Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #1 08-04-08 17:02 Την δοκίμασα αυτή την αμμο, JULIA BIO λέγεται, και ενώ συμφωνώ οτι αγγιζει την ποιοτητα της everclean - too expesive for me - δεν μου αρεσε η ξινουτσικη μυρωδια που αποκτούσε μετα απο 2 μερες.. Σκέφτηκα το Lidl λοιπόν, το οποίο ομως με απογοητευσε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 08-04-08 17:24 Παιδιά εγώ μόνο με τη Κρυσταλική άμμο βολεύομαι... Με 2 γατιά την αλλάζω κάθε 10 μέρες και ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Βαριέμαι την ever clean με τα σβωλαράκια της από τσίσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #3 08-04-08 17:25 καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 08-04-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Click για ανάπτυξη... Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η Αντα έγραψε: #5 08-04-08 17:27 Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την δοκίμασα αυτή την αμμο, JULIA BIO λέγεται, και ενώ συμφωνώ οτι αγγιζει την ποιοτητα της everclean - too expesive for me - δεν μου αρεσε η ξινουτσικη μυρωδια που αποκτούσε μετα απο 2 μερες.. Σκέφτηκα το Lidl λοιπόν, το οποίο ομως με απογοητευσε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 08-04-08 17:24 Παιδιά εγώ μόνο με τη Κρυσταλική άμμο βολεύομαι... Με 2 γατιά την αλλάζω κάθε 10 μέρες και ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Βαριέμαι την ever clean με τα σβωλαράκια της από τσίσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #3 08-04-08 17:25 καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 08-04-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Click για ανάπτυξη... Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η Αντα έγραψε: #5 08-04-08 17:27 Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγώ μόνο με τη Κρυσταλική άμμο βολεύομαι... Με 2 γατιά την αλλάζω κάθε 10 μέρες και ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Βαριέμαι την ever clean με τα σβωλαράκια της από τσίσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #3 08-04-08 17:25 καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 08-04-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Click για ανάπτυξη... Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η Αντα έγραψε: #5 08-04-08 17:27 Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4 08-04-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Click για ανάπτυξη... Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η Αντα έγραψε: #5 08-04-08 17:27 Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καταλαβα!εγω οταν ημουν στον Πειραια χρησιμοποιουσα την κατοκει αν θυμαμαι καλα το ονομα,ηταν κρυσταλλικη και πολυ βολικη.Λιγο ακριβη αλλα κρατουσε.Τωρα δεν παει στην αμμο με τπτ!!!περιμενει μεχρι το πρωι που θα του ανοιξω για να βγει στην ταρατσα και παει στις γλαστρες με το χωμα.Αλλα τι να τον κανω? Click για ανάπτυξη... Από την ταράτσα δεν μπορεί να την κοπανήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:27 Η Αντα έγραψε: #5 08-04-08 17:27 Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:29 Η Αντα έγραψε: #6 08-04-08 17:29 Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #7 08-04-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν του πάρεις τις γλάστρες τι θα κάνει? δεν θα παέι στην άμμο? Click για ανάπτυξη... εχουμε 60 περιπου γλαστρες στην ταρατσα......κοιτα εμενα δεν με πειραζει!!!αυτος δεν χερω μην κολλησει τοξοπλασμα απο το χωμα,δεν ξερω και πως κολλαει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8 08-04-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η Αντα έγραψε: #9 08-04-08 17:35 Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να ειναι μολυσμένο το χώμα με περιτώματα απο αλλα ζώα για να κολλήσει τοξοπλασμα. Διάβασε το σχετικό αρθρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #10 08-04-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η κρυσταλλικη ειναι στα άμεσα σχεδιά μου...πρέπει να βρω μια σε καλή τιμή αλλά και καλή ποιότητα! τι μου προτείνεις? την easy clean? Click για ανάπτυξη... παρε την catokay ειναι πολυ καλη.μονο μην με ρωτησεις τιμη,δεν θυμαμαι καθολου!!!Υπαρχει κριτικη απο την Μισελ δες την οταν εχεις καιρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #11 08-04-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνει 8 ευρώ περίπου και λέγεται crystal cat. Τη βρίσκω στο super market μου. Θέλεις να σου την πάρω και να στη φέρω αύριο? Υπάρχει και η Catokey στα Pet shops. Κάπου τόσο στοιχίζει κι αυτή. Click για ανάπτυξη... Στο Θανόπουλο πας? αν ειναι θα πω στη μητέρα μου...μην την κουβαλάς τοσο δρόμο. Ειναι μεγάλη η συσκευασία της? Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #12 08-04-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μια αλλη απορία....πως την ''χρησιμοποιουμε'' αυτην? Click για ανάπτυξη... Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:42 Η Βάσια13859: #13 08-04-08 17:42 Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηρθα παλι, σαν τον κλέφτη μπαίνω βγαίνω, έριξα έναν υπνάκο τρελο, αλλά χωρίς γατοαγκαλια δεν λέειεγώ χρησιμοποιώ everclean, τελικά μου βγαίνει όσο η Friskies η φτηνή, το μεγάλο κουτί με πάει 1 μήνα, δηλαδή όσο 4 απλές και είναι πάρα πολύ καθαρή.Σήμερα πήρα και σακουλίτσα για τη λεκάνη που μου είπε η συμπεθερα, που όλα τα ξέρει.Πυρροθριξ μπραβο για το μοναχο, περνάς άνετα μην ανησυχεις.Ο erefer δεν ξέρουμε τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Αντα έγραψε: #14 08-04-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι στο Θανόπουλο. Μία ολόκληρη συσκευασία είναι για μια φορά. Την στρώνεις στο πάτο και απλά πετάς τα κακάκια, τα οποία σκληραίνουν αυτόματα (σχεδον). Η άμμος αρχίζει λίγο - λίγο να κιτρινίζει από τα τσίσα, αλλά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ... εγώ να φανταστείς κόλαγα τη μύτη μου και μου ερχόταν μια μυρωδιά σαν απορρυπαντικο!Δοκίμασέ την και πες μου! Click για ανάπτυξη... Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #15 08-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... την αφηνεις μεχρι να κιτρινισει ολη και μετα τη αλλαζεις,σε 1 μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16 08-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη την κίτρινη αμμο δεν την καθαρίζεις? την αφήνεις μέχρι να κιτρινίσει ολη? Click για ανάπτυξη... Ναι... Δεν μυρίζει άσχημα σου λέω! Το γράφει και στο σακουλάκι. Για μία γάτα κρατά ένα μήνα. Για 2 κρατάει 10-15 μέρες!Εγώ την κρατώ 10 μέρες. Έχεις μέσα εσύ στο σπίτι την άμμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:50 Η Αντα έγραψε: #17 08-04-08 17:50 Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενδιαφέρον...αν πετύχει αυτο στη μικρή μου, που σκάβει μέχρι να φτάσει στην Αυστραλία αν της μυρίσει κατι ,θα την προτιμήσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 17:51 Η Αντα έγραψε: #18 08-04-08 17:51 Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι μέσα την εχω...στη σκεπαστή λεκάνη, η οποία εχει τα φιλτρα..εχω δει διαφορά στη μυρωδια οταν μπαίνω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.