Βοήθεια! 2η γάτα στο σπίτι...

• Thread starter Thread starter catyara
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να τα καμάρια μου... συγνώμη για την άμμο:redface: αλλά τι να κάνουμε εκεί βρήκαν να γνωριστούν καλύτερα... τους εμπνέει η αποθήκη φαίνεται:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ta mwra.jpg
    ta mwra.jpg
    482,3 KB · Εμφανίσεις: 70
Μετά από τόσες ώρες άγχους και τρέλας… ο Λούθηρος άρχισε να βλέπει με καλό μάτι τη μικρή:clapup: θέλει να την πλησιάσει και να τη μυρίσει αλλά αυτή το παίζει βαρύ πεπόνι, άγριο θηλυκό:mad:…. Μία ώρα τώρα ο καημένος προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά αυτή τίποτα, άσε που έχει κατσικωθεί μέσα στην άμμο του και δεν τον αφήνει να πλησιάσει… αυτός ο καημένος όλο χαρές και κορδελάκια της κάνει αλλά αυτή ανένδοτη… όλο κχχχ και γρυλίσματα είναι η άτιμη:mad:. Θα μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αυτή η μικρή….:hmm::hmm: θα σας βάλω και φωτογραφία να δείτε το ζεύγος σε στιγμές απείρου κάλους…

φοβερα τα νεα σας..πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα..:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να δεις τι πέρασα όλη τη μέρα... άντε να δούμε πότε θα μας κάνει την τιμή η κυρία να μας αποδεχθεί... :P

καλε...νορβηγικου δασους ειναι ο γατος σου;;;;ετσι μου μοιαζει τωρα που τον ειδα...:)

Όχι καλέ Αθηναΐκού Άλσους:P ... στο δρόμο τον βρίκαμε είναι όμως μακρύτριχος και μεγαλόσωμος να φανταστείς είναι 8 μήνες μεγαλύτερος από τη στρίτζο... στην ηλικία της μικρής ήταν διπλάσιος:).

Η τρελή γατομάνα επέστρεψε:redface:… λοιπόν σήμερα από το πρωί (το βράδυ φυσικά τα είχα χωριστά) ο Λούθηρος είναι συνέχει πίσω της αυτή όλο κχχ και επιθέσεις είναι ο Λούθηρος της ρίχνει από καμία αλλά χωρίς νύχια, όμως της κάνει στενό μαρκάρισμα:worry:Το καλό είναι ότι είναι πολύ ήρεμος μάλλον από περιέργεια ασχολείται μαζί της, η μικρή στρίτζο όμως όλο αγριάδες είναι (τελικά έχουμε βρει ποιος (μάλλον ποια) είναι αρχηγός στο σπίτι μας :lol:).
Τι να κάνω να αφήσω αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί έτσι ή να τα χωρίσω πάλι;;; :hmm:

Ετσι κι αλλιως στα αιλουροειδη τα θηλυκα ειναι αρχηγοι της αγελης.;)Να τους αφησεις ειπαμε,δεν θα παθουν κατι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα,θα πεσει καμια αναγνωριστικη φαπα και θα συνηθιστουν.

Το θέμα είναι ότι δεν πέφτει απλά φάπα… η μικρή χώνεται κάτω από την πολυθρόνα και αυτός στήνεται απ’ έξω και μόλις πάει να βγει προσπαθεί να τη μυρίσει και η μικρή του κάνει επίθεση… άσε που γρυλίζει συνέχεια η μικρή… αυτό ο καημένος έχει ένα βλέμμα όλο περιέργεια και προσπαθεί να αμυνθεί χωρίς να την χτυπήσει… πάντως όταν η μικρή παραγριεύει αυτός κάνει πίσω και πιάνει μία γωνία παρακολουθώντας την για λίγο. Τώρα την εκδικείται της τρώει τις κροκέτες… :D

Το θέμα είναι ότι δεν πέφτει απλά φάπα… η μικρή χώνεται κάτω από την πολυθρόνα και αυτός στήνεται απ’ έξω και μόλις πάει να βγει προσπαθεί να τη μυρίσει και η μικρή του κάνει επίθεση… άσε που γρυλίζει συνέχεια η μικρή… αυτό ο καημένος έχει ένα βλέμμα όλο περιέργεια και προσπαθεί να αμυνθεί χωρίς να την χτυπήσει… πάντως όταν η μικρή παραγριεύει αυτός κάνει πίσω και πιάνει μία γωνία παρακολουθώντας την για λίγο. Τώρα την εκδικείται της τρώει τις κροκέτες… :D

Α!! και ξέχασα να σας πω ότι ο παλιομαμάκιας αγριεύει μόνο όταν εγώ παίζω ή χαϊδεύω τη μικρή… για τον Νίκο δεν τον πολύ νοιάζει έτσι εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με τη μικρή ζουζούνα, την παίζω και την χαϊδεύω κλεφτά… όταν σας έλεγα εγώ ότι αυτός είναι «Ο» ΜΑΜΑΚΙΑΣ γάτος … άντε να δούμε

καλε...νορβηγικου δασους ειναι ο γατος σου;;;;ετσι μου μοιαζει τωρα που τον ειδα...:)

Όχι καλέ Αθηναΐκού Άλσους:P :).

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Μπα, να΄σαι καλά, έχω σκάσει στα γέλια. ΠΟΛΥ πετυχημένο!!!!!!

δεν μου λες...ο γατος σου..αυτος του αθηναικου αλσους..:hehe::hehe:,ειναι στειρωμενος;;;γιατι αν οχι,την στριμωχνει για να..ξερεις τωρα...:devil:....αν δεν ειναι,στειρωση επειγοντως..:)

Φυσικά και είναι στειρωμένο το παιδί μου… εμείς ήμαστε από σπίτι… στειρωθήκαμε τον Νοέμβριο… βλέπεις τέτοια ράτσα δεν μπορούσα να τον αφήσω να μου τον αποπλανήσει καμία παρακατιανή:P:P…. Και η μικρή θα στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία φυσικά:D. Πάντως πριν λίγο είχαμε ακόμα μία θετική εξέλιξη η μικρή τον άφησε να την μυρίσει λίγο και μετά τον αγρίεψε (μην παίρνει και πολύ θάρρος) :mastigio . Πλέον ο Λούθηρος πάει εκεί που κοιμάται η μικρή την σνιφάρει και φεύγει αδιάφορος. Λίγο να ηρεμίσει και η μικρούλα και πιστεύω ότι θα ηρεμίσει και η τρελή μάνα.

Καλημερα και να σου ζησει η Νιοβη!Μην αγχωνεσαι καλο μου,φυσιολογικη αντιδραση ειναι και απο τα δυο τους.Υπαρχουν 2 αποψεις:η πρωτη λεει να χωρισεις και σταδιακα να τα φερνεις σε επαφη μεταξυ τους.Η δευτερη (που εφαρμοσα εγω) λεει,κανω το σταυρο μου και τα ξαμολαω μαζι και κανω τον φρουρο να μην γινει σκοτωμος.Τα πρωτα βραδια βεβαια τα χωριζα,για την ασφαλεια του μωρου,αλλα ολη την υπολοιπη μερα που ημουν σπιτι ηταν μαζι και χωρια αφου δεν πολυπλησιαζονταν.Σταδιακα κοπηκαν τα χχχθουυυ και αρχισαν να παιζουν και να τρωνε/κοιμουνται μαζι.Αυτο που δουλεψε σε μας ηταν το γεγονος,οτι τα χαιδευα συνεχεια γαι να συνηθιζουν το ενα τη μυρωδια του αλλου απο τα χερια μου.Η κατασταση εξομαλυνθηκε μετα απο κανενα 3μερο.
Καλη επιτυχια και ναι ειναι απολαυση να εχεις πολλα γατοπατουσα και κοιλιτσες να ζουλας...
και εγω αυτο ακριβως εκανα.χαιδευα πρωτα το ενα και μετα το αλλο για να συνηθισουν τις μυρωδιες.εβαζα το ενα στο κρεβατακι του αλλου παλι για τη μυρωδια και τα αφηνα να πεινασουν λιγο ετσι ωστε οταν τους εβαζα κονσερβα στο ιδιο πιατακι να πεφτουν και τα 2 με τα μουτρα και να μην ασχολειται το ενα με το αλλο.σιγα σιγα συνηθισαν και τωρα παιζουν μαζι.:clapup:και η λουιζα μου ειναι πολυ σπαστικο γατι,δεν θελει κανεναν εκτος απο μενα και τον μπαμπα της! αα επισης ειχα ενα ψεκαστηρι και την ψεκαζα με νερο οταν ηταν ετοιμη να επιτεθει στον φοιβο για να μην τρομαζει ο μικρουλης μου με τις φωνες μου.ολα θα πανε καλα μην φοβασαι!:D

Είμαι λίγο μπερδεμένη πλέον … ο Λούθηρος δείχνει τρελό ενδιαφέρον για την μικρή βέβαια το απόγευμα την σβέρκωσε λίγο:mad:, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το κάνει από κακία μάλλον την έχει δει σαν νέο παιχνίδι:hmm:…. Ευτυχώς το κορίτσι μου είναι τσαμπουκαλού και του αποδίδει τα ίσα τους χώρισα βέβαια πάλι... αλλά αυτός πηγαίνει και μυρίζει όλα τα μέρη που πήγε η μικρή… μήπως δεν έχει καλές προθέσεις για αυτή;:hmm::mad: Λες να μην πέτυχε η στείρωση;:hmm::hmm: Και το τέρας μου να μυρίζει θηλυκό και να αφηνιάζει;:mad::mad:
Μήπως λέω… μήπως έχω σαλέψει τελείως η μάνα;;;; :crazy: :crazy:

Είμαι λίγο μπερδεμένη πλέον … ο Λούθηρος δείχνει τρελό ενδιαφέρον για την μικρή βέβαια το απόγευμα την σβέρκωσε λίγο:mad:, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το κάνει από κακία μάλλον την έχει δει σαν νέο παιχνίδι:hmm:…. Ευτυχώς το κορίτσι μου είναι τσαμπουκαλού και του αποδίδει τα ίσα τους χώρισα βέβαια πάλι... αλλά αυτός πηγαίνει και μυρίζει όλα τα μέρη που πήγε η μικρή… μήπως δεν έχει καλές προθέσεις για αυτή;:hmm::mad: Λες να μην πέτυχε η στείρωση;:hmm::hmm: Και το τέρας μου να μυρίζει θηλυκό και να αφηνιάζει;:mad::mad:
Μήπως λέω… μήπως έχω σαλέψει τελείως η μάνα;;;; :crazy: :crazy:

κοιτα..αν ηταν θηλυκο,θα μπορουσε να πει καποιος οτι δεν εκανε κανονικη στειρωση,αλλα περιδεση..οποτε ναι..θα μπορουσε να εχει οιστρο..ομως εδω μιλαμε για αρσενικο...τους αφαιρουν τα μπαλακια..και τελειωσε η υποθεση..απλα το ενδιαφερον του δειχνει ετσι...κοιτα να δεις που φοβομασταν τον Λουθηρο..και τελικα η μικρη ειναι αυτη που αγριευει!!:hehe::hehe::hehe:

Τώρα τους αφήνω κάποια ώρα μαζί αλλά το αρκούδι μου… επιτίθεται συνέχεια στη μικρή την σβερκώνει και προσπαθεί να τη βάλει κάτω:mad:… βέβαια συνήθως την γλύφει αλλά όταν αυτή αντιστέκεται (πράγμα συνηθισμένο) της πατάει και από καμία δαγκωνιά:(… το καλό είναι ότι όταν η μικρή πάει για φαγητό (με σταθερή προτίμηση στου Λούθηρο το μπολ:mad:) αυτός κάθετε απέναντι και περιμένει να τελειώσει το φαγητό της και μετά κάνει επίθεση:P.
Αλλά και αυτή η παλιοσκατούλα την παίρνω από κοντά του όταν την βουτάει και αυτή φωνάζει και μόλις την αφήνω κάτω πάλι εκεί τρέχει:eek:… και ξαναρχίζει ο καυγάς από την αρχή… μωρέ λες να παίζουν έτσι αυτά και εγώ κάθομαι και σκάω;;; :hmm::hmm::hmm:

Τώρα τους αφήνω κάποια ώρα μαζί αλλά το αρκούδι μου… επιτίθεται συνέχεια στη μικρή την σβερκώνει και προσπαθεί να τη βάλει κάτω:mad:… βέβαια συνήθως την γλύφει αλλά όταν αυτή αντιστέκεται (πράγμα συνηθισμένο) της πατάει και από καμία δαγκωνιά:(… το καλό είναι ότι όταν η μικρή πάει για φαγητό (με σταθερή προτίμηση στου Λούθηρο το μπολ:mad:) αυτός κάθετε απέναντι και περιμένει να τελειώσει το φαγητό της και μετά κάνει επίθεση:P.
Αλλά και αυτή η παλιοσκατούλα την παίρνω από κοντά του όταν την βουτάει και αυτή φωνάζει και μόλις την αφήνω κάτω πάλι εκεί τρέχει:eek:… και ξαναρχίζει ο καυγάς από την αρχή… μωρέ λες να παίζουν έτσι αυτά και εγώ κάθομαι και σκάω;;; :hmm::hmm::hmm:
αυτο αγαπητη μου...ειναι οντως παιχνιδι...ακριβως ετσι κανουν και τα δικα μου..και ο δικος μου ο αρκουδος τα ιδια ακριβως κανει...βεβαια,ειναιν λιγο αγριο το παιχνιδι τους καμμια φορα..αλλα ετσι ειναι..:D

αυτο αγαπητη μου...ειναι οντως παιχνιδι...ακριβως ετσι κανουν και τα δικα μου..και ο δικος μου ο αρκουδος τα ιδια ακριβως κανει...βεβαια,ειναιν λιγο αγριο το παιχνιδι τους καμμια φορα..αλλα ετσι ειναι..:D

Φοβάμαι μην την χτυπήσει την μπουκίτσα:(… πριν από λίγο τους χώρισα πάλι… με του που την βλέπει την σβερκώνει και αυτή αγριεύει… μετά από λίγο αυτή κρύβεται μέσα στον καναπέ και επειδή ο χοντρός δεν χωράει αυτή βγάζει τα ποδαράκια της του τραβάει 1-2 καλές και ξανακρύβεται. Τώρα έβγαλα έξω τον Λούθηρο και αυτή πάει στη πόρτα και νιαουρίζει:mad:. Αν υποψιαστώ ότι με δουλεύουν τα τερατάκια … θα έχουμε δράματα εδώ…:hmm::hmm::P

Φοβάμαι μην την χτυπήσει την μπουκίτσα:(… πριν από λίγο τους χώρισα πάλι… με του που την βλέπει την σβερκώνει και αυτή αγριεύει… μετά από λίγο αυτή κρύβεται μέσα στον καναπέ και επειδή ο χοντρός δεν χωράει αυτή βγάζει τα ποδαράκια της του τραβάει 1-2 καλές και ξανακρύβεται. Τώρα έβγαλα έξω τον Λούθηρο και αυτή πάει στη πόρτα και νιαουρίζει:mad:. Αν υποψιαστώ ότι με δουλεύουν τα τερατάκια … θα έχουμε δράματα εδώ…:hmm::hmm::P

κοιτα...το οτι δε δουλευουν..ειναι δεδομενο..:hehe::hehe::hehe:..αλλα το οτι μπορει να την πληγωσει..η αληθεια ειναι οτι και εγω το φοβομουνα,και μπορω να σου πω ακομα και τωρα,διοτι ο μπουκακος ειναι 6 κιλα,και η πουπυ 4...:/:...οταν βλεπω οτι αγριευουν πολυ,η αληθεια ειναι οτι και εγω τα χωριζω..:redface:βεβαια αυτα με γραφουν κανονικα και συνεχιζουν...απο πισω και εγω...

Επιτέλους λίγη ηρεμία... ο ένας κοιμάται στον καναπέ και η μικρή στο τραπεζάκι του σαλονιού... Ε! με τόσο ξεκατίνιασμα απο το πρωί κάποια στιγμή έπρεπε να χαλαρώσουμε... τι ωραίο πραγμα η ησυχία αααααααχ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back