Βοήθεια φίλες μου!

Καλή τύχη ολόψυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη και καλή δύναμη με τόσα μωρά που θέλουν φροντίδα!!!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι από εμενα καλή τυχη και τα καλύτερα!!!!

Ουφ....τα έχω παίξει.
Παιδιά, ο άντρας μου επενέβη!:up:
Πιάσαμε το δεύτερο γατάκι!!!!!!!!!!
Αυτό που νόμιζα οτι είχε πεθάνει γιατί δεν το έβρισκα.
Μένει το τρίτο....
Ο Βασίλης, τρύπωσε με την απόχη και κατάφερε να το πιάσει!:up: :up: :up:
΄Το καθάρισα, το τάισα με βρεφικό γάλα σκόνη και το έβαλα με το αδερφάκι του.
Αχ να πιάσω και το τρίτο...τίποτε άλλο δεν θέλω.
Μας κάνουν σε σύνολο 6 τα φιλοξενούμενα.
Τρία που μείναν (τα μεγαλύτερα, 1,5 μηνών) και τρία τα μωρά....αν καταφέρω να πιάσω και το τρίτο.:(
Ευχηθήτε μου καλή τύχη...την χρειάζομαι...
αν εχεις πιστη οτι θα τα καταφερεις μπορεις να κανεις πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι μπορεις να :up: φανταστεις..πιστη και θετικη ενεργεια και ολα θα πανε καλα,,ενημερωνε μας αν βρισκεις λιγο χρονο..

Σας ευχαριστώ για την υποστήρηξη!:)
Μόλις μαζέψω και το τρίτο θα γίνει πάρτυ εδω περα!

καλη τύχη και ότι καλύτερο στα γατούνια!!!:up: :up:

Φέλιξ, καλή μου, καλή τύχη κ καλό κουράγιο.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, πολύ δύσκολα περνάς κι εσύ βρε..:/:

Η φωτό απο το δεύτερο γατάκι!

Συνημμένα

• to deytero.jpg
    to deytero.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 96
  • to deytero 1.jpg
    to deytero 1.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 64
Αχου το κακοόμοιρο... Είναι πολύ αδύνατο!!! Τρώει μόνο του;

Αχου το κακοόμοιρο... Είναι πολύ αδύνατο!!! Τρώει μόνο του;
Πίνει γάλα σε σκόνη.Ζωήρεψε απο την στιγμή που καταφέραμε να το πιάσουμε.
Τα ταίζω και τα δύο και τρώνε ευτυχώς.
Το δέχονται το υποκατάστατο μητρικού γάλακτος.Αυτό δεν είναι καλό σημάδι? Να παρηγορηθώ βρε παιδιά....

αχου ψιχουλα μου΄΄ταλαιπωρημενο μου φαινεται...αχ μακαρι να πανε ολα καλα,,κριμα που δεν εισαι απο θεσσαλονικη να εβαζα και εγω ενα χερακι,,,τωρα που πηρα φορα με τα μπιμπερο..

Αν δοκίμαζες κονσέρβα;;;;;;;;;; Για μικρά γατάκια!

Κάνει απο τόσο μικρά?
Πρέπει να είναι 25 ημερών.....

εμενα μου δωσαν τι κιττυ στιμ,,μια συριγγα απο κτηνιατρειο το πηρα με βιταμινες κτλ που βοηθαει παρα πολυ,,κανει για νεογεννητα..δεν ειναι για γευμα απλα βοηθαει πολυ..ρωτα καποιον γιαυτο γιατι εγω δεν θελω να το παιξω οτι ξερω,,απλα εμας απο οτι φαινεται μας εκανε πολυ καλο -εχει17 ευρω και ειναι μια μεγαλη πλαστικη συριγγα που κραταει πολλες μερες..αν καποιος το ξερει καλυτερα να σου πει:|

Αν τρώνε μόνα τους κάνει η κονσέρβα! Θα τα δυναμώσει πολύ περισσότερο από το γάλα!

Αν τρώνε μόνα τους κάνει η κονσέρβα! Θα τα δυναμώσει πολύ περισσότερο από το γάλα!
ΤΡΩΝΕ!!!!!!!!!!!!!!
Τους έβαλα κονσέρβα για μικρά γατάκια και την τσακίσανε!:up: :up: :up: :up:

ΤΕΛΕΙΑ!!!!! :)
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.
Εν ανάγκη βαλτε κοντά την κονσέρβα μήπως την μυρίσει και πλησιάσει και το τσακώσετε!!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιάσαμε και το τρίτο!:up: Τι πιάσαμε δηλαδή.......ο Βασίλης κατάφερε να πιάσει και το τρίτο.Πάντα με την απόχη αφου ήταν αδύνατον να χωθούμε εκεί που ήταν....εγώ σφήνωσα προχθές και δεν μπορούσα να κουνήσω και να βγώ....
Επιτέλους τελείωσε αυτός ο εφιάλτης!!!!!!!!!
Τα 3 μωρά γατάκια είναι καλά, τρώνε, πίνουνε.
Το τρίτο είναι το πιο μικρό απο όλα.
Και τα 3 έχουν πρόβλημα στα ματάκια και βάζω τομπρέξ.
Ουφ..επιτέλους!
Σας στέλνω φωτό απο το τρίτο γατόνι.

Συνημμένα

• to trito.jpg
    to trito.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 53
  • to trito 1.jpg
    to trito 1.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 79
Τι όμορφα!!!
:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby:
Μπράβο που τα΄πιάσατε. Να δυναμώσουν τα καημενα....
Και την μανούλα ε;;; Φαγάκι της καημενούλας...

Ωωωωω τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται εδώ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗ γεια σας ρε παιδιάαααα σας εύχομαι να έχετε πάντα κουράγιο να είστε δυνατοί!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back