Βοήθεια φίλες μου!

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Ήρθε και πέμπτο γατάκι.........
Είναι πολύ μικρό.Περίπου 20 ημερών.
Τι να πάρω αύριο απο το pet shop?
Εχω χρόνια να βρώ τόσο μικρό γατί.
Δεν είχα τι να του δώσω για βράδυ και έβαλα στο μπιμπερό λίγο εβαπορέ.
Ξέρω οτι δεν κάνει.
Σας παρακαλώ βοηθείστε με με συμβουλές.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως τα δεχτηκες!γαλα σε σκονη για γατακια και μπιμπερο μικρο,αυτα νομιζω ειναι τα βασικα.α,και δεν ξερω απο ποια ηλικια μπορει να παρει,φαρμακο για τα σκουληκια,α!και για τους ψυλλους,αλλα ειδικο για τοσο μικρα γατακια,αλλιως περιμενε να μεγαλωσει και αλλο! καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατάκι 15 ημερών

Φαΐ
1 κούπα γάλα φρέσκο +
1 κρόκο αυγού +
1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο

στο ψυγείο και ζεσταίνω σε ben mari την σύριγγα
ταΐζω -4-6 φορές όχι βράδυ

έξω παράσιτα

front line spray 100 ml

3-6 πιέσεις/ σωματικού βάρους. = 2 πιέσεις

ανάποδα το τρίχωμα και ψεκάζω 2 φορές΄
βρέχω μπαμπάκι και κάνω πρόσωπο μουσούδα αυτιά

:)

Ευχαριστώ φίλες μου
Μίλησα και με μια φίλη μου και μου είπε οτι έχει γάτα που θυλάζει και να δοκιμάσουμε να της το παω αύριο...
Έχω πάθει έναν πανικό....δεν θυμάμαι τελευταία φορά που είχα βρεί τόσο μικρό γατάκι.....όσα έχω μαζέψει στην ζωή μου είναι απο μήνα και πάνω...:(
Σας στέλνω την φωτο

Συνημμένα

• moraki.jpg
    moraki.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 117
κουτσουνι!:D Νομιζω οτι ειναι κεφαλας αρσενικο:)

κουτσουνι!:D Νομιζω οτι ειναι κεφαλας αρσενικο:)
Αρσενικό και με προσόντα παρακαλώ....αφού φαίνεται απο 20 ημερών!!!!!!

Και αυτο αρσενικο?
Και εμοιαζε με αυτο που ηθελε η κυρια....
Θα την παρω αυριο τηλεφωνο γιατι σημερα δεν τα καταφερα.

καλε γαλα ορμιλακ ενα κ ενα για νεογεννητα με μια σταγονα νουλακ μεσα για να μπορει να ενεργηθει

Aχου, μυτούλα τριαντάφυλλο :inlove: Kουκλάκι!!!!! Nομίζω όμως οτι αν είναι 20 ημερών μπορεί να φάει kitten ξηρά τροφή. Kαι η Tάνια (η άλλη Tάνια) που πήγε τα 3 μικρά στον κύριο Πάνο (Aιλουρο) αυτό της είπε και τα τρώνε, αν και εκεινη νόμιζε οτι μόνο γάλα θα μπορούσαν :happy:

καλημερα.εγω την δικια μου την βρηκα πριν 3,5 εβδομαδες οταν ηταν περιπου 10 ημερων. πινει το lait mixol που ειναι σε σκονη και ο κτηνιατρος οταν ηταν 15 ημερων μας εδωσε και το kitty stim που ειναι παρα πολυ καλο αλλα ειναι λιγο ακριβο.17 ευρω μια συριγγα που ομως ειναι για αρκετες μερες και ειναι οτι καλυτερο σε βιταμινες κτλ.θελει να κανεις μια καλη τρυπα στο μπιμπερο για να μην το δυσκολευεις να πινει γαλα..φαγητο εμεις μας δωσαν στο μηνα πανω και αυτο το τρωμε 1 φορα την μερα..νωριτερα μου ειπε οχι η κτηνιατρος,,στις 20 μερες παντως εμεις πιναμε 12-20 μλ γαλα 6 φορες την μερα και της ειχα παρει και το σπρευ για τους ψιλους..και προσοχη -θελει να την εχεις με κατι ζεστη -οπως η θερμοφορα.και να την βρεχεις πισω με ζεστο νερακι οταν τα κανει:)

Νέα για τα μωρά

Τα νέα είναι καλά και κακά...
Σήμερα, άκουσα και άλλα μίου μίου.
Έψαξα στην αποθήκη του διπλανού σπιτιου που μένει η θεία μου.
Βρήκα άλλα 2..τα αδερφάκια του.
Το καλό νέο είναι οτι βρέθηκε η μανούλα.
Το κακό νέο είναι οτι επέστρεψα το γατάκι στην αποθήκη της θείας μου για 3 λόγους.
Πρωτον, δεν μπορούσα να πιάσω τα αδερφάκια του γιατί είναι πολύ βαθειά χωμένα.
Δευτερον, είναι πολύ μικρά και χρειάζονται την μαμά τους.
Τρίτον...η μαμά του έκλαιγε και το ζητούσε λέει η θεία μου όλη νύχτα:(
Το προβλημά μου είναι οτι δεν φτάνω να μπω και να φτάσω τα γατιά γιατί έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα και φοβάμαι να τα κουνήσω η να τα αφαιρέσω, μην πέσει τίποτα πάνω στα γατάκια.
Για να καταφέρω να βάλω στην θέση του αυτό που ξέφυγε χτές, σφήνωσα....:( και δεν μπορούσα για 5 λεπτά να κουνήσω, σε στάση ξαπλωμένη πλαγίως με το ένα γόνατο στο σαγόνι μου...
Θα είμαι stand-by καθημερινά, ευτυχώς η θεία μου συνεργάζεται και εαν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα θα επέμβω να πάρω και τα 3 μωρά.
Αυτό που προέχει είναι να βλέπουμε οτι η μαμά είναι καλά, καθημερινώς.
Ουφ...τι τραβάμε βρε παιδιά....

Αυτά είναι πολύ καλά νέα, felix! Τόσο μικρό γατάκι θα είναι πολύ καλύτερα κοντά στη μαμά του.
Και αφού εσύ και η θεία σου έχετε διάθεση να φροντίζετε και τη μαμά, ακόμα καλύτερα.
Είναι πολύ τυχερό! :)

Έντιτ: περίμενε να μεγαλώσουν λίγο, και θα έρχονται αυτά να βρουν εσένα.

Πραγματι η μαμα θα τα φροντίσει. Εσυ ενδιάμεσα φρόντισε τη μαμα... Βάζε φαγάκι και νεράκι αν μπορείς σε κάποιο μερος να τα βρίσκει.
Πανέμορφο το μικρούλι!!!!

:) :) :) μπραβο..αφου βρεθηκε η μαμα του θα πανε ολα καλα,,

SOS

Θα τρελλαθώ......
Τις 2 τελευταίες μέρες η μάνα έσερνε τα πίσω πόδια...
Σήμερα αποφάσισα να ξαναπάω στην αποθήκη να ελένξω τα γατάκια.
Απο τα 3, είδα μόνο τα 2 και κατάφερα να πάρω παλι το 1...αυτό που έχω στην φωτό
Το πήρα επειδή είχα αφήσει φαί και νερό στην αποθήκη, για την μαμά...αλλα δεν τα άγγιξε.
Τα γατάκια μάλλον δεν μπορεί να τα φροντίσει...
Τα μάτια τους έχουν τσίμπλες και δεν βγάζουν φωνη.
Το ένα που πήρα, το τάισα με βρεφικό γάλα...και άρχισε να ζωηρεύει και τώρα χαλάει τον κόσμο με μιου μιου.
Πήρα τομπρέξ για τα μάτια του.
Το δευτερο ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το πιάσω.Με έχει πιάσει απελπισία...
Έχει χωθεί, όσο πιο βαθειά γίνεται και είναι επικίνδυνο να μεταφέρω τα πράγματα μην πέσει τίποτα πάνω του.
Το τρίτο δεν το βρίσκω πουθενά, πάω να σκάσω.
Βρήκα την μαμα, χωμένη σε μια τρύπα σε διπλανό σπίτι και της άφησα φαί.
Τρομαγμένη, πήδηξε πιο μέσα, πράγμα που σημαίνει οτι τα πόδια της ίσως πάνε καλύτερα...αλλα μάλλον δεν μπορεί να φροντίσει τα παιδιά της.
Με έχει πιάσει πανικός...τουλάχιστον έχω μαζέψει το ένα.
Θα προσπαθήσω ξανά το απόγευμα:( :( :(

η μαμα γιατί σέρνει τα πίσω πόδια???

η μαμα γιατί σέρνει τα πίσω πόδια???
Είναι μάλλον χτυπημένη απο αυτοκίνητο.
Δεν πιάνεται με τίποτα, ούτε με παγίδα.
Ίσως σήμερα είναι λίγο καλύτερα, γιατί όταν της πήγα φαι, έφυγε γρήγορα και δεν τα έσερνε.
Το ένα της μάτι το έχει χάσει.
Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι δεν μπορεί να φροντίσει τα παιδιά της:(

Γαμώτο... παντού δυστυχία τα αδέσποτα!:down: :(

:( :( :( :(
Τη καημενη..... Κριμα που δεν πιανεται. Βαζε της αφθονο φαγάκι και νερακι. Τα μωρακια μπορουν να πιουν γαλα;;;

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

Ουφ....τα έχω παίξει.
Παιδιά, ο άντρας μου επενέβη!:up:
Πιάσαμε το δεύτερο γατάκι!!!!!!!!!!
Αυτό που νόμιζα οτι είχε πεθάνει γιατί δεν το έβρισκα.
Μένει το τρίτο....
Ο Βασίλης, τρύπωσε με την απόχη και κατάφερε να το πιάσει!:up: :up: :up:
΄Το καθάρισα, το τάισα με βρεφικό γάλα σκόνη και το έβαλα με το αδερφάκι του.
Αχ να πιάσω και το τρίτο...τίποτε άλλο δεν θέλω.
Μας κάνουν σε σύνολο 6 τα φιλοξενούμενα.
Τρία που μείναν (τα μεγαλύτερα, 1,5 μηνών) και τρία τα μωρά....αν καταφέρω να πιάσω και το τρίτο.:(
Ευχηθήτε μου καλή τύχη...την χρειάζομαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back