chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μόνο Κτηνίατρος, και όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα....
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να χαρει την παρέα σου για πολύ ακόμα, να δώσεις τα φιλάκια μας στον Τίκι σου κ όλη μας τη θετική ενεργεια για να πάνε όλα καλαΤο πηγα στο κτηνιατρο.Ευτυχως δεν ειναι ογκος.Ο κτηνιατρος το εξετασε με την βοηθεια μου.Εγω κραταγα το Τικι μου και ο κτηνιατρος το κοιταγε απο κατω.Τελικα εχει μολυνση.Κατι το πειραξε μαλλον η' απο τα γεραματα εκανε δοιαρροια και δεν μπορουσε να καθαριστει μονος του και μολυνθηκε η περιοχη των οργανων και ο πρωκτος του.Μας εδωσε ενα σιροπι το οποιο θα το βαζουμε στη ποτιστρα για 9 ημερες.Αν δεν συνελθει, τοτε μαλλον εχει εξαντληθη ο οργανισμος του και θα πεθανει.Επισης μου ειπε οτι σε αυτη την ηλικια που ειναι μπορει να αρρωστησει βαρια η' ακομα και να πεθανει.Μερικα σκιουρακια ζουν μεχρι το επιθημυτο οριο ζωης(9 χρονια).Εγω παντως πιστευω οτι εζησε αρκετα χρονια με ωραια παρεα.

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Μεχρι να χειμωνιασει καλα το ειχαμε εξω και αρχες νοεμβριου το βαλαμε μεσα στο σπιτι και επαθε καταθλιψη επειδη ηθελε τα πουλια για παρεα.
Οταν ηταν μικρουλης επινε γαλα το μωρουλινι μου.Αχ,το θυμαμαι μικρουλη και συγκινουμε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολο όταν τα βλέπεις να μεγαλώνουν κ να γερνάνε ή να αρρωσταίνουν, όμως ας μη σκεφτόμαστε δυσσάρεστα πράγματα γιατί ο Τικάκος σου σε λίγο θα είναι μια χαρούλα κ θα σκαρφαλώνει κ θα κάνει παρέα πάλι με τους φίλους τουΕυχαριστω.Ο Τικακος στελνει σε ολους σας σκιουρο-φιλακια.Επισης,ενεμπνευσε τη μαμα του να ανοιξει θεματακι για σκιουρακια και για αλλα εξωτικα ζωακια.Ο Τικακος μου ειναι πολυ περιεργο και διαφορετικο σκιουρακι.Δεν κανει παρεα με αλλα σκιουρακια αλλα με πτηνα.Οι φιλοι του ειναι ενα παπαγαλακι,ενα καναρινι(9 χρονων) και ενα παραδεισιο.Τον αγορασαμε απο ενα πετ σοπ στην αμφιλοχια ενα καλοκαιρι και το φεραμε με ταξι στο κορωπι(μεχρι να ερθουμε σκασαμε απο τη ζεστη και οι 2).Μεχρι να χειμωνιασει καλα το ειχαμε εξω και αρχες νοεμβριου το βαλαμε μεσα στο σπιτι και επαθε καταθλιψη επειδη ηθελε τα πουλια για παρεα.
Οταν ηταν μικρουλης επινε γαλα το μωρουλινι μου.Αχ,το θυμαμαι μικρουλη και συγκινουμε.
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγω παντως ειμαι κατα στην αγοραπωλησια αγριων ζωων για κατοικιδια. Υποφερουν πολυ τα κακομοιρα και ελπιζω να μην ξαναπαρεις αλλο σκιουρακι στο μελλον.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ευχομαι να γινει καλα συντομα! Περαστικα!!
Εγω παντως ειμαι κατα στην αγοραπωλησια αγριων ζωων για κατοικιδια. Υποφερουν πολυ τα κακομοιρα και ελπιζω να μην ξαναπαρεις αλλο σκιουρακι στο μελλον.
Ναι,αλλά καλύτερα να τα παίρνει παρά να τα έχουν στα πετσ σοπ σε άθλιες συνθήκες...

Εύχομαι ο Τιτάκος να γίνει γρήγορα καλά!
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool