LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν το πιατάκι δεν έχει γάλα αλλά μια άλλη νοστιμιά; Πχ κοτόζουμο;![]()
τωρα με πιανεις αδιαβαστη,,,η μικρη τρωει 4 φ,τη μερα γαλα σκονη και 1 φορα κονσερβα για γατακια και μαλιστα εχουμε και συγκεκριμενο ωραριο...δεν της εδωσα κατι αλλο-γιατι φοβαμαι
...οπως τα μωρα που μονο με το που θα σου πει ο γιατρος να δωσεις κατι νεο το δινεις,,,παντως θα ρωτησω και αν κανει θα το δοκιμασω,,,ευχαριστω για την ιδεα
ειναι μεχρι να γινει η αρχη πιστευω με κατι
μηπως παραειμαι χαζομαμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι!!! Ναι!!! Ναιαιαιαι!!!μηπως παραειμαι χαζομαμα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tρώει και κονσερβα; Aρα πάει στο πιατάκι. Tο γάλα δεν πίνει απο κει; Aν έχει αρχίζει και τρώει το καλύτερο είναι ξηρά τροφή για γατάκια. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται πια το γάλα. Eτσι ξέρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
α,ξεχασα να σου πω-τελικα πηραμε την αποφαση για την τυχη της[για το που θα μεινει οταν μεγαλωσει]μετα απο τα δικα μου παρακαλια και απο των παιδιων-εβαλε και η μικρη το χερακι της[η μαλλον το ποδαρακι της]και χαιδευει συνεχεια τον αντρα μου στο προσωπο οταν την παιρνει αγκαλια...θα την κρατησουμε μεσα στο σπιτι για παντα...Ναι!!! Ναι!!! Ναιαιαιαι!!!![]()
![]()
![]()
δεν μπορει πλεον ουτε ο αντρας μου να την βγαλει εστω και με σπιτακι εξω στο μπαλκονακι
ειμαι πολυ χαρουμενη-δεν μπορεις να φανταστεις-εφυγε ενα βαρος σπο πανω μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλέ και βέβαια κάνει το κοτοπουλο βραστό κομματάκια μεσα σε ζουμάκι! Oυτε διάρροια κάνει οπως η κονσέρβα. Iσα-ισα! Aλλά μπερδεύτηκα τώραTρώει και κονσερβα; Aρα πάει στο πιατάκι. Tο γάλα δεν πίνει απο κει; Aν έχει αρχίζει και τρώει το καλύτερο είναι ξηρά τροφή για γατάκια. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται πια το γάλα. Eτσι ξέρω.
τρωει μιση με τρια τετερτα γκουρμετ γκολντ απαλη μους για γατακια των 85 μλ[αυτη μου εδωσε η γιατρος]οσο για το γαλα αυτη το ζηταει σαν τρελλη.οταν ειναι η ωρα της ερχεται και μου φωναζει στα μουτρα μεχρι να δει να της ετοιμαζω το μπιμπερο..τωρα αυτη τη βδομαδα που θα την ξαναπαω θα δουμε τις καινουριες μας διατροφικες αναγκες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το έχει πια ανάγκη! Eπειδή της αρέσει να είναι μπεμπέκα και μόνο 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλέ σε εκμεταλεύεται το σκατούλικοΔεν το έχει πια ανάγκη! Eπειδή της αρέσει να είναι μπεμπέκα και μόνο
![]()
βρηκε και το κανει,,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eμεις-ειναι ολοκληρη ιστορια- ταιζαμε με μπιμπερό το Φρέντο που κάποτε είχα. Tα αδέλφια του έτρωγαν κανονικά και εκείνος μπιμπερό. Hταν πίσω σε ανάπτυξη
Tον τελευταίο καιρό ανακατεύαμε γάλα με κοτόζουμο. Kαι όμως το έπινε. 
Κείρα
Δραστήριο μέλος
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
όντως ακούγεται λί γο αηδία, όμως περί ορέξεως...

marigo173
Δραστήριο μέλος
. Τα μωρά της Λουκρητίας τρώγανε κονσέρβα από πιατάκι και πίνανε νερό από 4 εβδομάδων (το θηλυκό μας που ήταν πιο ξεπεταγμένο από 20 ημερών!) αλλά την μαμά τη θηλάζανε μέχρι την μέρα που φύγαν από το σπίτι (2 μηνών+). Δώσε της για ακόμη λίγο καιρό μωρέ αλλά πιο αραιά. Και η Λούκρη όσο περνούσε ο καιρός μόνο μια δυο φορές την μέρα τα άφηνε.Το πρώτο εμβόλιο στα μωρά κι εμείς στις 6 εβδομάδες το είχαμε κάνει. Τότε τελειώνει περίπου η ανοσία που πέρνουν από την μαμά τους με το μητρικό γάλα. Επίσης 4, 6 και 8 εβδομάδων τους δώσαμε μια πάστα για τα ενδοπαράσιτα. Όχι βέβαια πως αν περιμένεις κανένα δυο βδομάδες θα πάθει και τίποτα. Ειδικά αν είναι μέσα στο σπίτι, μακριά από άλλες γάτες δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα.
Εν τω μεταξύ φωτογραφιές;;;;
Βάλε κι άλλες σε παρακαλώ να δουμε πως μεγαλώνει η μπέμπα!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα βαλω αυριο αν προλαβω,οσο για το εμβολιο τελικα επειδη αλλαξα και παλι κτηνιατρο[εψαχνα για κατι καλυτερο]θα το κανουμε την αλλη εβδομαδα,μας ειπε ο ανθρωπος απο το τηλ.Μικρούλι είναι μωρέ το κακόμοιρο και θέλει μπιμπερό για να νοιώθει τη μανούλα. Τα μωρά της Λουκρητίας τρώγανε κονσέρβα από πιατάκι και πίνανε νερό από 4 εβδομάδων (το θηλυκό μας που ήταν πιο ξεπεταγμένο από 20 ημερών!) αλλά την μαμά τη θηλάζανε μέχρι την μέρα που φύγαν από το σπίτι (2 μηνών+). Δώσε της για ακόμη λίγο καιρό μωρέ αλλά πιο αραιά. Και η Λούκρη όσο περνούσε ο καιρός μόνο μια δυο φορές την μέρα τα άφηνε.
Το πρώτο εμβόλιο στα μωρά κι εμείς στις 6 εβδομάδες το είχαμε κάνει. Τότε τελειώνει περίπου η ανοσία που πέρνουν από την μαμά τους με το μητρικό γάλα. Επίσης 4, 6 και 8 εβδομάδων τους δώσαμε μια πάστα για τα ενδοπαράσιτα. Όχι βέβαια πως αν περιμένεις κανένα δυο βδομάδες θα πάθει και τίποτα. Ειδικά αν είναι μέσα στο σπίτι, μακριά από άλλες γάτες δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα.
Εν τω μεταξύ φωτογραφιές;;;;Βάλε κι άλλες σε παρακαλώ να δουμε πως μεγαλώνει η μπέμπα!!!!
![]()
να κλεισει σιγουρα τον εναμιση μηνα,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Για βάλε νερό στο μπιμπερό, να δούμε θα στο ξαναζητήσει; Πρέπει να μπει σε πρόγραμα απεξάρτησης το παιδί![]()
και το νερο απο το μπιμπερο το πινει,,δεν την χαλαει,μετα που τελειωνει παταει και κανα ρεψιματακι σαν τα μωρακια,,,
Ismini
Διάσημο μέλος
και το νερο απο το μπιμπερο το πινει,,δεν την χαλαει,μετα που τελειωνει παταει και κανα ρεψιματακι σαν τα μωρακια,,,
![]()
Εγω τι να κανω πάλι για να απεξαρτηθει η Αργυρω απο το "θηλασμό"? Τον εχει κανει χάλια το Σιβα...

Κείρα
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Εγω τι να κανω πάλι για να απεξαρτηθει η Αργυρω απο το "θηλασμό"? Τον εχει κανει χάλια το Σιβα...![]()
Βαλε στον Σiβα get away

aretha
Περιβόητο μέλος
Και η Αρήθα μου έτσι έκανε με το γάλα, μέχρι 4 μηνών περίπου!οσο για το γαλα αυτη το ζηταει σαν τρελλη.οταν ειναι η ωρα της ερχεται και μου φωναζει στα μουτρα μεχρι να δει να της ετοιμαζω το μπιμπερο..
Της έδινα το daily της ΔΕΛΤΑ που έχει μειωμένη λακτόζη για να μην της κάνει διάρροια. Τελικά, το έκοψε μόνη της σιγά σιγά σταμάτησε να το ζητάει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Βαλε στον Σiβα get away![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον τη βλεπω να τον θηλάζει για ολη της τη ζωη.
Λεω να τα βγαλω σε καμια εκπομπη
(αυτο πλακα ηταν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα αναμονη ως τις 12-6 που εχω ραντεβου για το εμβολιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool