Βοήθεια με αδέσποτο

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Σημερα καθως εκανα βολτα να βγω κανα γατι να του βαλω φαει ειδα ενα καθοταν σε μια γλαστρα μου φανηκε πολυ ησιχο και προσπαθησα να πλησιασω να το ακουμπησω πεταχτηκε ευτιχως ηταν ζωντανο ειναι σε μια αυλη σε μια πολικατοικια μεσα.
Παιδια δεν εχει τριχες στα αυτακια και ειναι δαγκςμενα σε διαφορα σημεια το αιμα ειναι ξεραμενο,το δερματακι του ακομα ροζ,και εχει και μια στα πλαγια στο λαιμο του.Τωρα για την ουρα του δε ξερω μου φανηκε καπου πιο σκουρα(μαλλον βρωμικη) αλλα ελπιζω να ειναι οκ αυτη.Τι μπορω να κανω να το περιθαλψω?Οχουζενε σε πληγες?Και αν ποναει μπορω να του δωσω κατι εστω και προλιπτικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ελεγα καταρχην καθαρισμα με φυσιολογικο ορο αν σε αφησει.
Εμενα μου ειχαν πει να βαζω οξυζενε στη Πληγη του Πιου Μιου και μετα να το ξεπλενω με γαζα και φυσιολογικο ορο. αλλα θα καθησει το αδεσποτο;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε καθησε πος ειναι λιγο φωνακλαδικο.Και μαλλον ειναι κοριτσι αν κρινω απ το σωματοτιπο.Δε φενεται να εχει κλησει χρονο ειναι πιο μικρο σιγουρα.τον τα μποναρα λιγο με φυσιολογικο ορο πηγα να καθαρισω και ματακια αλλα σκουζει και κανει ενα νιαου σαν αουυ.
ΠΑντο σπολλα σημαδακια εχει απο δαγκωματιες οι γρατζουνιεσ μαλλον με αρσενικαεχουν κλησει τα αιματα εχουν πηξει.Ποσο καιρο περνει να βγαλει μαλακι?:( Δεν εχει καθολου στα αυτακια απ εξω το καιμενο.Αν υπαρχει και τιποτα που να μπορουσα να δω αν ποναει απ τα τραυματα?
Κατα τα αλλα κοιμοταν σε μια πολιθρονα στο πρωτο οροφο:) ελπιζω καπιος να το προσεχει και απ εκει αν και μαλλον οχι ιδιατερα γιατι ενα μπανακι το θελει.Η ουρα χαμηλα εχει γηνει κομπος ενω η ιπολοιπη ειναι φουντωτη αν και κοντροτριχη γατα ειναι.

Ειναι απο τις γραντζουνιες που δεν εχει τριχουλες η μηπως καμια μυκιτιαση; Μπορεις να καταλαβεις;
Το κλαμα του περιεχει μια δοση παραπονου. Μαλλον δεν απολαμβανει το καθαρισμα αλλα ειναι για καλο του, μην σε αποτρεπει.

Γρατζουνιες πρεπει να ειναι σιγουρα φαινονται τα δοντακια τον γατων επισησ και μια γρασουνια το κακομοιρο που εχει κλησει αλλα ακομα δεν εχουν μεγαλςσει οι τριχουλες μασ.Εγω τωρα επρεπε να ληψω για εξεταστικη ελπιζω να ειναι καλα θα πησω το φιλο μου να περασει να βαζει φαει εστω και βλεπουμε με το μικρο.:)

¨Οποτε μπορέσεις αγόρασε και βάλ΄του μια αμπούλα stronghold για γάτες(φυσικά).Κοστίζει γύρω στα 7-9?,αναλόγως τον έμπορο και κάνει θαύματα για όλους τους μύκητες και τα δερματικά.Αν πάλι δεν μπορείς δες πως μπορείς να του δώσεις λίγη αντιβίωση για 2-3 μέρες

Πιστευω οτι δεν ειναι μυκητες λογο του οτι εχει δαγκωματιτσες νυχιες γρατζουνιτσες στα σημεια αυτα,αλλα θελω να της βαλω εγω την περνψ 6,7Ε.Θα βαλω τιποτα στην ακρη και συντομα θα της τη παρω προς το παρον αυτο που θελω ειναι να τρωει καλα να κανουμε λιγη κοιλιτσα να γεμισουμε εφοδια και μετα σιγα σιγα θα φτιαξουμε και τα αλλα.Θα προσπαθησω να παρεθεσω και φοτο.Ευτιχως για σημερα εχει φαει πηγα 6 ωρα και της εβαλα.Αν δεν εσκουζε και ολας το καθαρισα και ελαφρως και θα ξαναπαω μολις ξεμπερδεψω με εξεταστικη.Προς το παρον θα πηγαινει ο φιλος μου να βαζει φαει να δουμε πος θα παει.Ισως μπορεσω και κατεβω την αλλη εβδομαδα να παω να τη περιποιηθω και το τριχωμα της και την ουρα που εχουν γηνει οι τριχες κομπος.

Το καλυτερο θα ηταν να το πας σ ενα γιατρο και να μεινει εκει λιγο μεχρι να ξανανιωσει λιγο, μετα το φροντιζεις

Purina μακρια απο την γατα σου γιατι δεν ξερεις οτε μπορει να κολισει κανενα μικροβιο...be carfull my dear

Το γατακι αυτο ειναι κοντα στο σπιτι και το ανακαλιψα κανοντασ βολτα το τετραγωνο που ψαχνω αδεσποτα και τουσ βαζω φαει.ΔΕν εχει επαφη με τη γατουλα μου και εγω πλενω καλα τα χερια μου γυρνοντας σπιτι.

Good:) ...Ετσι μην εχουμε μετα παρατραγουδα

Purina μακρια απο την γατα σου γιατι δεν ξερεις οτε μπορει να κολισει κανενα μικροβιο...be carfull my dear

Βρε βρε μας ελειψες πετρκατ ξερεις κατι ελειπε απο το σαιτ....;)

Το γατακι αυτο ειναι κοντα στο σπιτι και το ανακαλιψα κανοντασ βολτα το τετραγωνο που ψαχνω αδεσποτα και τουσ βαζω φαει.ΔΕν εχει επαφη με τη γατουλα μου και εγω πλενω καλα τα χερια μου γυρνοντας σπιτι.

Δεν καταλαβες ποιος ειναι καλε συ>?

Βρε βρε μας ελειψες πετρκατ ξερεις κατι ελειπε απο το σαιτ....;)

Σε εμενα μιλας???:blink:

Κωνσταντινα, μακαρι ολα να πανε καλα με το γατακι!
Ανεβασε και καμια φωτογραφια να το δουμε και εμεις!

Κατι ασχετο:Ψιψινε, γιατι στο προφιλ σου γραφεις οτι σπουδαζεις στην Αθηνα?15 χρονων δεν εισαι? :blink: :blink: :blink: :confused:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,,,,,,,,,,, ναι σωστα αμα μπορω θα το διορθωσω... δεν ξερω μπορω να βαλω κενο γιατι ολλα τα υπολοιπα δεν τεριαζουν...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,,,,,,,,,,, ναι σωστα αμα μπορω θα το διορθωσω... δεν ξερω μπορω να βαλω κενο γιατι ολλα τα υπολοιπα δεν τεριαζουν...

Τι δεν ταιριαζει?

οχι οκ οκ το εφτιαξα στο θεμα μας τωρα

Θα βαλω συντομα φοτο ελπιζω.Θα περασει απ εκει ο φιλος μου να το δει και θα του αφηνει φαει καθε βραδυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back