνεύουν και από τέτοιους ανεγκέφαλους. Η μια γατούλα είναι η παρδαλούλα και η δεύτερη είναι μια ασπρούλα που συνήθως τις βλέπω μαζί. Όποιος μένει προς Πειραιά ας μου στείλει πμ, χρειάζομαι μια γατοφόρο (γιατί εγώ έχω μόνο μια) και υπομονή. Εύχομαι αυτή τη στιγμή οι γατούλες να ζουν και να γίνει κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δεν μένω κοντά στον Πειραιά. Θα σε βοηθούσα με μεγάλη ευχαρίστηση.
Η παρδαλούλα είναι μια κούκλα!! Είναι κρίμα να γίνουν παιχνίδι του πιτ μπουλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μίλα και με την Κείρα (δικηγόρος) και δες και το θέμα.. μήπως μπορούν να σε συμβουλέψουν σχετικά με τα νομικά...
https://www.mypetz.gr/threads/Δικηγόροι-υπέρ-της-προστασίας-ζώων-Δημιουργείται-τώρα.223655/
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ τα κορίτσια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και τη drusila που με βοήθησε με τη γατοπαγίδα και τις στειρώσεις!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ANIMALAW
azil
Νεοφερμένο μέλος
Όποιος αφήσει να περιφέρεται ελεύθερα ζώο άγριο ή επικίνδυνο, όποιος παραλείψει να πάρει τα προφυλακτικά μέτρα για αποτροπή βλαβών από τέτοια ζώα, όποιος διατηρεί επικίνδυνο ζώο χωρίς άδεια της αστυνομικής αρχής, τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο."
Εγώ παιδιά μόνο αυτό ξέρω γι'αυτές τις περιπτώσεις (τώρα θα μου πείτε σιγά τι μας είπες) αλλά σκέφτηκα από την άλλη ότι ίσως και να φανεί χρήσιμο, δεν ξέρω.. Χαίρομαι που τα γατάκια είναι καλά, αλλά δυστυχώσ το πρόβλημα είναι αυτός και πρέπει κάτι να γίνει.Δυστυχώς έχουμε χάσει τον Καφετούλη από σκυλί και το ωραίο είναι ότι κόσμος κάθονταν και κοιτούσε το 'θέαμα' και δεν έκανε τίποτα. Και μάλιστα μια θεία μας ανάμεσά τους που φώναζε από το μπαλκόνι 'φύγε κακό σκυλί' και νομίζω πέταξε μια παντόφλα, κάτι τέτοιο.Μιλάμε πάλι καλα που ηταν κι αυτην εκει!!!ΕΛΕΟΣ!!!Και αυτό γινόταν ένα τετράγωνο πιο κάτω από το σπίτι του καφετούλη. Και μετά πηρε τηλ η θεία μου, αλλά όταν ο καφετούλης έφτασε στον κτηνίατρο, άφησε εκεί τις τελευταίες του ανάσες..Τεσπα ξέφυγα, σόρυ, το θέμα είναι να γίνει κάτι με το σκυλί αυτό..Πλζ μν το αφήσετε έτσι...
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool