loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
είδα σήμερα στο κρεβάτι που κοιμάται λιγο αιμα σε διαφορά σημεία και έψαξα τώρα τα πατουσάκια του και ξεφλουδίζουν αλλά όχι λίγο, πολύ και βγαίνει μεγάλο κομμάτι της επιφάνειας.. τι συμβαίνει;;
του έβαλα λίγο μπεταντιν για να μην μολυνθούν αλλά δε ξέρω τίποτα παραπάνω..
αν μπορείτε πείτε μου..ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα.Για να καταλαβω,οκ..τα πατουσακια ξεφλουδιζουν.Αυτο ειναι φυσιολογικο,το εχω δει και στα δικα μου.Ομως τελικα,δεν καταλαβα..το αιμα βγαινει απο εκει;;Εισαι σιγουρη;Ειδες αιμα απο τα πατουσακια;Μηπως ειναι απο καπου αλλου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σίγουρα όμως την Δευτέρα θα πρέπει να τον πας στον κτηνίατρο
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα! από τα πατουσάκια βγαίνει το αίμα σίγουρα..το έλεγξα. αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί.
φαίνεται ότι τον πονάει λίγο γιατί γλύφει συνέχεια τα πατουσάκια του.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλεργία μπορεί να είναι... Γενικά κάποια δερματίτιδα. Ισως έχει και φαγούρα και τα ερεθίζει περισσότερο. Δεν αιμορραγεί έτσι?? Απλώς βγάζει αίμα όπως ΄όταν ξύνουμε κάποια πληγή??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κωνσταντινα μου,πρεπει να τον πας στο γιατρο.Δεν κανει να συνεχιστει αυτο.

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι είναι πολύ λίγο το αίμα..η δερματιτιδα ειναι κατι σοβαρό ή απλά θα πάρει κάποιο φαρμακο και μετα ολα καλα;
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα πάρω το κτηνίατρο το απόγευμα και θα του πω να ανόίξει το κτηνιατρείο για το γατούλη.
εννοείται Έφη μου..δεν αφηνω έτσι το γατουκο ούτε μέρα ακόμα.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικά τα πατουσάκια δεν έχουν τίποτα σοβαρό

ο γιατρός είπε ότι επειδή είναι σπιτόγατος είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί να ακούμπησε σε κάποιο ζεστό πλακάκι ή κάπου που ήταν σφουγγαρισμένα με απορρυπαντικό και να κάηκε λίγο..
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Εντομεταξύ κοίτα αν είναι κανένα απορρυπαντικό που του το προκάλεσε καλύτερα να το πετάξεις
Προσπάθησε να θυμηθείς πότε παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα και τι είχες κάνει όλο το προηγούμενο 24 ωρο...ίσως καταφέρεις να εντοπίσεις την πηγή του κακού για να μην ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο
Ευτυχώς πάντως που δεν είναι κάτι σοβαρό Κωνσταντίνα μου
Τελικά τους έχουμε μέσα στα πούπουλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
υποψιαζομαι οτι ξαπλωσε διπλα στο τζαμι και ισως να επαθε την ζημια απο τα αλουμινια που ειχαν ζεσταθει.
δεν μου εδωσε τιποτα γιατι μου ειπε πως εχει αρχισει να επουλώνεται και δεν χρειαζεται να τον επιβαρυνουμαι.
θα πάρω και μια δευτερη γνωμη παντως και πεταντιν κατα την διαρκεια της ημερας για να μην μολυνθει.
κυριολεκτικα μεσα στα πουπουλα,ο δικος μου πανω σε 3 πουπουλενια μαξιλαρια κοιμαται.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το betadin μια χαρά μου ακούγεται. Δεν ερεθίζει Ριάνα μου, καταπραϋντικό είναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool