Βοήθεια με ορφανά δύο ημερών!!!!

• Thread starter Thread starter Lykaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα άλλα είναι πέντε ημερών τώρα. Είναι φαγανά και αυτάκια τους σηκώθηκαν σχεδόν εντελώς. Πρασπαθούν να σηκωθούν στα πόδια τους αλλά πέφτουν, και τα ματάκια τους είναι εντελώς σφαλισμένα. Επίσης δεν είναι εντελώς τιγρέ, τώρα που τα πρόσεξα έχουν και βούλες σε κάποια σημεία, σαν να έχουν μπαλωθεί με κομμάτια άπο ocicat. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα τα τιγρακια εχουν βουλες στην κοιλιτσα,ανεξαρτητως σχεδιου.;)Αντε σε μερικες μερες θα ανοιξουν και ματακια!Προσοχη,ασε τα να ανοιξουν εντελως μονα τους,μην προσπαθησεις αν τα εχουν ανοιξει λιγο να τους τα ανοιξεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τα δύο που έμειναν το ένα ήταν πιο αδύναμο και επειδή έχω κατααγχωθεί το έδωσα σε μια φίλη που έχει τα άπειρα γατιά και είναι ειδικός, ώστε να έχει καλύτερες ελπίδες, και επειδή η φίλη μου το ερωτεύτηκε και θέλει να το κρατήσει. Ήταν το τιγράκι με την πολύ πυρόξανθη μουρίτσα. Τώρα έχω μόνο το καφέ τάμπυ, το οποίο τα πηγαίνει περίφημα και είναι θεϊκό.
Τρώει απίστευτες ποσότητες και συνεχώς προσπαθεί να σηκωθεί στα πόδια του αν και είναι μόλις έξι ημερών. :P
Όταν προσπαθεί να βγεί εντελώς από το (μεγάλο) κουτί του σημαίνει ότι θέλει κάτι, ή απλώς εξερευνεί?

Εξερευνει,νομιζει οτι ειναι γατος που ειναι ετοιμος για περιπετειες!:PΑνοιξε τα ματακια του;

Όχι ακόμα... Για γατί που μεγάλωσε χωρίς γάλα μάνας πολύ γρήγορα το έχει δει το θέμα! Τυφλό και μισοκουφό και σκουντουφλιάρικο και ήδη προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου, πάνω στο κουτί του και πάνω στην σκυλίτσα. Καλά καλά δεν -περπατάει- ακόμα, και θέλει να κάνει και ορειβασία? :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back