Βοήθεια διατροφής!

:lol: :lol:
Τις ακριβες κονσερβες κατω απ το Χριστουγενιατικο δεντρο για τα Χριστουγεννα!

Ενδιαφερον ολα αυτα...οι χρυσες της Γκουρμε ειναι καλυτερες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά, δεν νομίζω ότι οι περισσότερες κονσέρβες έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Η περιεκτικότητα σε καθαρό κρέας, ζωϊκά παράγωγα είναι λίγο-πολύ η ίδια.
Σε παλαιότερο ποστ είχε αναφερθεί ότι η διαφορά έγκειται στην προέλευση των ζωϊκών παραγώγων: οι φτηνές εταιρίες χρησιμοποιούν μέρη όπως χόνδρους, που είναι χαμηλής διατροφικής αξίας. Οι μεγαλύτερες (αλλά όχι κατ' ανάγκη και οι ακριβότερες) χρησιμοποιούν καλύτερα υλικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως, κι εγώ έχω πελαγώσει με αυτά που διαβάζω και ακούω κατά καιρούς. Γι' αυτό και όποτε μαγειρεύω κρέας, βάζω λίγο και στην άκρη για τον Φένστερ. Νομίζω πως είναι το καλύτερο.

Σωστο, και γω το κανω. Απλα πολλες φορες προτιμουν τις κονσερβες τα ατιμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back