Βοήθεια! 2η γάτα στο σπίτι...

:D:alljumpy: σε λίγο πρέπει να φύγω να πάω για δουλειά και δεν ξέρω τι θα γίνει ... καλά έχω πάθει τρελό φρικάρισμα!!! Please κάντε λίγο υπομονή με την αναξιοπαθούσα μάνα:lol: και μην σας περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο: :beating:
Μην ανησυχείς, τίποτα δεν θα γίνει!!:):):)Θα τα βάλεις σε ξεχωριστά δωμάτια και όταν γυρίσεις θα τα βρεις όπως τα άφησες!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχεις κι εμεις ετσι ξεκινησαμε,μονο με μια,και δες πως καταντησαμε.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση... τώρα έχω τη μικρή στα πόδια και τον Λούθηρο στο άλλο δωμάτιο... με στεναχωρεί που το μωρό μου μένει μόνο του αλλά η καλή μου ήταν όλη σχεδόν την ημέρα μόνη της.... μακάρι να τα πάνε καλά τα μωρά μου και να γίνουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια όλοι μαζί. Λατρεύω τον Λουθηράκο αλλά και τη μικρή την αγαπώ πολύ .... και δεν βλέπω την ώρα που θα κοιμόμαστε όλοι μαζί τα βράδια... προς στιγμή ο Νίκος και εγώ κοιμόμαστε χώρια ο καθένας με ένα μωρό....:D Τι άλλο θα κάνω η τρελή μάνα;;;;

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση... τώρα έχω τη μικρή στα πόδια και τον Λούθηρο στο άλλο δωμάτιο... με στεναχωρεί που το μωρό μου μένει μόνο του αλλά η καλή μου ήταν όλη σχεδόν την ημέρα μόνη της.... μακάρι να τα πάνε καλά τα μωρά μου και να γίνουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια όλοι μαζί. Λατρεύω τον Λουθηράκο αλλά και τη μικρή την αγαπώ πολύ .... και δεν βλέπω την ώρα που θα κοιμόμαστε όλοι μαζί τα βράδια... προς στιγμή ο Νίκος και εγώ κοιμόμαστε χώρια ο καθένας με ένα μωρό....:D Τι άλλο θα κάνω η τρελή μάνα;;;;

πολλα....για τα γατοπαιδια σου....τα παντα!!!!:devil::devil::hehe::hehe::hehe:

Έτσι είναι ... και που να δείτε το Νίκο έχει πάθει πλάκα με τη μικρή παίρνει τηλέφωνο τους φίλους μας και τους λέει για την κόρη του...:lol::lol::lol: αλλά και αυτή είναι μεγάλο π...ανα... τον έχει τρελάνει στα κόλπα... τέτοια θέλει ο Νίκος με τον Λούθηρο αυτό ήταν το παράπονο του δεν του κάνει νάζια...
Χμ !!! στο θέμα μας απόψε θα κάνουμε την πρώτη απόπειρα να τα βάλουμε για λίγο μαζί... και ο Θεός μαζί μας!!!:/::/::/::/::/:

Εμεις τον σεπτεμβριο που φεραμε την μικρη μας ο Αξελ μας ηταν πανω απο ετος και αυτη η ηβουλα μας μολις 1,5 η 2 μηνων δεν θυμαμαι καλα στην αρχη τους ειχαμε ξεχωριστα μην φανταστειτ λιγες ωρες, οταν την βγαλαμε πρωτη φορα την σφαλιαρισε:confused: για εκεινη την μερα τους ειχαμε ξεχωριστα ενα εχω να πω
ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΑΤΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΡΙΔΕΣ:D
Την επομενη μερα ομως την βγαλαμε και αρχησαμε να χαϊδεύουμε τον Αξελ οταν βρισκοταν στο ιδιο μερος με την Ηβη ετσι σιγα σιγα την συνηθησε 'πεσαν βεβαια μπατσουλες δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει σε εσας! καλο ξεμπερδεμα και καλος την δεχτηκατε :D

Τώρα έχουμε τη μικρή μαζί μας και το τερατάκι μας (ο Λούθηρος) έχει πάει για εξερεύνηση στο δωμάτιο που ήταν η μικρή και φυσικά τρώει το φαγητό της.... περιμένω να έρθει και ο άλλος στο δωμάτιο να δούμε τι θα γίνει.... με την ψυχή στο στόμα είμαι η μάνα....:eek: ΗΗΗΗΗΗρθεεεεεεε!!!! αντε και καλά ξεμπερδέματα... ( σε λίγο η συνέχεια)

Τώρα έχουμε τη μικρή μαζί μας και το τερατάκι μας (ο Λούθηρος) έχει πάει για εξερεύνηση στο δωμάτιο που ήταν η μικρή και φυσικά τρώει το φαγητό της.... περιμένω να έρθει και ο άλλος στο δωμάτιο να δούμε τι θα γίνει.... με την ψυχή στο στόμα είμαι η μάνα....:eek: ΗΗΗΗΗΗρθεεεεεεε!!!! αντε και καλά ξεμπερδέματα... ( σε λίγο η συνέχεια)

ωραια....να βαλω ποτακι και πασατεμπο;;;:crazy::crazy::crazy::crazy::bleh::bleh::bleh:

Προς στιγμή η μικρή την έχει αράξει στα πόδια του Νίκου και το τερατάκι στο καλάθι του.... τουλάχιστον επιβιώνουμε και οι 4 σε ένα δωμάτιο... :clapup: :clapup: Ε!Ε! μη μου πείτε είναι εξέλιξη αυτό (δεν είναι;;):yahoo::yahoo::yahoo:

Προς στιγμή η μικρή την έχει αράξει στα πόδια του Νίκου και το τερατάκι στο καλάθι του.... τουλάχιστον επιβιώνουμε και οι 4 σε ένα δωμάτιο... :clapup: :clapup: Ε!Ε! μη μου πείτε είναι εξέλιξη αυτό (δεν είναι;;):yahoo::yahoo::yahoo:

χωρις πλακα τωρα...οντως ειναι παρα πολυ μεγαλη εξελιξη...:clapup::clapup::clapup:

Ωχ... τώρα ξύπνησε η μικρή και κοιτάει ο ένας στον άλλον... κρίσιμη στιγμή... (δεν μπορείτε να πείτε... πιο Live δεν γίνεται...) αν είχε ήχο θα ακούγατε και την καρδιά μου...

:P:P

Ωχ... τώρα ξύπνησε η μικρή και κοιτάει ο ένας στον άλλον... κρίσιμη στιγμή... (δεν μπορείτε να πείτε... πιο Live δεν γίνεται...) αν είχε ήχο θα ακούγατε και την καρδιά μου...

:P:P
Αν μετά από αυτό την βγάλω καθαρή... θα ζήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα... καμία εξέλιξη ο Λούθηρος γυρίζει στο σπίτι "του" και η μικρή έχει αγκαζάρει το μπαμπά της και παίζει πάνω στον καναπε (όταν λέω ότι είναι μεγάλη π....να:mad:) αυτή καλέ θα μου πάρει τον άντρα και έκανα 33 χρόνια να τον βρω!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Αν μετά από αυτό την βγάλω καθαρή... θα ζήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα... καμία εξέλιξη ο Λούθηρος γυρίζει στο σπίτι "του" και η μικρή έχει αγκαζάρει το μπαμπά της και παίζει πάνω στον καναπε (όταν λέω ότι είναι μεγάλη π....να:mad:) αυτή καλέ θα μου πάρει τον άντρα και έκανα 33 χρόνια να τον βρω!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
........αυτο που γραφεις..καμμια εξελιξη....εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο...ΑΥΤΟ ειναι εξελιξη....το οτι δηλαδη τωρα δεν της δινει σημασια...θυμισου πως εκανε οταν την πρωτοειδε...εμ,κιουρια μου....δεν θα την αρχισει και στα φιλια κατευθειαν..ολα σταδιακα...πρωτα η επιθεση,μετα η αδιαφορια,και ελπιζω να ερθει και η αγαπη..:D

Πάντως το ότι εδώ και σχεδόν 2 ώρες συμβιώνουμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο... είναι ένα βήμα:thumbsup::thumbsup:.... και η καρδιά μου αρχίζει να χτυπά με λίγο καλύτερο ρυθμό:wacko:... μέχρι τώρα κόντευε να σπάσει... εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνω μέχρι να πάμε για ύπνο... όποιος έχει αϋπνίες θα έχει τουλάχιστον κάτι να ασχολείται, και εγώ θα έχω κάποιον να λέω τον πόνο μου:P:P… άντε να ηρεμίσουν τα πράγματα να κάνω θεματάκι και στη μικρή… οποία μάλλον θα μετονομαστεί σε Νεφέλη (δεν ξέρω αλλά όλο έτσι την φωνάζω ενώ έγώ ήμουνα αυτή που διάλεξε το Νιόβη)…. Άβυσσος η ψυχή της τρελομάνας:pfff:

Πάντως το ότι εδώ και σχεδόν 2 ώρες συμβιώνουμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο... είναι ένα βήμα:thumbsup::thumbsup:.... και η καρδιά μου αρχίζει να χτυπά με λίγο καλύτερο ρυθμό:wacko:... μέχρι τώρα κόντευε να σπάσει... εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνω μέχρι να πάμε για ύπνο... όποιος έχει αϋπνίες θα έχει τουλάχιστον κάτι να ασχολείται, και εγώ θα έχω κάποιον να λέω τον πόνο μου:P:P… άντε να ηρεμίσουν τα πράγματα να κάνω θεματάκι και στη μικρή… οποία μάλλον θα μετονομαστεί σε Νεφέλη (δεν ξέρω αλλά όλο έτσι την φωνάζω ενώ έγώ ήμουνα αυτή που διάλεξε το Νιόβη)…. Άβυσσος η ψυχή της τρελομάνας:pfff:

καλα...αυτο ειναι σιγουρο..:hehe::hehe::hehe:..εγω,τον πορτοκαλουλι που βλεπεις στην υπογραφη,οταν τον βρηκα,τον ονομασα ριζουλι..γιατι τον ειχα βρει στη ριζα μιας ελιας...μετα απο κανα χρονο,αγνωστο πως..μου εκατσε να τον φωναξω..μπουγκι-μπουγκι..:confused::confused:..ε..αυτο εγινε και το ονομα του τελικα,και χαιδευτηκα τον λεω μπουκακο...τι να πεις..ειμαστε θεομουρλες..:crazy::crazy::crazy:

Σκέψου τώρα να μπορούσαν να μας μιλήσουν... τι θα έλεγαν τα μωρά μας... εδώ νιαουρίζοντας και καταλαβαίνει ότι μας μπενελικώνουν φαντάσου να μιλούσαν κιόλας:hehe::hehe:.... πάντως εμένα που ο Λούθηρος είναι από φύση πολυλογάς θα με περνούσε γενεές 14 και λίγα λέω.:lol::lol::lol::lol:

Σκέψου τώρα να μπορούσαν να μας μιλήσουν... τι θα έλεγαν τα μωρά μας... εδώ νιαουρίζοντας και καταλαβαίνει ότι μας μπενελικώνουν φαντάσου να μιλούσαν κιόλας:hehe::hehe:.... πάντως εμένα που ο Λούθηρος είναι από φύση πολυλογάς θα με περνούσε γενεές 14 και λίγα λέω.:lol::lol::lol::lol:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Το ότι κοιμούνται και τα δύο στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι καλή εξέλιξη;;;; λογικά μυρίζει το ένα το άλλο είναι σε απόσταση 1,5 μέτρο δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει την παρουσία το ένα του άλλου.... ε;;;;;

Το ότι κοιμούνται και τα δύο στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι καλή εξέλιξη;;;; λογικά μυρίζει το ένα το άλλο είναι σε απόσταση 1,5 μέτρο δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει την παρουσία το ένα του άλλου.... ε;;;;;

ναιιιιιιιιι..τρελομαμα...:hehe::hehe::hehe::P..καλε..ειναι δυνατον να μην αντιλαμβανονται την παρουσια του ενος και του αλλου;;;εδω σε αλλα δωματια και με κλειστες πορτες και την αντιλαμβανονται...φυσικα και τα ξερεις αυτα..απλα απο το αγχος σου ,ρωτας για να τα επιβεβαιωνεις...αχαχαχ...κατι μου θυμιζει αυτο..τον εαυτο μου μηπως;;:crazy::crazy::crazy:

Μετά από τόσες ώρες άγχους και τρέλας… ο Λούθηρος άρχισε να βλέπει με καλό μάτι τη μικρή:clapup: θέλει να την πλησιάσει και να τη μυρίσει αλλά αυτή το παίζει βαρύ πεπόνι, άγριο θηλυκό:mad:…. Μία ώρα τώρα ο καημένος προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά αυτή τίποτα, άσε που έχει κατσικωθεί μέσα στην άμμο του και δεν τον αφήνει να πλησιάσει… αυτός ο καημένος όλο χαρές και κορδελάκια της κάνει αλλά αυτή ανένδοτη… όλο κχχχ και γρυλίσματα είναι η άτιμη:mad:. Θα μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αυτή η μικρή….:hmm::hmm: θα σας βάλω και φωτογραφία να δείτε το ζεύγος σε στιγμές απείρου κάλους…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back