Βοήθεια, τα χελωνάκια μου!!

θα τους ρωτησω(εχει τηλ.; παω να δω), αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να τις δωσω...τις εχω συνηθησει τοσο πολυ.. θα μου στοιχισει ακτος κι αν μονο αυτοι μπορουν να τις κανουν καλα...:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα εστειλα εμαιλ θα μου απαντησουν λετε;:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανένα νέο απ'τα χελωνάκια;

τα πραγματα ειναι σταθερα...:|:| αν γινει κατι θα σας πω:happy:

αν το φουσκωματάκι που λες είναι στο κάτω μέρος του λαιμού είναι απόλυτα φυσιλογικό ξέρεις όπως έχουν και τα βατραχάκια, όλα τα αμφίβια που μια φουσκώνει μια ξεφουσκώνει:P το χρησημοποιούν και όταν θέλουν να επιπλέουν ή να κάνουν μακροβούτια

γενικά τα μικρά χελωνάκια είναι πολύ ευαίσθητα και συνίθως τα αγοράζεις ήδη άρωστα από τα μαγαζιά, μπορείς να τα έχεις και μαζί αλλά αν είναι το ένα άρωστο και το άλο όχι καλύτερα από μακριά, πέρα από τις σταγόνες και κάτι σαν άσπρα χελωνάκια που βάζουν μέσα στο νερό για το καβούκι τους δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλο στο εμπόριο

επειδή είχα παλιά μικρή (προ σταγώνων και ότι άλο κυκλοφορεί πλέον στην αγορά) και μου έζησαν ένα έχω να σου πω, δεν είναι κατοικίδια:/:

αμα σου ζήσουν τον πρώτο χρόνο μετά δε τις σταματάει τίποτα, μεγαλώνουν πολύ, τρώνε πολύ (γαρίδες δεν φτουράνε, τους έδεινα ψάρι κανονικά ωμό βέβαια) και βρομάνε πολύ, επίσης δαγκώνουν και όταν έχουν μεγαλώσει αυτό δεν είναι και λίγο πράγμα.

το καλύτερο είναι να έχεις κήπο και να τους φτιάξεις μια τεχνιτή έστω λιμνούλα με βραχάκια γιανα βγαίνουν και να λιάζονται και τον χειμώνα να πέφτουν σε νάρκη φυσιολογικά, δεν είναι για μέσα και για γυάλες και ενηδρία:|

τα κοματάκια από το κέλυφος "οι φλίδες" δεν είναι τίποτα, αλλάζουν δέρμα όπως όλα τα ερπετά, δηλαδή μεγαλώνουν, να σου ζήσουν.

α κ κάτι άλο κράτα καμιά παλιά σου οδοντόβουρτσα να τους τρίβεις/καθαρίζεις απαλά το κέλυφος από την γλίτσα που και που βοηθάει :)

θα τους ρωτησω(εχει τηλ.; παω να δω), αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να τις δωσω...τις εχω συνηθησει τοσο πολυ.. θα μου στοιχισει ακτος κι αν μονο αυτοι μπορουν να τις κανουν καλα...:(:(:(

αμα παραμεγαλωσουν,δεν θα ειναι ευτυχισμενες εκει που τις εχεις,εκτος και αν παρεις ενυδρειο τεραστιο,πραγμα που δεν νομιζω να γινεται!
με mail ,δεν θα σου απαντησουν,παρε τηλεφωνο,και εγω τους ειχα στειλει και μετα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι τοσα πολλα που δεν προλαβαινουν με τοσο λιγα ατομα και τοσα χτυπημενα ζωακια να κατσουν να τα διαβασουν!

Λουκέτο στα πετ-σόπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back