oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Δεν τον εφαγε φυσικά, απλά τον σκότωσε παίζοντας.. (είναι αδίστακτη ώρες ώρες) Το πρόβλημα είναι, αν, εφόσον τον έβαλε στο στόμα της, κινδυνεύει/ουμε να κολλήσουμε κάτι...?
Εμβολιασμένη είναι κλπ αλλά εγώ ανησυχω!!!
(να σημειωθεί οτι μετά της έπλυνα τα πέλματα -αν κ δεν νομιζω οτι βοηθάει πολύ..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Από τον Μίκυ νομίζω μόνο παράσιτα μπορεί να κολλήσει, όπως και από οποιδήποτε ωμό κρέας (πχ τοξόπλασμα). Εκτός κι αν το ποντίκι είχε φάει ποντικοφάρμακο, οπότε είναι άλλη ιστορία (αφού φαίνεται ΟΚ όμως η γάτα σου, μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο).
Στη θέση σου θα έκανα ένα τηλεφώνημα στον κτηνίατρο, έτσι για να είμαι ήσυχη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε και ποντικοφάρμακο να είχε φάει (που το θεωρώ χλωμό γιατί ήταν μωρούλι) δεν νομίζω οτι θα την επηρρέαζε..
Για παράσιτα δεν το νομίζω γιατι έχει ψεκαστεί κ της έχω δώσει και Drontal αρα επίσης χλωμό..
Τωρα το τοξόπλασμα.......??

aretha
Περιβόητο μέλος
Και το τοξόπλασμα παράσιτο είναι (εσωτερικό), επομένως το "πιάνει" το Drontal.Τωρα το τοξόπλασμα.......??![]()
Αλλά για να το κολλήσει θα πρέπει να φάει ωμό κρέας, επομένως, αφού ούτε καν το δάγκωσε το ποντίκι, μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
δινετε μονο αντιβιωση εφοσον εχει ηδη κολλησει και βλεπεις συμπτωματα,πραγμα σπανιο.και να εχει κολλησει σε 2-20 μερες υπαρχει αυτοιαση.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ουπς, ναι, έχεις δίκιο...το drontal δεν πιανει το τοξοπλασμα.
Ανακαλώ πάραυτα!Υπάρχει!δεν υπαρχει καποιο φαρμακο για τοξοπλασμα.
Δες εδώ, στην παράγραφο "Treatment and Prevention" 
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Φυσικά όπως όλες οι κακομαθημένες σαδίστριες σπιτογατούλες τα σκοτώνει μόνο για την πλάκα της και όχι προς βρώσιν... Δεν χρειάζεται βόλτα στο κτηνίατρο για κάτι τέτοιο, αν ακολουθείται μια προληπτική αγωγή για τα παράσιτα η γατούλα είναι καλυμμένη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
0h-my-cat!, μην ανησυχείς! Κι ο γάτος μου έχει σκοτώσει ποντίκι, το βρήκαμε μέσα στο σπίτι και ούτε καν δεν είχαμε ιδέα πώς βρέθηκε εκεί. Δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ούτε κι εμείς.
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
(ντροπή μου..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Λυπάμαι κι εγω... Οπως και για το ένα που σκότωσε ο Σιβα παλιά. Ευτυχώς το άλλο το έσωσα!Είμαι η μόνη που λυπήθηκε για τον ποντικομικρούλη?![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εννοείται ότι προηγείται η υγεία του "παιδιού" κι εγώ σκάω από περιφάνεια όταν το καμάρι μου, μου φέρνει σαμιαμίδια, κουνούπια, μύγες και μια δεκαοκτούρα στο παρελθόν (αυτή κατάφερα και του την πήρα σώα από τα δόντια του Χιόνη) αλλά παρόλα αυτά μόνο κηδεία δεν τους κάνω μετά. Ειδικά τα σαμιαμιδάκια πολύ τα λυπάμαι...Προφανώς στενοχωρήθηκα για το μίκυ αλλά προείχε η υγεία της γάτας μου...!! Κ ομολογώ οτι είμαι proud parent γιατί το Λιλάκι είναι απίστευτη κυνηγός..(ντροπή μου..)
Όσο για τα ποντικάκια ομολογώ ότι δε μου'χει τύχει αλλά θα στεναχωριόμουν πολύ ....

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εμένα δεν μου έχει φέρει τίποτα ευτυχώς.. αλλά αν είναι να δω ποτέ στο σπίτι μου ποντικάκι, προτιμώ να είναι νεκρό από τα δοντάκια του μωρού μου, παρά ζωντανό να τρέχει κάτω από καναπέδες και τραπέζια... 

Πάντως οι γάτες είναι και επιδεικτικές!! Εμάς οι γατούληδες μας έφερναν σκοτωμένα ζωύφια πάνω στο κρεβάτι και λέγαμε:
- Μπράβο Νααμάν, είμαι πολύ πε΄ρηφανη για σένα!!!Είσαι ο καλύτερος γατούλης και ο πιο έξυπνος!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κάνω διακρίσεις μάλλον

oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Tom & Jerry!!!!
Πάντως οι γάτες είναι και επιδεικτικές!! Εμάς οι γατούληδες μας έφερναν σκοτωμένα ζωύφια πάνω στο κρεβάτι και λέγαμε:
- Μπράβο Νααμάν, είμαι πολύ πε΄ρηφανη για σένα!!!Είσαι ο καλύτερος γατούλης και ο πιο έξυπνος!!!!!![]()
Πράγματι είναι επιδεικτικές, (και) γι'αυτό τις αγαπω

Κ εγώ τα ιδια λέω στη Λίλη κ δώσ'του χάδια κ κακό!!! Της δίνω και κανένα σνάκ που κ που

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool