Βοήθεια! 2η γάτα στο σπίτι...

• Thread starter Thread starter Hlianna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν χρειαζεται να εχεις τοσο αγχος..ηρεμησε:P..και κυριως μην μαλωσεις για κανεναν λογο τον Λουθηρο..φιλοξενουσα προσφατα ενα γατακι το οποιο δεν μπορουσα να το εχω κλεισμενο ολη την ωρα στο δωματιο γιατι ηταν μονο του και εκλαιγε..ετσι το εβγαλα σε ολο το σπιτι φυσικα με επιτηρηση..η μια μου γατα δεν εδωσε καμια σημασια γιατι ειχε παθει το σοκ οταν της εφερα τον δευτερο..ο αντρεας ομως που δεν το ειχε ξαναζησει να του φερνεις καινουρια γατα στο σπιτι αρχισε τα μουγκριτα και τα κχχχ..και γενικα ειναι περιεργος ο χαρακτηρας του γιατι φερεται σαν να ειναι μονο αυτος στο σπιτι και θελει αποκλειστικοτητα..το μονο που εκανα ηταν να του μιλαω γλυκα και να τον χαιδευω παρα τα μουγκρητα του..την 2η μερα επαιζαν και κοιμοντουσαν μαζι..ουτε τα περιοριζα ουτε τιποτα..και φυσικα το μικρο που με το ζορι ηταν ενα κιλο στριμωγνε τον αντρεα στις γωνιες και του μουγκριζε:P

να εισαι ηρεμη και πιστευω σε πολυ λιγες μερες θα ειναι ολα μια χαρα..με το να τα εχεις μονιμως ξεχωριστα επειδη φοβασαι δεν θα κερδισεις κατι..απλα οτι κανεις να το κανεις με προσοχη και να επεμβαινεις μονο οταν κινδυνευει το μικρο(που δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο)..και φυσικα για αρχη οταν δεν εισαι σπιτι θα τα εχεις ξεχωριστα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οοοοοοοοοχι αγαπητη μου...δεν θα μου παρετε εσεις τα πρωτεια!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::hehe::hehe::hehe:

Για να χαλαρώσουμε γενικώς, πες μας για την απόκτηση της μικρής Νιόβης:) (που της έδωσες και πολύ ωραίο όνομα:P)

Αυτό ακριβώς θα έκανα τώρα… μπήκα στο δωμάτιο που την έχω την πείρα αγκαλιά και άφησα και τον Λούθηρο να μπει για λίγο… ο Λούθηρος ήταν σχετικά ήρεμος αυτή η σκατούλα όμως ενώ την είχα αγκαλιά του αγρίευε όλο κχχχ και γρυλίσματα ήταν:mad: αλλά ο Λούθηρος κύριος αφού έκανε έλεγχο στον χώρο έπαιξε λίγο με το παιχνίδι που βρήκε…:D πήγε να φάει από το φαγητό της μικρής αλλά δεν τον άφησα… και τελικά κατάφερα να τον χαϊδέψω ενώ είχα και την μικρή στα χέρια μου (χθες το βράδυ ούτε να τον πλησιάσω δεν με άφηνε):)…. Πιστεύω ότι το όνομα της πάει είναι μία κούκλα, ήμασταν μεταξύ του Νιόβη και Νεφέλη γιατί το βράδυ που την φέραμε σπίτι έβρεχε (τέτοια βροχή είχε και όταν έφερα τον Λούθηρο συμπτωματικά) αλλά τελικά έμεινε Νιόβη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ακριβώς θα έκανα τώρα… μπήκα στο δωμάτιο που την έχω την πείρα αγκαλιά και άφησα και τον Λούθηρο να μπει για λίγο… ο Λούθηρος ήταν σχετικά ήρεμος αυτή η σκατούλα όμως ενώ την είχα αγκαλιά του αγρίευε όλο κχχχ και γρυλίσματα ήταν:mad: αλλά ο Λούθηρος κύριος αφού έκανε έλεγχο στον χώρο έπαιξε λίγο με το παιχνίδι που βρήκε…:D πήγε να φάει από το φαγητό της μικρής αλλά δεν τον άφησα… και τελικά κατάφερα να τον χαϊδέψω ενώ είχα και την μικρή στα χέρια μου (χθες το βράδυ ούτε να τον πλησιάσω δεν με άφηνε):)…. Πιστεύω ότι το όνομα της πάει είναι μία κούκλα, ήμασταν μεταξύ του Νιόβη και Νεφέλη γιατί το βράδυ που την φέραμε σπίτι έβρεχε (τέτοια βροχή είχε και όταν έφερα τον Λούθηρο συμπτωματικά) αλλά τελικά έμεινε Νιόβη.

Ξέχασα να σας πω τη Νιόβη την ξέρετε σχεδόν όλες... η Δώρα λίγο καλύτερα.... είναι το γατάκι που έχει η Luna στο προφίλ της:D

μια χαρα μου ακουγονται αυτα...:D:D:D

μια χαρα μου ακουγονται αυτα...:D:D:D

Έτσι νομίζω και εγώ άλλα πάλι πριν από λίγο είχαμε μία μικρή αψιμαχία πίσω από την πόρτα βέβαια:/:… απλά φοβάμαι να τα αφήσω μαζί δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και ο Λούθηρος είναι 6 κιλά γάτος η μικρή δεν είναι ούτε ένα κιλό ακόμα αν και είναι πολύ τσαμπουκάς για το μπόι της:D.

Το κοριτσι μου πηρες;:redface:

Το κοριτσι μου πηρες;:redface:

Νομίζω ότι εσύ ήθελες αυτή με τα σηκωμένα αυτάκια:P αν το κορίτσι σου είναι το fold ναι εγω το πείρα:D:D τόσα χρόνια έψαχνα για fold :)

Δεν ξέρω αν εκανα καλα αλλα ο Λούθηρος ήθελε να μπει στο δωματιο της μικρής και έτσι την εβγαλα εξω και τον άφησα αυτόν εκεί να το μυρίσει όσο θέλει και πείρα τη μικρή μαζί μου σε λίγο θα ξανακάνω την αλλαγή. Τι λέτε κάνω καλα;;;;:/:

Α οοοοοοχι δεν ειναι το κοπελουδι μου τοτε,αλλην πηρες.:P
Να τη χαιρεσαι,ωραιο ονομα!

Δεν ξέρω αν εκανα καλα αλλα ο Λούθηρος ήθελε να μπει στο δωματιο της μικρής και έτσι την εβγαλα εξω και τον άφησα αυτόν εκεί να το μυρίσει όσο θέλει και πείρα τη μικρή μαζί μου σε λίγο θα ξανακάνω την αλλαγή. Τι λέτε κάνω καλα;;;;:/:
Μια χαρα εκανες.;):)
Μηπως να εβαζες και κανενα feliway στην πριζα;

τι ειναι αυτό Δώρα;;

Ειναι ενα υγρο με φερεμονες που βοηθα σε περιπτωσεις στρες.Υπαρχει σε σπρει που ψεκαζεις,και σε συσκευη που βαζεις στην πριζα.Μπορεις να το βρεις σιγουρα σε κτηνιατρο,μπορει και σε πετ σοπ.

θα παω το απόγευμα στο pet shop να πάρω τροφή για την μικρη και θα ρωτήσω... αυτό κάνει και για τα δύο ή μόνο για τον Λούθηρο που είναι αρσενικός; Πάντως προς στιγμή η μικρή είναι πολύ πιο επιθετική από τον μεγάλο... ή τουλάχιστον έτσι δίχνει. Αυτός την έχει αράξει πίσω από την πόρτα και την μυρίζει. Λέμε το βράδυ που θα έρθει ο Νίκος να τα φέρουμε πιο κοντά αλλά κρατώντας από ένα ο καθένας μας... ελπίζω να μην γίνουμε και οι δύο ριγέ....

Καλώς δεχτήκατε την όμορφη Νιόβη στην οικογένεια σας!!!:P:P:D:D
Μια χαρά θα τα πάνε τα δυο τους..είναι θέμα ημερών!!:P:P:D:D Αυτό που έκανα εγώ και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι τα είχα μαζί από την αρχή και μόνο τα χώριζα όταν έλλειπα από το σπίτι..:):)Είχαμε και εμείς κχχχχχ, γρυλίσματα και φαπίτσες αλλά τα άφηνα για να συνηθίσουν το ένα το άλλο..Είχα βέβαια τον νου μου μην ξεφύγουν τα πράγματα για να τα χωρίσω αλλά τίποτα δεν έγινε..:):):D:D

Και εγώ είχα σκεφτεί να κάνω αλλά οι πρώτες αντιδράσεις ήταν πολύ αρνητικές οπότε τα χώρισα μέχρι να δω τι θα γίνει... ο Λούθηρος είχε τσιτώσει τόσο που δεν μπορούσα να τον αγγίξω. Ίσως το βράδυ κάνω μία προσπάθεια απλά δεν θέλω να είμαι μόνη μου όταν θα γίνει αυτό. Φοβάμαι για την μικρή γιατί μπροστά στον Λούθηρο είναι μικροσκοπική αν τη βουτήξει δεν ξέρω τι θα γίνει.

Kανει και για τους δυο.Καλυτερα να τους φερετε σε επαφη χωρις να τους κρατατε.Παιξτε με ενα λειζερ,ή δωστε τους λιχουδια,οπως κονσερβακι.

τι ειναι αυτό Δώρα;;

τς,τς,τς....μα...δεν ξερεις το φελιγουαιη;;;;;;;:hehe::hehe::hehe::P
λοιπον,μια χαρα τα πατε..απλα σιγουρα οταν λειπεις απο το σπιτι να τα χωριζεις..και εγω ετσι εκανα,για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο δηλαδη...ελα....εχει γινει ήδη προοδος...:D:D:D

Τώρα ο Λούθηρος είναι πάνω στο κρεβάτι και παρακολουθεί τη Νιόβη αφ' υψηλού και η μικρή την έχει αράξει στην πολυθρόνα και κοιμάται... Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω... είναι η πρώτη φορά που έχω δύο γάτες στο σπίτι πάντα είχα μία.... οπότε δεν έχω ιδέα από τρόπους να τις ηρεμώ :redface:

Τώρα ο Λούθηρος είναι πάνω στο κρεβάτι και παρακολουθεί τη Νιόβη αφ' υψηλού και η μικρή την έχει αράξει στην πολυθρόνα και κοιμάται... Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω... είναι η πρώτη φορά που έχω δύο γάτες στο σπίτι πάντα είχα μία.... οπότε δεν έχω ιδέα από τρόπους να τις ηρεμώ :redface:
βρε συ....ήδη πανε πολυ καλυτερα τα πραγματα....αφου κατα βαθος,το καταλαβαινεις και εσυ..:D:D:D....ασε που,οι περισσοτεροι...μεχρι να αποκτησουμε 2η γατα...ειχαμε παντα μια...:hehe::hehe::hehe::hehe:

:D:alljumpy: σε λίγο πρέπει να φύγω να πάω για δουλειά και δεν ξέρω τι θα γίνει ... καλά έχω πάθει τρελό φρικάρισμα!!! Please κάντε λίγο υπομονή με την αναξιοπαθούσα μάνα:lol: και μην σας περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο: :beating:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back