Βοήθεια σε γάτες αδέσποτες σε εγκαταλελειμένο-παλιό σπίτι

Χριστιάννα Γερακαρίτη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Καλημέρα,
σήμερα είχα πάει στα γραφεία του ΙΚΑ της Καλλιθέας που βρίσκονται στη ΣΚΡΑ και σε έναν κάθετο δρόμο οδος : ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 191 που είχα παρκάρει είδα δύο τύπους να κοιτάνε ένα παλιό εγκαταλελημένο σπίτι και να συζητάνε για το τι πρέπει να κάνουνε με τις τόσες γάτες που έχουνε μαζευτεί εκεί επειδή τις ταίζουνε άλλοι.Τότε κοίταξα προς το σπίτι και είδα τουλάχιστον έξι όμορφες φατσούλες να κοιτάνε στα σκαλοπατάκια του σπιτιού ψάχνοντας να φάνε.Δεν μπορώ να πώ ότι ήτανε όπως άλλα αδεσποτάκια που κοιτάμε.Φαινόντουσαν άρρωστα αρκετα.Ένα πολύ αδύνατο με μύξες, το άλλο στραβό λίγο το κεφαλάκι του με προβλημα στο ένα του ματάκι, σαν όλα να είχανε απο κάτι εκτός απο ένα μαυρούλι που ήτανε το πιο καλό θα έλεγα.Τους την είπα (αν και δεν φάνηκαν να πτοούντε καθόλου και μετά απο λίγο φύγανε) και προσπάθησα να πάω να χαιδέψω κανένα μήπως και ήταν φιλικά αλλά φεύγανε.Εγώ είμαι διατεθημένη να βοηθήσω μήπως και τα πιάσουμε, αλλά μόνη μου σίγουρα δεν μπορώ και δυστυχώς απο ότι είδα δεν θα την βγάλουνε και για πολύ εκεί πέρα.Όχι μόνο απο αρρώστιες αλλά απο ότι άκουσα σκοπεύουνε να τις φολιάσουνε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστιανα, πάρε με τηλέφωνο για αυτο σε παρακαλώ όταν μπορέσεις.
Αλλιω΄ς θα σε πάρω εγώ αύριο.
Αφου έχεις αμάξι και έχουμε παγίδες μπορύμε να κάνουμε κάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α μπραβο βρεθηκατε πολύ ωραια εδωσα κι εγω το τηλ σου και το μαιλ των εφταψυχων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back