Βοήθεια! 2η γάτα στο σπίτι...

Επιτέλους λίγη ηρεμία... ο ένας κοιμάται στον καναπέ και η μικρή στο τραπεζάκι του σαλονιού... Ε! με τόσο ξεκατίνιασμα απο το πρωί κάποια στιγμή έπρεπε να χαλαρώσουμε... τι ωραίο πραγμα η ησυχία αααααααχ...

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..εμ..τετοια ωρα συνηθως ησυχα ειναι...το βραδυ αργα λυσσανε τα δικα μου...καλα..τα ξημερωματα..παρτυ γινεται εδω...κανονικο υπνο,δεν εχω κανει η γυναικα..:crazy::crazy::crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω νομιζω οτι παιζουν.Παντως μην ανησυχεις,δεν ειναι θεμα κιλων.Ο Σειριος τις ριχνει στο Yogi που ειναι και περισσοτερα κιλα και μεγαλυτερος σε μεγεθος απο αυτον,και δεν παθαινει κανενας τιποτα,μαθαινουν να συμβιωνουν και βρισκουν τις ισορροπιες τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα το ιδιο προβλημα...η ηρα μου 2 μηνων και ο σανταμ ενος χρονου....
στην αρχη εγινε χαμος,τσακωνονταν οπου στεκοντουσαν κι οπου βρισκοντουσαν αλλα μετα συνηθσαν τ ενα το αλλο...βεβαια ακομα ψιλοπλακωνονται αλλα νορμαλ κατασταση...
οποτε...υπομονη:)

Καλησπέρα… ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Τα τελευταία νέα από το μέτωπο είναι πολύ ενθαρρυντικά:D (μην πω εκνευριστικά:mad:) τα μωρά μου τα έχουνε βρει (ή έτσι νομίζω η μάνα). :hmm:
Πάντως σήμερα που η μικρή φώναζε γιατί την πείραζε ο μεγάλος πήγα και τους χώρισα… ο Λούθηρος πήγε και κρύφτηκε κάτω από μία καρέκλα και τότε βλέπω την μικρή να τρέχει σπινάροντας και να πέφτει πάνω του:mad: … φυσικά το αποτέλεσμα είναι να γίνουν πάλι μαλλιά κουβάρια αλλά πλέον δεν ασχολούμαι μαζί του γιατί τα νεύρα μου έχουν πάθει κάτι:/:…εγώ να προσπαθώ να σώσω την κατάσταση και αυτά να με δουλεύουν ψιλό γαζί;;;:mad::mad:…. τώρα κοιμούνται ο ένας δίπλα στην άλλη:confused:… δεν ξέρω πλέον τι να κάνω να χαρώ ή να βάλω τις φωνές που 2 γάτες παίζουν με τα νεύρα μου;;;

Υ.Γ. ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό … η μικρή ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας και πετάει κάτω ότι της μυρίζει και φυσικά ο Λούθηρος περιμένει από κάτω… όταν βρεθεί κάτι καλό κατεβαίνει και αυτή και γίνεται πανηγύρι:clapup:… πόσα ακόμα θα περάσω η έρμη μάνα… μία σύμπραξη τριχωτών δυνάμεων μου έλειπε ακόμα!!!!:mad:

ειχα το ιδιο προβλημα...η ηρα μου 2 μηνων και ο σανταμ ενος χρονου....
στην αρχη εγινε χαμος,τσακωνονταν οπου στεκοντουσαν κι οπου βρισκοντουσαν αλλα μετα συνηθσαν τ ενα το αλλο...βεβαια ακομα ψιλοπλακωνονται αλλα νορμαλ κατασταση...
οποτε...υπομονη:)

Δες τι γίνεται εδώ και έλα να μου πεις πόση υπομονή μπορώ να έχω... εντάξη υπομονή να τα βρούνε ...αλλά εγώ να κάνω υπομονή και αυτά τα σκασμένα να παίζουν μαζί μου:mad:;;; Δες τα νέα και θα καταλάβεις .... ναι είμαι υστέρική μάνα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζω κάτι τέτοιο....:redface:

Eγω νομιζω οτι παιζουν.Παντως μην ανησυχεις,δεν ειναι θεμα κιλων.Ο Σειριος τις ριχνει στο Yogi που ειναι και περισσοτερα κιλα και μεγαλυτερος σε μεγεθος απο αυτον,και δεν παθαινει κανενας τιποτα,μαθαινουν να συμβιωνουν και βρισκουν τις ισορροπιες τους.

Δώρα μου πρώτα πρέπει να σε ευχαριστήσω για άλλη μία φορά γιατί και το ζόρι του Λούθηρου (θυμάσαι;:P) με την δική σου βοήθεια το πέρασα… τελικά έχεις ειδικότητα να ηρεμείς υστερικές μάνες (όταν και αν κάνω παιδί θα σε προτιμήσω:D:D) και έχεις δίκιο ότι τα μωρά μου θα βρουν τις ισορροπίες τους … εγώ η ανισόρροπη να δούμε πότε θα ηρεμήσω….:hmm::hmm::hmm:

:hehe:..εμ..τετοια ωρα συνηθως ησυχα ειναι...το βραδυ αργα λυσσανε τα δικα μου...καλα..τα ξημερωματα..παρτυ γινεται εδω...κανονικο υπνο,δεν εχω κανει η γυναικα..:crazy:

Τελιά δίκιο έχεις... όλο το βράδυ ο Λούθηρος την είχε αράξει έξω από την πόρτα της μικρής και της έκανε καντάδα... φυσικά εμείς το ξενυχτήσαμε μαζί τους...αλλά και αυτη η τσουτσού από μέσα του απαντούσε... διαβασε τα παρακάτω να καταλάβεις τι παιρνάω η γυναίκα...:P:P:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!Εσεις πηρατε το μωρο?????????Να το χαιρεστε,να σας ζησει και ολα θα πανε απο το καλο στο καλυτερο!!!Ακου κι εμενα με τη στριτζω που εχω σπιτι!!Μια χαρουλα ειναι τωρα με τον Αχιλλεα!!!!
Α,και θελουμε και φωτο ε!!!

Εγώ πάντως νομίζω ότι όπου νάναι πρέπει να κλειδωθεί το θεματάκι αυτό:)και δίπλα στο θεματάκι του Λούθηρου να συμπληρώσετε και το όνομα της κόρης σας:D

Συμφωνώ με τη Βούλα. Νομίζω ότι είναι καιρός να κλείσουμε αυτό το ποστ. Τα μωρά μου πλέον είναι σχετικά καλά μεταξύ τους. Εγώ είμαι μια ευτυχισμένη - υστερική χαζομαμά και η Νεφέλη αυτό τελικά είναι το όνομά της (με το Νιόβη δεν μπορώ να ωρύομαι όπως θέλω:redface:) τα πάει αρκετά καλά με το τερατάκι μου…για την ακρίβεια μάλλον έχουν κάνει κόμμα (να μας έχετε υπʼ όψη στις επόμενες εκλογές)… και μου σπάνε από κοινού τα νεύρα. Σήμερα μάλωσα τον Λούθηρο γιατί δάγκωνε την Νεφέλη και η σουσουράδα μου έκανε κχχχχχ:mad::devil: τα συμπεράσματα δικά σας….:D

Υ.Γ. πάντως παρακαλώ κλειδώστε το ποστ… όσοι θέλουν να μάθουν νέα για τα μωρά μου στο ποστ του Λούθηρου (μέχρι να βρω πως αλλάζει ο τίτλος:redface:).
Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση
¨-*

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back