Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
΄.Άντε να πάνε όλα καλά με το γατούλι σου.
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας και πάλι ο Μπιζού ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει είναι πολύ καλύτερα χάρη στον κτηνίατρο που τον πήγα την τελευταία φορά είναι απίστευτος γιτρός αφού κατάφερε να σώσει έναν γάτο σχεδόν 18 ετών διότι τον Αύγουστο τόσο θα είμαστε πρώτα ο Θεός τους γατοχερετισμούς του Μπιζού και τους δικούς μου ........ααααααα επίσης μετά από επιμονή του Μπιζού γίναμε ξανά γατογονείς ο μικρός μας λέγεται Πέπε και ένα βράδυ έκλεγε γοερά μέσα στην μηχανή του αυτοκινίτου ο Μπιζού λοιπόν ήρθε μετά από πολύ καιρό στο κρεβάτι και μας τραβούσε για να ξοιπνίσουμε και να πάμε να δούμε το γατάκι αυτό και έγινε και έτσι ο 3 μηνών πορτοκαλένιος Πέπε έγινε μέλος της οικογένειας

FelixTheCat
Νεοφερμένο μέλος
Σου ευχομαι ο Μπιζουδακος να ζησει αλλα τοσα χρονια υγιης και με πολλη αγαπη....
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας γατογονείς συγνώμη που δεν έγαφα αλλά είχα πάθει κατάθληψη γιατί δυστηχώς το Μπιζουκίνι μου έφυγε για πάντα απο την ζωή μας πρίν από ένα μήνα περίπου!!! της τελευταίες μέρες της ζωής του δεν σηκονόταν καθόλου και τον τάιζα με σύριγκα και μπιμπερό επίσης την ανάγκη του την έκανε εκεί όπου ήταν !!!! εκείνη την απαίσια μέρα λοιπόν το μωρό μου προσπαθούσε να μου δώσει να καταλάβω τη ήθελε γύρω στις 3 το μεσημέρι ήθελε να ακούσει το αγαπημένο του cd μετά έφαγε λέμαργα κάτι που είχε καιρό να κάνει κει έπειτα κομήθηκε το απόγευμα γύρω στις 7:30 άρχισε να κλαίει και να μου δείχνει πρός την μπαλκονόπορτα τον έβγαλα λοιπόν έξω με τη βοήθεια του συζήγου μου γιατί δεν περπατούσε ξαφνικά στις 7:36 άρχισε να θέλει να μπέι στο σπίτι και να προσπαθεί να φτάσει στην αγαπημένη του γωνία τον πήραμε λοιπόν εκεί ο συζυγόσ μου ήταν από πάνω του διότι έκανε περίεργες κινήσεις και στις 7:39 του φώναξα να τον αφήσει και των πήρα στην αγκαλιά μου λες και μου το ζύτησε ο ιδιος μετά από ένα λεπτό στις 7:40 ξεψίχυσε στα χέρια μου κοιτόντας με στα μάτια όλο λατρεία αυτό ήταν και το τελειοτίκο χτύμα για μένα από τότε είμαι σε άθλια κατάσταση σας εύχαριστω όλους για τη συμπαράσταση να είστε πάντα καλά και εσείς και τα κουκλιά σας !!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ειλικρινα δεν εχω τιποτε αλλο να πω...λυπαμαι πολυυ!!!!!!!
meows
Νεοφερμένο μέλος
Όταν πέθανε ήμουν χάλια, είχα μόνη παρηγοριά ότι έζησε καλά, έδωσε και πήρε πολλή αγάπη! Αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ άλλη γάτα στη ζωή μου, και έδωσα όλα τα πραγματάκια της... Εδώ και μια βδομάδα έχουμε υποδεχτεί στο σπιτικό μας ένα πανέμορφο γατί, ένα μικρό Maine Coon, κι η χαρά μας είναι μεγάλη! Αγάπη άλλη δεν θα υπάρξει, αλλά, όπως είπε η εφτάχρονη κόρη μου, "το σπίτι χωρίς γάτα έχει ένα μεγάλο κενό"!
Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου, ο αποχωρισμός είναι σκληρό πράγμα... Απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο οξύς πόνος κάποια στιγμή περνάει, μένει η βουβή θλίψη για αυτούς που φύγανε και που αγαπήσαμε τόσο...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.Εύχομαι τα καλύτερα στον ήρωά σου