ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
10-04-09
14:51
Καλώς τον δέχτηκες και εσύ Ελένη τον οχτρό.
Θυμάσαι τα προφητικά σου λόγια όταν έβαλα την φωτογραφία της Σάρας με τον Αιμίλιο?
Δεν είναι τίποτα ψυχραιμία μαθαίνουν εύκολα απλά θα σε δυσκολέψει λίγο τώρα που είναι μικρούλης ώσπου να μάθει να κάνει τσισάκια του. Μετά θα δεις ότι είναι ένας πιστός φίλος. Σε συντροφεύει σε βόλτες και σε προστατεύει αν σε πειράξει κάποιος. Τα σκυλάκια χρειάζονται για να μην λερώνουν σπίτι 2 φορές την ημέρα μια βολτούλα και 1 με δύο φορές την ημέρα τροφή. Λοιπόν να σου πω και ένα άλλο? Κι εγώ την Σάρα στο πάρκινγκ μου την βρήκα.
Θυμάσαι τα προφητικά σου λόγια όταν έβαλα την φωτογραφία της Σάρας με τον Αιμίλιο?Δεν είναι τίποτα ψυχραιμία μαθαίνουν εύκολα απλά θα σε δυσκολέψει λίγο τώρα που είναι μικρούλης ώσπου να μάθει να κάνει τσισάκια του. Μετά θα δεις ότι είναι ένας πιστός φίλος. Σε συντροφεύει σε βόλτες και σε προστατεύει αν σε πειράξει κάποιος. Τα σκυλάκια χρειάζονται για να μην λερώνουν σπίτι 2 φορές την ημέρα μια βολτούλα και 1 με δύο φορές την ημέρα τροφή. Λοιπόν να σου πω και ένα άλλο? Κι εγώ την Σάρα στο πάρκινγκ μου την βρήκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool