Βοήθεια παιδιά! Τα πατουσάκια του βγάζουν αίμα!

loki11

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας!
είδα σήμερα στο κρεβάτι που κοιμάται λιγο αιμα σε διαφορά σημεία και έψαξα τώρα τα πατουσάκια του και ξεφλουδίζουν αλλά όχι λίγο, πολύ και βγαίνει μεγάλο κομμάτι της επιφάνειας.. τι συμβαίνει;;
του έβαλα λίγο μπεταντιν για να μην μολυνθούν αλλά δε ξέρω τίποτα παραπάνω..
αν μπορείτε πείτε μου..ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια παιδιά! τα πατουσακια του βγαζουν αίμα!

Καλημερα.Για να καταλαβω,οκ..τα πατουσακια ξεφλουδιζουν.Αυτο ειναι φυσιολογικο,το εχω δει και στα δικα μου.Ομως τελικα,δεν καταλαβα..το αιμα βγαινει απο εκει;;Εισαι σιγουρη;Ειδες αιμα απο τα πατουσακια;Μηπως ειναι απο καπου αλλου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν πρέπει να προσδιορίσεις από που ακριβώς αιμορραγεί το γατάκι Κωνσταντίνα μου, για να μπορέσεις ίσως να καταλάβεις γιατί.. :hmm:
Σίγουρα όμως την Δευτέρα θα πρέπει να τον πας στον κτηνίατρο

Απάντηση: Βοήθεια παιδιά! τα πατουσάκια του βγάζουν αίμα!

καλημέρα! από τα πατουσάκια βγαίνει το αίμα σίγουρα..το έλεγξα. αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί.
φαίνεται ότι τον πονάει λίγο γιατί γλύφει συνέχεια τα πατουσάκια του.

Αλλεργία μπορεί να είναι... Γενικά κάποια δερματίτιδα. Ισως έχει και φαγούρα και τα ερεθίζει περισσότερο. Δεν αιμορραγεί έτσι?? Απλώς βγάζει αίμα όπως ΄όταν ξύνουμε κάποια πληγή??

Κωνσταντινα μου,πρεπει να τον πας στο γιατρο.Δεν κανει να συνεχιστει αυτο.:/:

ναι είναι πολύ λίγο το αίμα..η δερματιτιδα ειναι κατι σοβαρό ή απλά θα πάρει κάποιο φαρμακο και μετα ολα καλα;

θα πάρω το κτηνίατρο το απόγευμα και θα του πω να ανόίξει το κτηνιατρείο για το γατούλη.
εννοείται Έφη μου..δεν αφηνω έτσι το γατουκο ούτε μέρα ακόμα.

τελικά τα πατουσάκια δεν έχουν τίποτα σοβαρό:D
ο γιατρός είπε ότι επειδή είναι σπιτόγατος είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί να ακούμπησε σε κάποιο ζεστό πλακάκι ή κάπου που ήταν σφουγγαρισμένα με απορρυπαντικό και να κάηκε λίγο..

Αχ το γλυκούλι μου!!! Σου είπε να κάνεις κάτι; Σου δωσε καμιά αλοιφή;
Εντομεταξύ κοίτα αν είναι κανένα απορρυπαντικό που του το προκάλεσε καλύτερα να το πετάξεις
Προσπάθησε να θυμηθείς πότε παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα και τι είχες κάνει όλο το προηγούμενο 24 ωρο...ίσως καταφέρεις να εντοπίσεις την πηγή του κακού για να μην ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο
Ευτυχώς πάντως που δεν είναι κάτι σοβαρό Κωνσταντίνα μου :) Τελικά τους έχουμε μέσα στα πούπουλα..

απορρυπαντικο δεν ειναι σιγουρα γιατι αυτο εμφανιστηκε χθες και δεν χρησιμοποιησα τιποτα τετοιο.
υποψιαζομαι οτι ξαπλωσε διπλα στο τζαμι και ισως να επαθε την ζημια απο τα αλουμινια που ειχαν ζεσταθει.
δεν μου εδωσε τιποτα γιατι μου ειπε πως εχει αρχισει να επουλώνεται και δεν χρειαζεται να τον επιβαρυνουμαι.
θα πάρω και μια δευτερη γνωμη παντως και πεταντιν κατα την διαρκεια της ημερας για να μην μολυνθει.

κυριολεκτικα μεσα στα πουπουλα,ο δικος μου πανω σε 3 πουπουλενια μαξιλαρια κοιμαται.:)

Για το betadin ρώτα καλύτερα πρώτα τον κτηνίατρο.. δεν ξέρω, λες να του χειροτερέψει το έγκαυμα;:hmm:

ο ίδιος μου το είπε για να επουλωθει πιο γρήγορα και να μην μολυνθεί..του βάζω όταν κοιμάται λίγο..:)

Εμείς τους έχουμε μέσα στα πούπουλα και αυτά εμάς μέσα στα πατουσάκια..δίκαιο το βρίσκω!
Το betadin μια χαρά μου ακούγεται. Δεν ερεθίζει Ριάνα μου, καταπραϋντικό είναι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back