mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Τι τέλειο μωρό είναι αυτό!!! Και μπορείς να δουλέψεις μ'αυτό κοντά σου? Εγώ ως γαζομαμά θα χάζευα και θα έπαιζα όλη την ώρα!!! Και μια αδιάκριτη ερώτηση: έχεις δική σου δουλειά και παίρνεις το μωρό μαζί? Αν όχι, πρέπει να έχεις πολύ καλό και φιλόζωο εργοδότη, πράγμα πολύύύ σπάνιο....

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι. Εχουμε δικη μας δουλεια. Δεν γινεται να την αφησω μονη σπιτι. Εκτος του οτι τρωει συχνα -δεν θελω να την αφηνω μονη με τα παιδια και τους γονεις μου που τα προσεχουν μετα το σχολειο. Την μετεφερω παντα με θερμοφορα και προσπαθω να την εχω ζεστη και με φλις μπλουζακια. Σκεπασμενη. Ακομα ειναι σε φαση που κοιμαται αρκετα. Αλλα τουλαχιστον βλεπει καλα τωρα και καταλαβαινει... Μεθαυριο κλεινουμε 3 εβδομαδες μαζι... Σε κοιταει με ενα βλεμα οταν τη την εχεις αγκαλιτσα... Ειναι πολυ χαδιαρα

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
μπραβο!! ευχομαι το καλυτερο για το κουκλι σου!!! πραγματικα μια γλυκα ειναι!!!:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε... Ειναι το τρυφεροτερο πλασματακι που εχω δει ποτε. Καλα ομως και το δικο σου που βλεπω στη φωτογραφια ειναι κουκλακι... Μακαρι τουλαχιστον να σταθει τυχερη αυτη... Γιατι η αδερφουλα της δεν σταθηκε... Μου ειπαν οτι θα ξεφυγουμε τον κινδυνο μολις περασει κανα 10ημερο απο το πρωτο εμβολιο. Αλλα ηδη παμε πολυ καλα και μαλλον θα συνεχισουμε ετσι![]()
Aυτός είναι ο Μολυβίξ μου και τώρα είναι 9 μηνών και 7 κιλών γάτος
Εγώ πιστευω ότι οι πρώτες 2 εβδομάδες είναι πολυ δύσκολες μετά έχουν πολλές πιθανότητες να σωθούν. Μην ανυσηχείς, όλα θα πάνε καλά. Το Lait Mixol μεγαλώνει γερά γατια!!!Τώρα έχω ένα που είναι μάλλον 5 εβδομάδων και το πρωί τριγύριζε νιαουρίζοντας μέχρι να της φτιάξω το γάλα.. Τελικά την βρήκα να τρώει απο το μπωλάκι του Μολυβίξ έχοντας τον εκκτοπίσει κανονικότατα! Ντιπ για ντιπ χαιβάνι ο γατούλης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε... Ειναι το τρυφεροτερο πλασματακι που εχω δει ποτε. Καλα ομως και το δικο σου που βλεπω στη φωτογραφια ειναι κουκλακι... Μακαρι τουλαχιστον να σταθει τυχερη αυτη... Γιατι η αδερφουλα της δεν σταθηκε... Μου ειπαν οτι θα ξεφυγουμε τον κινδυνο μολις περασει κανα 10ημερο απο το πρωτο εμβολιο. Αλλα ηδη παμε πολυ καλα και μαλλον θα συνεχισουμε ετσι
Aυτός είναι ο Μολυβίξ μου και τώρα είναι 9 μηνών και 7 κιλών γάτοςΕγώ πιστευω ότι οι πρώτες 2 εβδομάδες είναι πολυ δύσκολες μετά έχουν πολλές πιθανότητες να σωθούν. Μην ανυσηχείς, όλα θα πάνε καλά. Το Lait Mixol μεγαλώνει γερά γατια!!!Τώρα έχω ένα που είναι μάλλον 5 εβδομάδων και το πρωί τριγύριζε νιαουρίζοντας μέχρι να της φτιάξω το γάλα.. Τελικά την βρήκα να τρώει απο το μπωλάκι του Μολυβίξ έχοντας τον εκκτοπίσει κανονικότατα! Ντιπ για ντιπ χαιβάνι ο γατούλης!
αχ.μακαρι..οντως η αλλη η μικρουλα μας αφησε ..5 μερες αφοτου τις βρηκαμε,,ηταν σοκ.εμεινε στα χερια μου..
τωρα παρολο που η εικονα της δεν φευγει με τιποτα απο το μυαλο μου προσπαθουμε για να σωθει η αλλη ,η οποια βεβαια απο την πρωτη στιγμη που τις βρηκαμε ηταν και πιο μεγαλοσωμη και πιο φαγανη.μολις ξεφυγουμε οριστικα απο τον κινδυνο θα παμε επισκεψη στον πρωτο κτηνιατρο που οταν την ειδε και απλα μου ειπε οτι δεν ζουν τοσο μωρα χωρις την μαμα τους και ουτε καν την εξετασε..θα παμε για να δει αυτος τι κοπελαρα εγινε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα κτηνίατρος μου είπεε ότι αν έχουν πιεί έστω και λίγο μητρικό γάλα έχουν πολλές πιθανότητες.. Ο μολυβίξ ήταν ωρών γιατί είχε σχεδον τον ομφάλιο λώρο επάνω του. Έζησε κανονικά και το μόνο κακό είναι ότι είναι ανθρωπόγατο γιατί δεν είχε επαφή με τη μαμά του.. Τα καλύτερα για τη μικρούλα! Οντως να την πας και να του την δείξεις του κτηνίατρου! πού μένεις? λες να είναι ο δικός μας εδώ στην Τριανδρία?
οχι.στην ν.ευκαρπια μενω εδω και 3 χρονια.ο γιατρος ειναι απο δυτικη θεσ.νικη.δεν μπορω να πω οτι μας φερθηκε ασχημα ο ανθρωπος.απλα κοιταξε με λυπηση και αυτο μονο..και ειπε μονο οτι δεν βλεπει να ζουν..ακομα και το γαλα και τις ειδικες συριγγες και μπιμπερο οταν πηρα απο εκει με εβλεπε λες και οτι εκανα ηταν ματαιο..ισως οντως να μην εχουν τις πιθανοτητες με το μερος τους τοσο μωρακια..αλλα καμμια φορα η αγαπη και η φροντιδα λενε οτι κανει θαυματα..
marigo173
Δραστήριο μέλος

Τι κούκλα είναι αυτή!!!!!

Πράγματι τα αντισώματα τα παίρνουν από ένα υγρό που τρέχει αντί για γάλα τα πρώτα 2 24ωρα μετά τη γέννηση. Έτσι ένα γατάκι 2 εβδομάδων έχει πάρει κάποια αντισώματα ήδη από τη μαμά του.
Μια χαρά είναι η δική σου η κοπέλα!!! Να τη χαίρεστε!! Φτου, φτου!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Στις 2 εβδομάδες κι εμενα σε καλό ποσοστό όσα έβρισκα τα καταφερναν
Ειναι κουκλακι!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα σε ολους..ηθελα απλα να ενημερωσω ολους οσους ειχαν ενδιαφερθει για το ψιψινι μου.η μικρη λοιπον τα πηγαινει ολοενα και καλυτερα..αρχισε να τρεχει να πηδαει..καταλαβαινει τα παντα..δαγκωνει παντοφλες παιζει με τα παιχνιδια που της πηραμε ερχεται να χαιδευτει και μας κανει χαζομαρες.αρχισε απο χθες να κανει την αναγκη της στην ειδικη αμμο και μαλιστα ξετρελαθηκε οταν την εβαλα μεσα και αρχισε να σκαβει//διχνει πολυ εξυπνη και καθε μερα που περναει μας εκπλησει με τα νεα κατορθωματα της..την παρασκευη θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο...αυτη τη βδομαδα θα σας δειξω και νεες φωτο..

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool