Βοήθεια για τα τιγράκια του φιλοξενείου

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

neli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η neli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 345 μηνύματα.
Το φιλοξενείο(ένα ίδρυμα για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά) φιλοξενεί 3 γατάκια 15 ημερών.Στη σοφίτα του φιλοξενείο έχουν βρει κατά καιρούς στέγη πολλά αδέσποτα γατάκια καθώς τρυπώνουν μέσα απ'τα κεραμίδια.Ένα από αυτά προφανώς γέννησε τα μωρά του πριν από περίπου 15 μέρες εκεί.Καθώς η σοφίτα δεν χρησιμοποιείται κανένας δεν είχε καταλάβει την υπαρξή τους μέχρι χτες που ανέβηκαν κάποια παιδιά επάνω να πάρουν κάποια πράγματα.Τότε βρήκαν τα μωρά,δυστυχώς χωρίς τη μάνα και σε αρκετά άσχημη κατάσταση...Τα μάτια τους ήταν γεμάτα τσίμπλες ξεραμένες και μάλιστα του ενός τα μάτια ήταν σαν να του είχε ρίξει κάποιος τσιμέντο...Η κτηνίατρός μου που τα είδε είπε ότι έχουν έναν ερπητοιό που είναι συνηθισμένος στα αδέσποτα νεογέννητα...Τους καθαρίσε τα μάτια και του ενός τα μάτια είναι καλά,του άλλου αρκετά καλά αλλά του τρίτου(που ήταν σαν τσιμέντο)δυστυχώς το ένα μάτι δεν μπόρεσε να το σώσει και το άλλο του ματάκι δεν μπορεί ακόμα να μας πει αν θα βλέπει...Ξεκινήσαμε θεραπεία και βλέπουμε...
Το πρόβλημα της φιλοξενείας τους όμως είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα...Στο χώρο δεν επιτρέπεται με τίποτα να μείνουν αλλά κατάφερα να πάρω μια προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα αλλιώς θα τα πετάξουν στο δρόμο όπου σίγουρα δε θα επιβιώσουν...Εγώ έχω το γάτο μου,το κουνέλι μου και τα 2 νεογέννητα 6 ημερών τα οποία επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι τα κουβαλάω μαζί μου σε κούτα για να τα προσέχω και να μη χάνουν γεύματα και δεν μπορώ να αναλάβω και άλλα 3 γατιά...Έχω ρωτήσει όλους μου τους φίλους αλλά δεν είχα καμία θετική απάντηση...Ξέρω ότι αυτή την περίοδο γίνεται χαμός από νεογέννητα και ότι αυτό που ζητάω ακούγεται παράλογο αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει αν όχι όλα έστω ένα από τα μικρά ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6936906961...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω τα καημενακια ιδικα αυτο που εχει προβλημα το ματακι του ελπιζω να γινει καλα!!αξιζει ενα ωραιο σπιτακι σε ολα τους μετα απο την ταλεπορια που περασαν:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να βρεθεί κάτι γιατί ενώ οι άλλες επιμελήτριες δεν δημιούργησαν πρόβλημα αυτή που είναι σήμερα πρωί απειλούσε ότι θα τα κλωτσήσει γιατί δεν τα συμπαθεί και δεν επέτρεπε στο παιδί(16 χρονών που του είχε δείξει χτες η κτηνίατρος πως να τα ταίζει και να τα περιποιείται)να πάει να τα ταίσει...:(:(Ευτυχώς τώρα πήγε η κτηνίατρος και τα περιποιήθηκε και ευτυχώς αυτή η κυρία σχολάει περίπου στις 2.30 αλλά πρέπει κάτι να γίνει...Αύριο θα πάω εγώ πρωί να τα προσέχω μην τους κάνει κάτι αλλά πρέπει να φύγουν άμεσα από εκεί...

Να σας ενημερώσω πως τα γατάκια μας τα πήγαν καλά σήμερα,το παλεύουν πολύ να ζήσουν και να γίνουν καλά αλλά δυστυχώς το θέμα της φιλοξενίας τους παραμένει...Θα πάω αύριο το πρωί που είναι βάρδια πάλι αυτή η κυρία να τα προσέξω μην τυχόν τους κάνει κάτι αλλά πρέπει κάτι να βρεθεί...Ξέρω πως είναι η κατάσταση αυτή την περίοδο από μικρά αδέσποτα και ξέρω ότι ακούγομαι εξωπραγματική αλλά χρειάζομαι βοήθεια...
Ακόμα και σε άλλη πόλη να είναι μπορώ να τα μεταφέρω με αυτοκίνητο...Έστω και ένα από αυτά,τουλάχιστον να μειωθεί ο αριθμός τους...

μακαρι να βρεθει κατι συντομα!!

μακαρι να βρεθει κατι συντομα!!

Ναι,μακάρι...είναι τόσο καλούλια και μικρούλια...Ειδικά αυτό που έχει χάσει το ματάκι του είναι πολύ,πολύ γλυκό και τρυφερό...

Neli Δυστυχως στο θεμα της φιλοξενειας δεν μπορω να βοηθησω. Εχω ομως να σου προτεινω να τηλεφωνησετε στους συλλογους μια και τα μικρουλια βρισκονται μεσα σε ιδρυμα στο οποιο φιλοξενουνται παιδια. Θα σου προτεινα να τηλεφωνησετε πρωτα στον Δημο θεσσαλονικης και στο τμημα που ειναι αρμοδιο για τα αδεσποτα. Αν δεν βρειτε αναποκριση τοτε δοκιμαστε να ειδοποιησετε τα αλλα σωματεια της πολης.
Σε καμια περιπτωση μην βγαλετε τα μικρουλια στον δρομο.
Επισης μια και η περιοχη εχει παρα πολλες αδεσποτες γατουλες θα ηθελα αν μπορεις να μου βρεις πληροφοριες για τα ατομα που ταιζουν τα αδεσποτακια ωστε να μπορεσω να συνεννοηθω για να κανω καποιες στειρωσεις στην περιοχη. Αν βρεις καποιες πληροφοριες σε παρακαλω στειλε μου ΠΜ.

Neli Δυστυχως στο θεμα της φιλοξενειας δεν μπορω να βοηθησω. Εχω ομως να σου προτεινω να τηλεφωνησετε στους συλλογους μια και τα μικρουλια βρισκονται μεσα σε ιδρυμα στο οποιο φιλοξενουνται παιδια. Θα σου προτεινα να τηλεφωνησετε πρωτα στον Δημο θεσσαλονικης και στο τμημα που ειναι αρμοδιο για τα αδεσποτα. Αν δεν βρειτε αναποκριση τοτε δοκιμαστε να ειδοποιησετε τα αλλα σωματεια της πολης.
Σε καμια περιπτωση μην βγαλετε τα μικρουλια στον δρομο.
Επισης μια και η περιοχη εχει παρα πολλες αδεσποτες γατουλες θα ηθελα αν μπορεις να μου βρεις πληροφοριες για τα ατομα που ταιζουν τα αδεσποτακια ωστε να μπορεσω να συνεννοηθω για να κανω καποιες στειρωσεις στην περιοχη. Αν βρεις καποιες πληροφοριες σε παρακαλω στειλε μου ΠΜ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Και εγώ το σκέφτηκα αυτό με τα σωματεία αλλά για το δήμο δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο τμήμα.Λογικά το Σ/Κ δεν μπορείς να βρεις κανέναν σωστά;;;Λειτουργούν σαν δημόσια υπηρεσία;;Θα ψάξω τηλέφωνα σήμερα και αύριο πρωί θα τηλεφωνήσω όπου βρω...Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή έχει πολλές αδέσποτες η οποίες μπαίνουν στην αυλή του ιδρύματος καθώς και στον περιφραγμένο χώρο που κάνει έργα το μετρό.Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να τις ταίζει,ούτε πουθενά αφημένο φαγητό αλλά μπορώ να το ψάξω.Αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω.

Neli πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά.:)

Σήμερα έχουμε να σας πούμε και ευχάριστα νέα αλλά και δυσάρεστα(λίγα)...Πρώτα απ΄όλα το πιο σημαντικό είναι ότι τα γατάκια μας τα πάνε πάρα πολύ καλά!!!!Σήμερα τα είδε πάλι η κτηνίατρος και τα βρήκε πολύ καλά από θέμα δυνάμεων αλλά συνεχίζουμε την αντιβίωση και τις σταγονίτσες!Επίσης το άλλο ευχάριστω είναι ότι-όχι όλοι αλλά-κάποιοι απ'τους εργαζόμενους στο χώρο δέχτηκαν να μας δώσουν ακόμα μια μικρή παράταση ώστε να μπορέσουμε κάπου να τακτοποιήσουμε και αυτά τα μικρά...Τα δυσάρεστα είναι ότι δεν υπήρξε καμία πρόοδος στο θέμα της φιλοξενείας τους...Από το πρωί παίρνω στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά βγαίνει ένα μήνυμα ότι το τηλέφωνο είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας...Πήραμε και στο Δήμο Καλαμαριάς αλλά το τηλέφωνο συνεχώς μα συνεχώς μιλούσε...Δεν βρήκα που αλλού θα μπορούσα να πάρω δεν ξέρω βέβαια και αν υπάρχει κάτι ακόμα στη Θεσσαλονίκη.Αν ξέρει κανείς σας παρακαλώ ας με ενημερώσει...Αύριο θα σας ανεβάσω και φωτογραφίες να δείτε τα αγγελούδια μαςςςςςςςς!:):)

Neli Σχετικα με τον Δημο Θεσσαλονικης το νουμερο του τηλεφωνου του τμηματος που ειναι αρμοδιο για τα αδεσποτα ειναι μαλλον το 2310 906200. Δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχει αλλαξει τον τελευταιο καιρο. Αν δεν απαντουν στο νουμερο αυτο μπορεις να μαθεις απο τις πληροφοριες καταλογου το νουμερο του αντιδημαρχου που ειναι αρμοδιος για την καθαριοτητα. Εκει ζητας τον Κ Ζηκοπουλο και του εκθετεις το προβλημα. Θα σου προτεινα να ζητησεις απο την διοικηση του ιδρυματος να τηλεφωνησει στον Δημο γιατι ετσι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα.

Neli Σχετικα με τον Δημο Θεσσαλονικης το νουμερο του τηλεφωνου του τμηματος που ειναι αρμοδιο για τα αδεσποτα ειναι μαλλον το 2310 906200. Δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχει αλλαξει τον τελευταιο καιρο. Αν δεν απαντουν στο νουμερο αυτο μπορεις να μαθεις απο τις πληροφοριες καταλογου το νουμερο του αντιδημαρχου που ειναι αρμοδιος για την καθαριοτητα. Εκει ζητας τον Κ Ζηκοπουλο και του εκθετεις το προβλημα. Θα σου προτεινα να ζητησεις απο την διοικηση του ιδρυματος να τηλεφωνησει στον Δημο γιατι ετσι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα.

Σ'αυτό το τηλέφωνο έπαιρνα όλο το πρωί και μου έλεγε ότι έχει πρόβλημα...Θα πάρω αύριο το πρωί την υπεύθυνη και θα της ζητήσω να το κάνει...Ελπίζω να δεχθούν γιατί πραγματικά άλλη λύση δεν βρίσκω...Έχω τηλεφωνήσει στους πάντες...Να ρωτήσω κάτι;Τι γίνονται τα αδέσποτα που παίρνει ο Δήμος;;

Δυστυχώς ούτε και σήμερα είχαμε κάποιο αποτέλεσμα...Πήραμε τηλέφωνο στο 906200 και σήμερα έλεγε ότι δε λειτουργεί προσωρινά λόγω τεχνικής βλάβης.Μετά πήραμε τηλέφωνο στην αντιδημαρχία Θεσσαλονίκης στο τμήμα καθαριότητας.Πολύ ευγενικοί άνθρωποι μπορώ να πω.Τους εξηγήσαμε την κατάσταση και ζητήσαμε τον κύριο Ζηκόπουλο ο οποίος ήταν εκεί αλλά δεν μας τον έδωσαν,μας συνέδεσαν με μια άλλη κυρία της οποίας επίσης εξηγήσαμε την κατάσταση και αυτή-πολύ ευγενικά-μας συνέδεσε με μια άλλη κυρία στην οποία επίσης εξηγήσαμε την κατάσταση και η οποία-πολύ ευγενικά-μας έδωσε το κινητό της υπεύθυνης να την πάρουμε τηλέφωνο(κα Χατζημανώλη) η οποία όμως δεν το σηκώνει...:(:(:(

Λοιπόν ήρθε η ώρα να μας δείτε και να μας καμαρώσετε!!!!!

p1020497b.jpg

Θαυμάστε ομορφιά,θαυμάστε στήσιμο στο φακό,ελαφρώς πασαλειμένος με γάλατα και γι'αυτό ακόμα πιο ελκυστικός...Δεν είναι για δάγκωμα;;;Πείτε καλε...

p1020510.jpg

Το επόμενο μοντελάκι μας σε τόνους ελαφρώς πιο τιγρέ,μονίμως σε κίνηση αν και στις περισσότερες φωτογραφίες κουνημένη κι όμως τη θέλει ο φακός όπως θα είδατε και μόνοι σας!

p1020505x.jpg

Και τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο το γλυκό μας τυφλουλάκι...Ένα γατί γλυκό,τρυφερό και ήσυχο...Στην αρχή θα χρειαστεί κάποια πιο στενή σχέση με τον κτηνίατρο αλλά είμαι εντελώς σίγουρη ότι θα εξελιχθει στο πιο γουργουρίστο και τρυφερό γατάκι όλων των εποχών...

Ζώντας ανάμεσα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά του ιδρύματος αυτές οι 3 ψυχούλες τις τελευταίες 5 μέρες πήραν και έδωσαν αγάπη,στοργή και ζεστασιά...Ο αποχωρισμός ασφαλώς θα είναι δύσκολος αλλά αν τελικά βρεθεί κάποιος να αγαπήσει ένα απ'τα γατάκια μας και να το κάνει μέλος της οικογένειάς του πιστεύω πως αυτό το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί θα καλύψει το κενό της απουσίας τους απ'το χώρο...Γι'αυτό αν σας άρεσε κάποιο απ'τα μωρά μας ελάτε να το γνωρίσετε και να το αποκτήσετε!:)

Τηλ.επικοινωνίας 6936906961

"Ζώντας ανάμεσα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά του ιδρύματος αυτές οι 3 ψυχούλες τις τελευταίες 5 μέρες πήραν και έδωσαν αγάπη,στοργή και ζεστασιά...Ο αποχωρισμός ασφαλώς θα είναι δύσκολος αλλά αν τελικά βρεθεί κάποιος να αγαπήσει ένα απ'τα γατάκια μας και να το κάνει μέλος της οικογένειάς του πιστεύω πως αυτό το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί θα καλύψει το κενό της απουσίας τους απ'το χώρο"

Πόσο με άγγιξαν αυτά τα λόγια, δεν μπορείς να φανταστείς:/: Όπως επίσης το πόσο εύχομαι να βρεθεί μια λύση σύντομα για τις ψυχούλες αυτές.
Με την γατο-ομάδα επικοινώνησες καθόλου ? Ξέρω ότι και εκεί πνίγονται από γατιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι τόσο ευαίσθητο το δικό σας θέμα..

Λοιπόν ήρθε η ώρα να μας δείτε και να μας καμαρώσετε!!!!!

p1020497b.jpg

Θαυμάστε ομορφιά,θαυμάστε στήσιμο στο φακό,ελαφρώς πασαλειμένος με γάλατα και γι'αυτό ακόμα πιο ελκυστικός...Δεν είναι για δάγκωμα;;;Πείτε καλε...

p1020510.jpg

Το επόμενο μοντελάκι μας σε τόνους ελαφρώς πιο τιγρέ,μονίμως σε κίνηση αν και στις περισσότερες φωτογραφίες κουνημένη κι όμως τη θέλει ο φακός όπως θα είδατε και μόνοι σας!

p1020505x.jpg

Και τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο το γλυκό μας τυφλουλάκι...Ένα γατί γλυκό,τρυφερό και ήσυχο...Στην αρχή θα χρειαστεί κάποια πιο στενή σχέση με τον κτηνίατρο αλλά είμαι εντελώς σίγουρη ότι θα εξελιχθει στο πιο γουργουρίστο και τρυφερό γατάκι όλων των εποχών...

Ζώντας ανάμεσα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά του ιδρύματος αυτές οι 3 ψυχούλες τις τελευταίες 5 μέρες πήραν και έδωσαν αγάπη,στοργή και ζεστασιά...Ο αποχωρισμός ασφαλώς θα είναι δύσκολος αλλά αν τελικά βρεθεί κάποιος να αγαπήσει ένα απ'τα γατάκια μας και να το κάνει μέλος της οικογένειάς του πιστεύω πως αυτό το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί θα καλύψει το κενό της απουσίας τους απ'το χώρο...Γι'αυτό αν σας άρεσε κάποιο απ'τα μωρά μας ελάτε να το γνωρίσετε και να το αποκτήσετε!:)

Τηλ.επικοινωνίας 6936906961

Neli
πολυ γλυκες φατσουλες τα μωρουλια. Ειμαι σιγουρη οτι κατι και καπου θα υπαρχει και για αυτες τις φατσουλες. Δωσε μου μια πιστωση χρονου μεχρι τις 24 Μαιου και εαν δεν εχει βρεθει κατι τοτε προσφερομαι σαν εσχατη των λυσεων να φιλοξενησω τα μικρα για δυο μηνες. Ειναι πολυ δυσκολες οι συνθηκες για μενα μια και μεσα στο σπιτι φιλοξενουνται δεκαδες ζωα απο τα οποια τα περισσοτερα με πολυ πολυ σοβαρα προβληματα υγειας.
Αληθεια με την Γατοομαδα επικοινωνησες? Εχει δικιο η Βουλα οτι η περιπτωση σας ειναι ιδιαιτερη και εχει καποια προτεραιοτητα σε σχεση με ολους και ολα.
Δωσε τα φιλια μου και την αγαπη μου στα αξιολατρευτα παιδια του φιλοξενειου και τους χαιρετισμους μου στους εθελοντες και το προσωπικο του ιδρυματος.

Πόσο με άγγιξαν αυτά τα λόγια, δεν μπορείς να φανταστείς:/: Όπως επίσης το πόσο εύχομαι να βρεθεί μια λύση σύντομα για τις ψυχούλες αυτές.
Με την γατο-ομάδα επικοινώνησες καθόλου ? Ξέρω ότι και εκεί πνίγονται από γατιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι τόσο ευαίσθητο το δικό σας θέμα..

Neli
πολυ γλυκες φατσουλες τα μωρουλια. Ειμαι σιγουρη οτι κατι και καπου θα υπαρχει και για αυτες τις φατσουλες. Δωσε μου μια πιστωση χρονου μεχρι τις 24 Μαιου και εαν δεν εχει βρεθει κατι τοτε προσφερομαι σαν εσχατη των λυσεων να φιλοξενησω τα μικρα για δυο μηνες. Ειναι πολυ δυσκολες οι συνθηκες για μενα μια και μεσα στο σπιτι φιλοξενουνται δεκαδες ζωα απο τα οποια τα περισσοτερα με πολυ πολυ σοβαρα προβληματα υγειας.
Αληθεια με την Γατοομαδα επικοινωνησες? Εχει δικιο η Βουλα οτι η περιπτωση σας ειναι ιδιαιτερη και εχει καποια προτεραιοτητα σε σχεση με ολους και ολα.
Δωσε τα φιλια μου και την αγαπη μου στα αξιολατρευτα παιδια του φιλοξενειου και τους χαιρετισμους μου στους εθελοντες και το προσωπικο του ιδρυματος.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια για τα γατούλια μας!!!Είναι στ'αλήθεια κουκλάκια!Όχι δεν έχω επικοινωνήσει με την Ασημίνα επειδή απ'ότι κατάλαβα είναι γεμάτοι αλλά τώρα θα κάνω μια δοκιμή μήπως γίνει κάτι...Θέλω να πιστεύω πως τελικά κάτι θα γίνει...

Βρεθηκε φοιτητρια κτηνιατρικης η Λίτσα και τα φιλοξενει της τα πηγαμε σημερα η νελι πηγε τα μικρα κι εγω τα απαραιτητα για φιλοξενεια, εαν χριεαστει εχει την δυνατοτητα να τα δει και ειδικος στη κτηνιατρικη σχολη ειδικα το τυφλουλι. Ειναι μια χαρα τα χαιδεψαμε μπολικο να ησυχασουν γιατι ειναι μικρουλακια ακομη και θα τα παρει διπλα της το βραδυ σε κλουβακι να ακουνε την αναπνοη της να ησυχασουν γρηγοροτερα. Ειναι πολύ καλη για φιλοξενεια και θα τα φροντισει πολύ, μπορει ομως μονο 6 βδομαδες μετα φευγει για γερμανια με τον σκυλο της. Θα δουμε μηπως υιοθετηθει κανενα μεχρι τοτε αλλα συνεχιζω να ψαχνω και για αλλο σπιτι μετα. Συντομα φωτο. Το μικρο τυφλουτσικο ειναι το πιο ντροπαλο το ασπρογκρι ειναι το πιο ξεπεταγμενο και το γκρι ειναι το πιο φαγουδερο. Τα εχουμε αναλαβει πλεον δεν χρειαζεται να ανυσηχειτε απλα αν κανεις μπορει να τα φιλοξενησει μετα τον Ιουνιο αν ξεμεινουν ας μας το πει.

A, τα ονομασαμε " Τα φιλοξενακια" στο επωνυμο, και θα εχουν και μικρα, συντομα θα σας τα πουμε τα ονοματα τους" .Τηλ επικοινωνίας 6979780445 (2-4μμ) για οποιον θελει να τα υιοθετησει.

Τελευταία επεξεργασία:
Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Πράγματι τα μικρούλια μας είναι τώρα σε πολύυυυυυυυυυυ καλά χέρια!Στάθηκαν πολύ τυχερά γιατί η κοπέλα που τα πήρε είναι πολύ καλή!Ευχόμαστε(τα παιδιά του φιλοξενείου και εγώ)να σταθούν και πάλι τυχερά και να βρούν καλές οικογένειες το συντομότερο δυνατό!Σας αγαπάμε πολύ γλυκά "φιλοξενάκια" μας!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back