Βοήθεια η γάτα μου ήρθε σακατεμένη!!

madaley

Νεοφερμένο μέλος

Ο madaley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
σημερα το απογευμα γυρισε ο ενας μου γατος κουτσαινοντας και μεσα στα χορτα κ ειχε αιματα απο μια γρατζουνιτσα στη μυτη..στην αρχη νομιζαμε οτι δεν ειναι τιποτα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε τι επαθε και πως το επαθε..δεν μας αφηνει ουτε να τον ακουμπησουμε και ενω στην αρχη το πατουσε το ποδαρακι τωρα δεν το παταει καθολου...θελουμε αυριο το πρωι να το παμε σε καποιον κτηνιατρο γνωριζει κανεις καποιον που να μπορει να βοηθησει΄γιατι εχουμε χασει και τη δουλεια μας και οικονομικα ειμαστε πολυ δυσκολα...εστω καποια καλυτερη τιμη οτιδηποτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γραψτε σε ποια περιοχη μενετε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μενουμε ρετζικι/θεσσαλονικη

Μαρλεν μιλαμε για το γατακι που πηρατε απο την Κατερινα στο Πανοραμα?
Γιατι δεν την παιρνετε ενα τηλεφωνο?
Μηπως το πατε απο εκει?
Εχω παθει παρομοιο πραγμα με το Μουρο μου πριν το κρατησουμε αποκλειστικα μεσα και τηλεφωνο την πηρα και
της το πηγα και το ειδε και λεφτα δεν μου πηρε.
Δεν ξερω κανεναν αλλο γιατρο που θα το κανει αυτο.
Στο Ρετζικι 2 κτηνιατρια εχει να ξερεις, αν θελεις να σου πω τη γνωμη μου στειλε μου ενα pm.
Ελπιζω να ειναι καλα ο γατουλης και να τον κρατησετε μεσα απο εδω και περα...

γεια σου nikoll!οχι δεν ειναι ο γατουλης αυτος που δεν ειναι καλα..ο δευτερος γατουλης που σωσαμε απο φολα απο τη γειτονια στο σπιτι των γονιων μου ειναι...δεν τα αφηναμε μεχρι τωρα καθολου εξω..αλλα αρχισανε να τρελαινονται να νιαουριζουν να μην μπορουμε να ανοιξουμε ουτε την μπαλκονοπορτα και αρχισαμε να νιωθουμε οτι τα εχουμε φυλακισμενα...βεβαια μετα απο αυτο δεν θελω να ξαναβγει κανενα απ τα δυο τους.....σιγουρα ομως ειδικα ο δευτερος γατουλης που ειχε μαθει και εξω θα συνεχισει να μας το ζηταει...αχ ελπιζω να μην εσπασε τιποτα ...μα τι μπορει να επαθε ο καημενουλης...δεν μπορεινα μαλωσε τοσο πολυ με καποια αλλη γατα...πολυ φοβαμαι μην το χτυπησε κανεις..και η πλακα ειναι δεν ειχε πολλη ωρα που του ανοιξαμε να βγει¨-( το θελμα ειναι τι θα κανουμε τωρα...;το οτι κουτσαινει σημαινει οτι εσπασε κατι;

Ειναι στειρωμενοι? Αν οχι μπορει να αρχισαν να τρελαινονται ξαφνικα για αυτο.
Μπορει να μαλωσε με αλλη γατα, μπορει να το χτυπησε αμαξι, μπορει να το κλωτσησε καποιος,
χιλια δυο μπορει, δεν μπορουμε να σου απαντησουμε εμεις απο εδω.
Εμενα η γνωμη μου ειναι να το πας στην Κατερινα. Η εστω να την παρεις ενα τηλεφωνο καινα της περιγραψεις τι εγινε.
Ελπιζω ολα να πανε καλα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back