^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ναι,πως μπορουμε να τα φτιαξουμε(δηλαδη.τι ερωτησεις θα περιεχονται στο ερωτηματολογιο?η φορμα υιοθεσιας πως θα ειναι?)?
Αν καποιος δωσει ψευτικα στοιχεια,τι γινεται???

Ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Επειδη σε λιγο καιρο η σκυλιτσα της φιλης μου θα κανει κουταβακια τα οποια δεν μπορει να τα κρατησει γιατι εχει ηδη 4 σκυλακια,σκεφτηκαμε οταν με το καλο γενηθουν και απογαλακτησουν να τα δωσουμε για υιοθεσια σε καλα σπιτια.Επειδη ομως ποτε δεν ξερεις ποσο υπευθυνο θα ειναι το ατομο που θα θελει να υιοθετησει το ζωακι,στην προκημενη περιπτωση το σκυλακι,θα θελαμε να φτιαξουμε ενα ερωτηματολογιο και μια φορμα υιοθεσιας.Θα ηθελα ομως τη συμβουλη σας.Γινεται εμεις να φτιαξουμε κατι τετοιο(ερωτηματολογιο και φορμα υιοθεσιας) η' μονο τα σωματια το κανουν αυτο?Αν ναι,πως μπορουμε να τα φτιαξουμε(δηλαδη.τι ερωτησεις θα περιεχονται στο ερωτηματολογιο?η φορμα υιοθεσιας πως θα ειναι?)?
Αν καποιος δωσει ψευτικα στοιχεια,τι γινεται???
Ευχαριστω.![]()
βασικά, δεν θέλω να ακουστώ κακιά, αλλά το θεωρώ ανεύθυνο που επέτρεψε το ζευγάρομα του ζώου της και δε το στείρωσε, ειδικά την στιγμή όπου ήξερε πως δεν θα μπορούσε να κρατήσει τα κουτάβια....παρόλα αυτά - αφού ότι έγινε έγινε, και ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από το κεπ, όπου θα αναφέρει τους όρους που δείνετε προς υιοθεσία το κάθε κουτάβι, και θα δηλώνει τη αποδοχή των όρων από τον εκάστωτε ενδιαφερόμενο. οτιδήποτε άλλο δεν υσχύει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βασικά, δεν θέλω να ακουστώ κακιά, αλλά το θεωρώ ανεύθυνο που επέτρεψε το ζευγάρομα του ζώου της και δε το στείρωσε, ειδικά την στιγμή όπου ήξερε πως δεν θα μπορούσε να κρατήσει τα κουτάβια....παρόλα αυτά - αφού ότι έγινε έγινε, και ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από το κεπ, όπου θα αναφέρει τους όρους που δείνετε προς υιοθεσία το κάθε κουτάβι, και θα δηλώνει τη αποδοχή των όρων από τον εκάστωτε ενδιαφερόμενο. οτιδήποτε άλλο δεν υσχύει.
δυστυχως υπαρχουν πολλοι...παρα πολλοι ανευθυνοι...και εγκληματιες θα ελεγα εγω,που δεν στειρωνουν...και ειναι κατα της στειρωσης...ακομα και εδω μεσα...
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνω μαζι σου.Εμενα με ενοχλησε αρκετα που ενω η σκυλιτσα δεν εβγαινε στο δρομο,αυτη εβαλε τον σκυλο μεσα στην αυλη και εγινε το ζευγαρωμα.Ξερω οτι αυτο δεν ηταν καθολου σωστο,αλλα παρολα αυτα θελω να την βοηθησω.βασικά, δεν θέλω να ακουστώ κακιά, αλλά το θεωρώ ανεύθυνο που επέτρεψε το ζευγάρομα του ζώου της και δε το στείρωσε, ειδικά την στιγμή όπου ήξερε πως δεν θα μπορούσε να κρατήσει τα κουτάβια....παρόλα αυτά - αφού ότι έγινε έγινε, και ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από το κεπ, όπου θα αναφέρει τους όρους που δείνετε προς υιοθεσία το κάθε κουτάβι, και θα δηλώνει τη αποδοχή των όρων από τον εκάστωτε ενδιαφερόμενο. οτιδήποτε άλλο δεν υσχύει.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Συμφωνω μαζι σου.Εμενα με ενοχλησε αρκετα που ενω η σκυλιτσα δεν εβγαινε στο δρομο,αυτη εβαλε τον σκυλο μεσα στην αυλη και εγινε το ζευγαρωμα.Ξερω οτι αυτο δεν ηταν καθολου σωστο,αλλα παρολα αυτα θελω να την βοηθησω.
το καταλαβαίνω, και δεν μένω εκεί, μόνο και μόνο γιατί το "κακό" έγινε. πάντως πιστεύω πως μια υπέυθυνη δήλωση θα σας εξασφαλίσει. είναι μια μέθοδος που κάνω κι εγώ ακόμη, γιατί μου πετάνε κάτι σκυλιά, απίστευτες ράτσες - μπόξερ, κόκερ,πιτ μπουλ και ημίαιμα βέβαια - κατά καιρούς και φοβάμαι να τα δείνω έτσι...
skai-animals
Δραστήριο μέλος
δυστυχως υπαρχουν πολλοι...παρα πολλοι ανευθυνοι...και εγκληματιες θα ελεγα εγω,που δεν στειρωνουν...και ειναι κατα της στειρωσης...ακομα και εδω μεσα...
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι![]()
αυτα τα πραγματα ομως δεν επρεπε να ηταν στο προγραμμα

julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πρέπει ενδεχομένως, να τα δώσει ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ, που οκ δεν θα τα βάλουν οι ιδιοκτήτες τους να γεννοβολήσουν, και να πετάξουν τα μικρά μετά στον δρόμο, αλλά και πάλι δεν θα τους σταματήσει τίποτα, τον ερχόμενο Αύγουστο που θα θελήσουν να πάνε διακοπές, να τα παρατήσουν στην Πάρνηθα μαζί με τα άλλα.
Δεν είναι δυνατόν να τα παρακολουθείτε για το υπόλοιπο της ζωής τους, απλά, και όσο και καλοί να είναι οι ανάδοχοι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τα βαρεθούν, να μεγάλωσαν, να αφήσουν τρίχες, να έμεινε έγκυος η απο πάνω, και άλλα κουλά.
Τέτοια λάθη πληρώνονται, και δεν την πληρώνουν οι άνθρωποι αλλά τα χιλιάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν και που δεν φύτρωσαν απο μόνα τους, σε παρτέρια....
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Θα σου το χαλάσω το όνειρο ... αλλα ΔΕΝ υπαρχει τίποτα, και καμία δήλωση, και συμβόλαιο που σε εξασφαλίζει σίγουρα.
Θα πρέπει ενδεχομένως, να τα δώσει ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ, που οκ δεν θα τα βάλουν οι ιδιοκτήτες τους να γεννοβολήσουν, και να πετάξουν τα μικρά μετά στον δρόμο, αλλά και πάλι δεν θα τους σταματήσει τίποτα, τον ερχόμενο Αύγουστο που θα θελήσουν να πάνε διακοπές, να τα παρατήσουν στην Πάρνηθα μαζί με τα άλλα.
Δεν είναι δυνατόν να τα παρακολουθείτε για το υπόλοιπο της ζωής τους, απλά, και όσο και καλοί να είναι οι ανάδοχοι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τα βαρεθούν, να μεγάλωσαν, να αφήσουν τρίχες, να έμεινε έγκυος η απο πάνω, και άλλα κουλά.
Τέτοια λάθη πληρώνονται, και δεν την πληρώνουν οι άνθρωποι αλλά τα χιλιάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν και που δεν φύτρωσαν απο μόνα τους, σε παρτέρια....
εγώ, επειδή ειναι δική μου προτοβουλία να τα μαζεύω από το κανάλι που τα παρατάν καμιά φορά, ΄αν δω κάποιο πολύ άρρωστο κλπ, είμαι αναγκασμένη να τους βρήσκω σπίτια μετά. έτσι τους ζητώ μια υπ.δηλ. που να λέει ότι "δηλώνω πως αναλαμβάνω υπευθυνα την την φροντίδα (....)του τάδε ζώου. σε περίπτωση όπου αλλάξω γνώμη δεσμεύομαι να το επιστρέψω στην ...όπου μου υο έδωσε. ...) επείσης τα στειρώνω και τους πάω καταυθείαν να βάλουν τσιπ στον δικό μου κτηνίατρο για να είμαι σύουρη. από κει και πέρα τους ζητώ φωτο κάθε εβδομάδα, έχω επισκευτεί τον χώρο τους κλπ. ξέρω πως όλα αυτ΄λα πολλές φορές είναι δύσκολο να γίνουν. αλλά θεωρώ πως είναι κι αυτός ένας τρόπος να ελέγξεις που θα πάει το ζώο...μέχρι τώρα μόνο μια φορά έτυχε να μην το θέλουν και δεν μου το είπαν. εγώ τους είπαπως θα κηνηθώ νομικά αν δεν επιστραφεί σε εμένα ο σκύλος, και μου τον έφεραν πίσω την επόμενη...
julia
Διακεκριμένο μέλος
άλλο να είναι ήδη στον δρόμο, και να κάνουμε ότι μπορούμε ευχόμενοι να πάνε όλα καλά, και κάνοντας και ότι μπορούμε για να διασφαλιστούμε, ελπίζοντας ότι πράττουμε καλώς.... και άλλο
να εθελοτυφλούμε, να έχουμε οικόσιτες γέννες απο "ατύχημα" απο άγνοια, απο οτιδήποτε, δεν έχει σημασία, το γεγονός είναι ένα.

Παραγωγή ζώων που δεν ξέρουμε σίγουρα πού θα είναι και πώς θα είναι σε 5-10 χρόνια, και πόσα άλλα αδέσποτα θα γεννηθούν απο αυτά ή και απο τα παιδιά αυτών

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ναι, μόνο που δεν είναι ίδια τα θέματα...
άλλο να είναι ήδη στον δρόμο, και να κάνουμε ότι μπορούμε ευχόμενοι να πάνε όλα καλά, και κάνοντας και ότι μπορούμε για να διασφαλιστούμε, ελπίζοντας ότι πράττουμε καλώς.... και άλλο
να εθελοτυφλούμε, να έχουμε οικόσιτες γέννες απο "ατύχημα" απο άγνοια, απο οτιδήποτε, δεν έχει σημασία, το γεγονός είναι ένα.
Παραγωγή ζώων που δεν ξέρουμε σίγουρα πού θα είναι και πώς θα είναι σε 5-10 χρόνια, και πόσα άλλα αδέσποτα θα γεννηθούν απο αυτά ή και απο τα παιδιά αυτών![]()
συμφωνώ απόλυτα....είναι διαφορετικό το θέμα, καθώς θα πρέπει να συγουρευτεί κιόλας πως θα στειρωθούν τα ζώα...
πράγμα που δεν μπορεί να γίνει όταν είναι κουτάβια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool