Βοήθεια επιλογής γάτας (Θέμα χαρακτήρα...)

Ο Πρέστο ζει σε ένα σπίτι με άπειρα μπιχλιμπίδια, 2 κιθάρες, 1 πιάνο, 1 βιολί, 1 ενισχυτή, 3 υπολογιστές και μια μουρλή που διαβάζει όπερα καθημερινά. Μια χαρά είναι το γατί!

...Ή μήπως όχι...:hmm::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Πρέστο ζει σε ένα σπίτι με άπειρα μπιχλιμπίδια, 2 κιθάρες, 1 πιάνο, 1 βιολί, 1 ενισχυτή, 3 υπολογιστές και μια μουρλή που διαβάζει όπερα καθημερινά. Μια χαρά είναι το γατί!

Αυτά τα είχες πει στο γιατρό όταν ψάχνατε την αιτία που του 'χαν πέσει όλα τα μουστάκια;;;;;:hmm::hmm::hmm::hmm:;):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα ,μια χαρα μονο μη τα χρησιμοπιειτε ολα μαζι με τον ενισχυτη.Το δικο μας κρυβεται οταν αρχιζουμε να τραγουδαμε!!??!!:cool:

Αυτά τα είχες πει στο γιατρό όταν ψάχνατε την αιτία που του 'χαν πέσει όλα τα μουστάκια;;;;;:hmm::hmm::hmm::hmm:;):lol::lol:
Α να χαθείς! :lol::lol::lol::lol::up:

Καλά πέρα από τα αστεία το μικρό γατάκι ειναι πιο επιρεπεις και στις ζημιές και στα ατυχήματα εγώ μεγάλωσα δύο γάτες από μωρά και ο πρώτος χρόνος ήταν δύσκολός. Αλλά δεν είναι ακατόρθωτο και σίγουρα το έχεις από μωρό και δένεσαι αλλιώς μαζί του. αλλά μία μεγαλύτερη γάτα πάντα είναι πιο έυκολή γιατί έχει στρώσει χαρακτήρα....Και ή περίπτωση τη Καλυψούλας είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για μία γάτα!!!!
Μακάρι να σου αρέσει και να την πάρεις!!!!

καλως μας ήρθες Αγγελε, και εγω με τη σειρά μου θα σου πρότεινα ενηλικη γατουλα/γατουλη που ήδη έχει διαμορφωμένο χαρακτήρα. Αφού και εγω που δεν έχω τόόόόσα πράγματα στο σπίτι και αν τώρα επαιρνα 3η γατουλα θα διαλεγα μια μεγαλύτερη..:)

Πάντως κι εγώ για την περίπτωσή σου θα πρότεινα ένα ήδη ενήλικο ζώο. Ολα τα μικρά είναι πάντα λιγότερο ή περισσότερο παιχνιδιάρικα και θα χρειαστεί χρόνος και προσοχή μέχρι να τα μάθεις να μην πειράζουν συγκεκριμένα πράγματα.
Το ίδιο πιστεύω και γω!

Μακάρι να σου αρέσει και να την πάρεις!!!!!

καλυψουλα δαγκωτο!:P

καλυψουλα δαγκωτο!:P

Υποστήριξη ε??? δεν εχεις να πείς...πολυ χαριτωμένο αυτό το δαγκωτό

Aχ, υπέροχη είναι! τι γλυκούλα!

Αnima μου τι όμορφή που φαίνεται τώρα η μαύρη σου γατούλα τι υπέροχη που είναι;;;:up::up::up::up:

Μπράβο είναι τέλεια η αλλαγή της φωτό που έκανες:up::up:

Eίμαι πολύ περήφανη γι αυτήν! Μόλις καταλάβω πως να βάζω φωτογρφίες στη γκάλερυ θα βάλω πολλές ωραίες εκεί, όπου φαίνεται καλύτερα η φοβερή ουρά της! Φαντάσου είναι μεγαλύτερη και σχεδόν φουντωτότερη από του Χουχουδίτου!:lol:

welcome αγγελος!!
δεν εχω να σου δωσω καμια συμβουλή αλλα κουραγιο ,αυτη τη στιγμη ζουμε σε ενα σπιτι ενας αντρας , μια γυναικα, 3 γατες , 2 σκυλοι 4 υπολογιστες , 2 ηλεκτρικες κιθαρες , 2 ενισχυτες,4 τηλεορασεις , ηχοσυστηματα, κλιαματιστικα, σομπες ηλεκτρικες και ενα ενυδριο, καβαλετα, μπογιες, πιανο , ρουχα πανακριβα, νυφικα , βραδυνες τουαλετες με πουλιες και κεντηματα απο καλοδια και ευαισθητα αντικειμενα αλλο τιποτα, το μονο πραγμα που χαλαει εδω μεσα ειναι οι παντοφλες και γιαυτο ευθυνονται οι σκυλοι...χαρ χαρ:P

Επανέρχομαι σε αυτό το παλαιότερο post για να ρωτήσω το εξής:

Στο Δελφινάριο μένεις? :P:lol::P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back