Βοήθεια, η γάτα μου σκότωσε το Μίκυ Μάουζ!!!!

Πριν 2 εβδομάδες περίπου κατα τις 5 τα ξημερώματα ξυπνάω από θόρυβο στην πίσω βεράντα.
Να πω ότι εκτός από την πόρτα της κουζίνας υπάρχει και πόρτα στο υπνοδωμάτιο που βγαίνει έξω στη βεράντα, στην οποία έχω σίτα. Τα καμάρια μου, λοιπόν, έχουν κάνει μια τρύπα στη σίτα για να μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν.
Σηκώνομαι, λοιπόν, και βλέπω τον Μικρούλη να κρατάει κάτι μαύρο και μεγάλο στο στόμα του. :blink::blink::blink:
Το άφησε κάτω και ήταν μια νυχτεριδούλα. Προφανώς, η καημένη έπεσε και την τσάκωσε. Δεν είχα δει ποτέ από τόσο κοντά. Πολύ παράξενο πλασματάκι....
Του την πήρα, ζούσε ακόμα αλλά μετά από λίγο πέθανε :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μου εχει φερει ενα τζιτζικι και μια κατσαριδα μονο:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μου εχει φερει ενα τζιτζικι και μια κατσαριδα μονο:(:(:(
Τσ, τσ, τσ! Δεν είναι καλή κυνηγός.....:rolleyes::lol::lol:

Τσ, τσ, τσ! Δεν είναι καλή κυνηγός.....:rolleyes::lol::lol:

καλα σου απσασια!!!! θα μεγαλωσουμε κι εμεις και θα δεις θα πιασουμε και φασιανο!!!!!!!!:mad:

καλα σου απσασια!!!! θα μεγαλωσουμε κι εμεις και θα δεις θα πιασουμε και φασιανο!!!!!!!!:mad:
:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδια δεν ξέρω αν ειχατε δει πριν κάποιο καιρό ένα ντοκυμαντερ στον σκαι για τις γάτες και το πόσο επιτυχημένες κηνυγοί είναι! Μια γατούλα στα χρώματα του Ραουλίνου μου έφερνε απίστευτη ποσότητα νεκρών θηραμάτων στο σπίτι της.
Κρίνοντας και μόνο απο το τι πιάνει ο γάτος μου στο μπαλκόνι τρέμω να σκεφτώ τι θα έκανε αν ήταν αμολυτός σε κήπο... Σφαγές και γεννοκτονίες...

Φασιανό δεν έχει πίασει δυστυχώς ακόμα.:D

Φυσικό δεν είναι να είναι πολύ καλοί κυνηγοί; Σαρκοφάγα ζώα είναι πώς θα ζούσαν έξω αλλιώς;

Ναι, προφανώς, αλλά ειναι πολύ καλύτεροι κυνηγοί από άλλα σαρκοφάγα. Οι γάτες έχουν απίστευτο σωματικό έλεγχο και ευλυγισία, πραγματικά αξιοθαύμαστες.

Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ντοκυμαντέρ του Animal Planet με αφιέρωμα στα αιλουροειδή έλεγε ότι οι γάτες είναι οι ικανότεροι κυνηγοί του ζωϊκού βασιλείου...:hmm:

Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ντοκυμαντέρ του Animal Planet με αφιέρωμα στα αιλουροειδή έλεγε ότι οι γάτες είναι οι ικανότεροι κυνηγοί του ζωϊκού βασιλείου...:hmm:

Τότε είμαι σίγουρη οτι είχαν γνωρίσει τη Λίλη μου..!!!!!! :lol::redface: (είμαι μάνα..!! :rolleyes:)

Τον Σάκη πάντως αποκλείεται να τον είχαν γνωρίσει γιατί θα είχαν αναθεωρήσει τις απόψεις τους. Ο τίτλος θα ήταν: Βοήθεια, ο Μίκυ Μάουζ σκότωσε τη γάτα μου!!!

Τον Σάκη πάντως αποκλείεται να τον είχαν γνωρίσει γιατί θα είχαν αναθεωρήσει τις απόψεις τους. Ο τίτλος θα ήταν: Βοήθεια, ο Μίκυ Μάουζ σκότωσε τη γάτα μου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα, ναι υπάρχουν πάντα και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Μια φίλη μου έλεγε για έναν αδέσποτο που τον είχε δει να τρώει στα σκουπίδια δίπλα δίπλα με έναν αρουραίο...

Κι εγώ μόλις χτες αντίκρυσα αποτρόπαιο θέαμα! :blink: Ο Μίσα (Σιάμ), 8 μηνών μόλις, ενώ ήταν κρυμμένος πίσω από μία γλάστρα όρμησε σε περιστέρι που έκανε τη βόλτα του αμέριμνο στη βεράντα! Το περιστέρι τεράστιο, από αυτά τα καλοθρεμμένα τα χοντρά που βλέπουμε στην Αθήνα. Το μισό του μέγεθος είχε. Με αθόρυβες κινήσεις το άρπαξε από το λαιμό και το ακινητοποίησε με τα πόδια. Το αίμα ποτάμι. Το περιστέρι να προσπαθεί να φύγει κι αυτός να μην το αφήνει με τίποτα. Επενέβη ο σύζυγός μου και με πάρα πολλή δυσκολία κατάφερε να απελευθερώσει το περιστέρι από τα δόντια του. Αναποδογύρισε τον Μίσα, του άνοιξε τα πόδια και τον δάγκωσε στο λαιμό για να το αφήσει. Το περιστέρι, μόλις απελευθερώθηκε πέταξε κακήν κακώς, προφανώς για να πάει κάπου να πεθάνει με την ησυχία του στάζοντας αίματα παντού. Θρίλλερ σωστό.

Εγώ δεν ήμουν μπροστά στο γεγονός. Γύρισα σπίτι και ο σύζυγός μου δεν είχε καθαρίσει τίποτα, προκειμένου να δω τί είχε συμβεί. Άλλο να σου το λένε και άλλο να το βλέπεις! Μια τεράστια λίμνη αίματος με πούπουλα παντού. Ο Μίσα σε ημιαγρία κατάσταση με το μουσούδι και τα νύχια κατακόκκινα! Μάλιστα πήγαινε πάνω από τα αίματα στη βεράντα, τα μύριζε και έκανε χου! Ξύπνησε το ζώο μέσα του και είναι ακόμα τόσο μικρός! Δεδομένου ότι έχει ζήσει μόνο μέσα στο διαμέρισμα και δεν έχει τέτοιες εμπειρίες, μου έκανε πολλή εντύπωση.

Καταλαβαίνω πως τα γατιά, ως αίλουροι είναι αρπακτικά ζώα. Για κάποιες ώρες μετά το γεγονός ο Μίσα ήταν αρκετά ανήσυχος και σε "ετοιμότητα" αλλά μετά επέστρεψε στην κατάσταση που γνωρίζουμε. Ένας τρυφερός και γλυκύτατος γατούλης! :redface:

Με τέτοια όμως αγριότητα που επέδειξε, είναι κάτι που θα έπρεπε να προσέξω; :confused:

Πω πω φρίκη! Προσπάθησε να διώξεις τα περιστέρια από το μπαλκόνι σου, γιατί υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί. Κι εγω είχα έναν Σιαμέζο, τον Καίσαρα, που είχε σκοτώσει 8 δεκαωχτούρες στο μπαλκόνι. Όπως ο δικός σου, ήταν κι αυτός γάτος "διαμερίσματος".
Επενέβη ο σύζυγός μου και με πάρα πολλή δυσκολία κατάφερε να απελευθερώσει το περιστέρι από τα δόντια του. Αναποδογύρισε τον Μίσα, του άνοιξε τα πόδια και τον δάγκωσε στο λαιμό για να το αφήσει.
Μα πώς τον δάγκωσε στο λαιμό?:blink:

Ξέρω γω; Πάντως το φαντάζομαι και παθαίνω! :blink:

και τι γινεται αν τρωνε κατσσαριδες;:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι η μόνη που λυπήθηκε για τον ποντικομικρούλη?:hmm::(:bye:
Όχι... κι εγώ τον λυπήθηκα, αλλά... αυτά έχει η φύση! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τι γινεται αν τρωνε κατσσαριδες;:hmm::lol:
Εφαρμόζεις τη μέθοδο της πάπιας. Δηλαδή...
γυρνάς το κεφάλι αλλού και κάνεις την πάπια!!! :lol:

Πάντως αν έχεις κατσαρίδες στο σπίτι μη διανοηθείς να ρίξεις εντομοκτόνο χωρίς πρώτα να συμβουλευτείς κτηνίατρο. Γενικά τα εντομοκτόνα είναι επικίνδυνα ΚΑΙ για τις γάτες, οπότε πρόσεξέ το πολύ!

Εφαρμόζεις τη μέθοδο της πάπιας. Δηλαδή...
γυρνάς το κεφάλι αλλού και κάνεις την πάπια!!! :lol:

Πάντως αν έχεις κατσαρίδες στο σπίτι μη διανοηθείς να ρίξεις εντομοκτόνο χωρίς πρώτα να συμβουλευτείς κτηνίατρο. Γενικά τα εντομοκτόνα είναι επικίνδυνα ΚΑΙ για τις γάτες, οπότε πρόσεξέ το πολύ!

εντομοκτονο ριχνω στην κουζινα και δεν τους αφηνω να μπουν μεσα ποτε :) αν καποτε ριξω και στο μπανιο κανω μερες να τους αφησω να μπουν ;) θα το ρωτησω παντος εγω στο κτηνιατρο :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back